- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Sagol canimGeçmiş olsun canım
Bende pek birşey yapmıyorum canım sadece yürüyorum.C Chikolata_gozlum bana da ilham ver bu ara isteksizlik var spor yapmalıyım.
Biraz haraket olsun diye yoksa bende isteksizim. Nedense birde buralarda hava birden soğudu 3 gündür üşüyorumC Chikolata_gozlum bana da ilham ver bu ara isteksizlik var spor yapmalıyım.
Daha da gidecek canım maşallahDün gelemedim eve yeni girdim birazdan gelicem inşallah nasılsınız şimdilik diyet güzel gidiyor bende şimdiden 1,5 kilo gitmiş bile
Aman bende aynıyım okuldu yemekti derken istek yokBiraz haraket olsun diye yoksa bende isteksizim. Nedense birde buralarda hava birden soğudu 3 gündür üşüyorum
Eeee neee olamaz oldu iste
Takımlar kapanmasın yaYa sen gelene kadar takım kapanirsa karışmayız
Çok sevindim hayırlı olsun canımSelam. Kizi anaokuluna kaydettirdim. Bende okullular kervanina katildim, hayirlisi artik
Hayırlı olsun canımSelam. Kizi anaokuluna kaydettirdim. Bende okullular kervanina katildim, hayirlisi artik
Hayırlı olsun canım benim kolaylık diliyorumSelam. Kizi anaokuluna kaydettirdim. Bende okullular kervanina katildim, hayirlisi artik
Hayirli olsun cnm❣Selam. Kizi anaokuluna kaydettirdim. Bende okullular kervanina katildim, hayirlisi artik
Nasıl oldun? Geçmiş olsunLutfen başım çok ağrıyo
Hayırlı olsun tatlım.Selam. Kizi anaokuluna kaydettirdim. Bende okullular kervanina katildim, hayirlisi artik
Yeni uyandim canim gecmis başım sagolNasıl oldun? Geçmiş olsun
Günaydın canim nasılsın
Afiyet olsun canim
Hani bana gunaydin yok mu
Gunaydin canim
Darısı başıma ben de 56 olsam harikasın yaaa. Maşallah sana.merhaba kızlar...
Yoğunluk yoğunluk yoğunluk...
Bir buçuk yıl aradan sonra derslere girmek bir değişik geldi heyecanlandım
Sabahçıyım öğlen eve geldikten sonra da hiç durmuyorum akşama kadar iş iş iş...
Okul işi de getiriyorum eve ..
Buraya yazmaya hiç zamanım olmuyor
Bu yoğunluktan iyice ericem herhalde..
Pazartesi 57 idim
Dün 56.5
Bugün 56.2
Bakalım yarın kaç kilo olacağım??????