- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Bakalim canim belli olcak herkes ne düşuncesini sunsunda neolcakyaa üzüldüm gerçekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalim canim belli olcak herkes ne düşuncesini sunsunda neolcakyaa üzüldüm gerçekten
Takımı sahiplenen takım için emek harcayan herkesin söz söyleme hakkı var bu takımda.. bunun desturunu almışızAnlıyorum ama ee eşinize geçmiş olsun ama niye onu yapmıyorsun niye bunu yapmıyorsun istersen günlük aç diyecek kadar ileri götürüyor birde hiç tanımıyorum Ben bu yorumları sizden ve çiçekler ve kelebekler kaptanlarından beklerim hoş karşılarım zaten canım sıkkındı birde üstüne hiç hoş olmadı Biride zamanımız gidiyor diyor hay allahım zamanını benim çaldım
Nasıl bir bağışıklık varsa bende koranada asida etkilediGünaydın hayırlı sabahlar canım
Günaydın canım bende 2. Aşıdan okuduklarimdan korktum ama yaşamadım hiç böyle bir şey neyse bitti gitti galiba
Ya sen gelene kadar takım kapanirsa karışmayız
Nayır nolamaz
Olabilir canım çoğu kişi etkilenmiş ama.bende bir yan etki olmadı şükür geçmiş olsun şifa olsun inşallahNasıl bir bağışıklık varsa bende koranada asida etkiledi
Sağol canım benim hepimize şifa olsun inşallahOlabilir canım çoğu kişi etkilenmiş ama.bende bir yan etki olmadı şükür geçmiş olsun şifa olsun inşallah
Sizin derdiniz üye kaçırmakmı beni tanımıyor bilmiyor bu neyin öfkesi anlamadım yeni bismilah demişiz destur almak bu değil üye kaçırmak akşamdan beri uğraşıyorsunuzTakımı sahiplenen takım için emek harcayan herkesin söz söyleme hakkı var bu takımda.. bunun desturunu almışız
kaptandan ki konusabiliyoruz. Bı laf vardır isteyene bahane yok istrmeyene bahane çok diye .Gelmeyenlerin hep bir bahanesi vardır
birde yazmışsınız moralim bozuldu inşallah etkilenmem diye .Herkes öncelikle kendisi için kilo veriyor burda isterseniz etkilenip pizza yiyebilirsiniz hay
Sakin olun 2nizde,herkez bir kahve yapsin icsin kenidinize gelin böyle şeyler bazen oluyor ben çok kisiyle tartistim yanlış anlasilmalar olabilirNasıl bir öfke anlamadım Kaptan demiyordur üyeleri kaçır diye destur almış Gitte şataş dememiştir kırmadan incitmeden yorum yap denilmiştir
Kuzum yok birşey yıllardır buralardayız. Yazılmayinca katılım olmayınca üye kilo veremiyor ve gidiyor. Sen de tecrübeli uyesin bilirsin. Yazı dilinde böyle anlaşılıyor öyle bir niyetle değil tam tersi seni burda kalmanı istediği için yazdı.Sizin derdiniz üye kaçırmakmı beni tanımıyor bilmiyor bu neyin öfkesi anlamadım yeni bismilah demişiz destur almak bu değil üye kaçırmak akşamdan beri uğraşıyorsunuz
Aklınca beni kullanarak güç gösterisi yapıyorSakin olun 2nizde,herkez bir kahve yapsin icsin kenidinize gelin böyle şeyler bazen oluyor ben çok kisiyle tartistim yanlış anlasilmalar olabilir
Yanlis yerlere gidiyor diyorum ama benAklınca beni kullanarak güç gösterisi yapıyor
Ben bu üyenin yorumunu kesinlikle istemiyor moralimi yerle bir ettiler Biri daha onun yorumunu asla istemiyorum Ben buraya kavgaya gelmedimKuzum yok birşey yıllardır buralardayız. Yazılmayinca katılım olmayınca üye kilo veremiyor ve gidiyor. Sen de tecrübeli uyesin bilirsin. Yazı dilinde böyle anlaşılıyor öyle bir niyetle değil tam tersi seni burda kalmanı istediği için yazdı.
Gözardi et canim ozaman görme olurmuBen bu üyenin yorumunu kesinlikle istemiyor moralimi yerle bir ettiler Biri daha onun yorumunu asla istemiyorum Ben buraya kavgaya gelmedim
Biri daha var akşamdan beri taktılar nasıl öfke anlamadım
Aynen kusura bakmayın moral sıfırGözardi et canim ozaman görme olurmu
Ben düzenleyene kadar herkes görürdüBende yazmadan gönderiyor bazen
Düzenleyebilirsin canım
Afiyet olsun kelebek wifi yokken iyi beslemişsin
Geçmiş olsun canımSagol canim 2yudum yedimde ictim simdi aşırı ruzgar var o yaptı sanirim
İnşallah herşey yoluna girer. Sağlıklı beslenmekten diyetinden vazgeçme.Aynen kusura bakmayın moral sıfır