Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın güzeller ben okula Hoppa
Günaydın 💗
Günaydın 💗
Niye uzuleyim gunluklere gideriz 😂😂

Cok sevindim canim 💕

Afiyet olsun canim 💕

Afiyet olsun canim 💕

Eline saglik canim
Tostombalakanne ile Minikkalpi cikar istersen

😂😂😂

Afiyet olsun canim 💕

Afiyet olsun canim 💕

Günaydın canim 💚

Günaydın canim 💜

Günaydın canim 💚

Günaydın canim 💜

Günaydın canim 💚

Günaydın canim 💜
Günaydın kaptanım 💗
24 saat nöbette oldugum bir günden herkese günaydin arkadaslar❣
Günaydın canım 💗24ü ben de hiç sevmem :lülülü:
Günaydın kızlar 💞
Günaydın 💗

Öncelikle geçmiş olsun inşallah birşeyi yoktur eşinizin
Arkadaşım bişey dikkatimi çekti sadece sabah gunaydin diyip akşamda bı mesaj yazıp gidiyorsunuz.Daha öncede 5.takim da yarismissiniz takımın da etkileşim olursa üyeler aktif olursa motivasyonun karşilikli olucagini bilirsiniz
Öbür türlü sadece Aksam gelip rapor vermek, kimsenin mesajına cevap yazmak istemiyen insanın günlük açmasi daha mantıklı...
KumsalveDeniz KumsalveDeniz canım bu mesajı mi diyorsun birşey yazmamış ki güzel de söylemiş ne kadar aktif olursan hem sen hem takım daha güzel kilo verirsin burada bu bir gerçek. Takımdan ayrilanlar kilo alıp geliyor maalesef.

Bir çok yeni gelen arkadaşlar sadece akşam menü yazıp çıkıyor onu hatırlatmış.

KumsalveDeniz KumsalveDeniz canım bu mesajı mi diyorsun birşey yazmamış ki güzel de söylemiş ne kadar aktif olursan hem sen hem takım daha güzel kilo verirsin burada bu bir gerçek. Takımdan ayrilanlar kilo alıp geliyor maalesef.

Günaydın canim🥰 Ne yaptınız servis işini, yoluna girdi mi

Anlıyorum ama ee eşinize geçmiş olsun ama niye onu yapmıyorsun niye bunu yapmıyorsun istersen günlük aç diyecek kadar ileri götürüyor birde hiç tanımıyorum Ben bu yorumları sizden ve çiçekler ve kelebekler kaptanlarından beklerim hoş karşılarım zaten canım sıkkındı birde üstüne hiç hoş olmadı Biride zamanımız gidiyor diyor hay allahım zamanını benim çaldım 🤔 😂😂😂

Anlıyorum canım üzgün olduğum anda gelmesi olmadı

Evet cnm haklisin. Anka Anka min takimindayken 80li kilolardaydim. Suansa ustüne 20 kilo koydum malesef😕

Anlıyorum canım üzgün olduğum anda gelmesi olmadı
Evet canım zamanlama kötü olmuş ma ne kadar takip edersen inan o kadar motive olursun.
Günaydın kızlar, güzel bir gün olsun..:KK200::KK200:
Günaydın canım💞
Evet cnm haklisin. Anka Anka min takimindayken 80li kilolardaydim. Suansa ustüne 20 kilo koydum malesef😕
Olsun canim kilo vermek yine senin elinde olan birşey sadece bol sabır ve motivasyon gerekiyor.

Uzun zaman kilo verme sonucu sıkılmalar oluyor ne yazık ki kaptanlar farklı motivasyon sağlayıcı şeyler yapıyorlar ki bu da takımı aktif tutuyor.

Kalan takımlar da maalesef ben o aktifligi görmüyorum hazır bulmuşken kilo vermek için takımı güzel kullanmalıyız diye düşünüyoru.

X