Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anlıyorum ama ee eşinize geçmiş olsun ama niye onu yapmıyorsun niye bunu yapmıyorsun istersen günlük aç diyecek kadar ileri götürüyor birde hiç tanımıyorum Ben bu yorumları sizden ve çiçekler ve kelebekler kaptanlarından beklerim hoş karşılarım zaten canım sıkkındı birde üstüne hiç hoş olmadı Biride zamanımız gidiyor diyor hay allahım zamanını benim çaldım 🤔 😂😂😂
Takımı sahiplenen takım için emek harcayan herkesin söz söyleme hakkı var bu takımda.. bunun desturunu almışız
kaptandan ki konusabiliyoruz. Bı laf vardır isteyene bahane yok istrmeyene bahane çok diye .Gelmeyenlerin hep bir bahanesi vardır 🙄
birde yazmışsınız moralim bozuldu inşallah etkilenmem diye .Herkes öncelikle kendisi için kilo veriyor burda isterseniz etkilenip pizza yiyebilirsiniz hay Allah'ım ya🤔😂😂😂

Takımı sahiplenen takım için emek harcayan herkesin söz söyleme hakkı var bu takımda.. bunun desturunu almışız
kaptandan ki konusabiliyoruz. Bı laf vardır isteyene bahane yok istrmeyene bahane çok diye .Gelmeyenlerin hep bir bahanesi vardır 🙄
birde yazmışsınız moralim bozuldu inşallah etkilenmem diye .Herkes öncelikle kendisi için kilo veriyor burda isterseniz etkilenip pizza yiyebilirsiniz hay
Sizin derdiniz üye kaçırmakmı beni tanımıyor bilmiyor bu neyin öfkesi anlamadım yeni bismilah demişiz destur almak bu değil üye kaçırmak akşamdan beri uğraşıyorsunuz

Nasıl bir öfke anlamadım Kaptan demiyordur üyeleri kaçır diye destur almış Gitte şataş dememiştir kırmadan incitmeden yorum yap denilmiştir
Sakin olun 2nizde,herkez bir kahve yapsin icsin kenidinize gelin böyle şeyler bazen oluyor ben çok kisiyle tartistim🙃 yanlış anlasilmalar olabilir

Sizin derdiniz üye kaçırmakmı beni tanımıyor bilmiyor bu neyin öfkesi anlamadım yeni bismilah demişiz destur almak bu değil üye kaçırmak akşamdan beri uğraşıyorsunuz
Kuzum yok birşey yıllardır buralardayız. Yazılmayinca katılım olmayınca üye kilo veremiyor ve gidiyor. Sen de tecrübeli uyesin bilirsin. Yazı dilinde böyle anlaşılıyor öyle bir niyetle değil tam tersi seni burda kalmanı istediği için yazdı. ♥️🦋🌺♥️🦋🌺

Kuzum yok birşey yıllardır buralardayız. Yazılmayinca katılım olmayınca üye kilo veremiyor ve gidiyor. Sen de tecrübeli uyesin bilirsin. Yazı dilinde böyle anlaşılıyor öyle bir niyetle değil tam tersi seni burda kalmanı istediği için yazdı. ♥️🦋🌺♥️🦋🌺
Ben bu üyenin yorumunu kesinlikle istemiyor moralimi yerle bir ettiler Biri daha onun yorumunu asla istemiyorum Ben buraya kavgaya gelmedim
Biri daha var akşamdan beri taktılar nasıl öfke anlamadım

Ben bu üyenin yorumunu kesinlikle istemiyor moralimi yerle bir ettiler Biri daha onun yorumunu asla istemiyorum Ben buraya kavgaya gelmedim
Biri daha var akşamdan beri taktılar nasıl öfke anlamadım
Gözardi et canim ozaman görme olurmu

X