Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benimki de 2014lü. Gecen yil 1e basladi. Okula gidemedigi icin herseyi biz ögrettik. Okuma yazamayi okul baslamadan ögretmistik. Okul döneminde de toplama cikarma saat vs gibi seyleri hep biz verdik cocuga.
Seninki normal zamanın da gitmiş canım bu sene 2014 olup 1 e gelenler var

Canım zorunlu yapmışlar yılı tutan gidiyor ama bizim okulda yok 2016 doğumlu 2015 alıyorlar.

Iyi geceler kizlar
Sabah
2 wasa arasi fistik ezmesi
Sutlu kahve

1 kucuk muz 6 bogurtlen

Ogle
1 kase ic bakla haslanmis salata

1 armut

Aksam tavuk sote
2 kasik yogurt

1 kucuk elma

Su 1.5 lt
Canım afiyet olsun

Sağol teşekkür ederim
Bende öyleyim ama dur demek istiyorum bu gidişata
Hg canım bebeğin hayırlı olsun güle güle büyüt
Sabah
1 tb ekmek
Salatalik
Domates
Beyaz peynir
Haslanmis yumurta
5 zeytin

Ara
Armut
Kahve

Ara
4 k yogurt
3 kuru kayisi

Aksam
2 kepce tarhana
3 izgara kofte
1 haslanmis patates

Ara
Seftali
10 badem

2,5l su
Zipzip- E Elif_Eylul
Iyi geceler kizlar
Sabah
Sutlu kahve

1 kucuk muz 6 bogurtlen

Ogle

1 armut

Aksam tavuk sote
2 kasik yogurt

1 kucuk elma

Su 1.5 lt
Kızlar afiyet olsun cumleten

Aynı hatayı bende yaptım halalarinin lafına uydum oğlum yaramaz diye gittik yazdrdik çocuk oyun yaşında okula başladı. Okuldan soğudu, şimdi bı sene önden gidiyo boy bile ne kadar farkediyo ve vicdan azabim yıllardır sürüyor malesef. Ama 2. Tam yaşında vericem 7 yaş en uygun. Çocuklara da yazık bizim kiracı ve yan taraftaki akrabada yazdirmislar ya küçücük ikiside uyardım ama dinlemediler

Yavrum bu kadar yemekle acıkmıyor musun ? Afiyet olsun
Ben 2. Senide 7 ye yakın verdim ve elimde olsa daha geç verirdim ama yasalar gereği mecbur yollamak zorundayız. Çok hata yaptılar çok sen elinden geleni yapmışsın canım gerisi onlara kalsın boşver

Iyi geceler kizlar
Sabah
Sutlu kahve

1 kucuk muz 6 bogurtlen

Ogle

1 armut

Aksam tavuk sote
2 kasik yogurt

1 kucuk elma

Su 1.5 lt
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Aksam 1dilim ekmek yada yemek yiyebilirdin
Sabah
1 tb ekmek
Salatalik
Domates
Beyaz peynir
Haslanmis yumurta
5 zeytin

Ara
Armut
Kahve

Ara
4 k yogurt
3 kuru kayisi

Aksam
2 kepce tarhana
3 izgara kofte
1 haslanmis patates

Ara
Seftali
10 badem

2,5l su
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Seninde menuler hep az
Afiyet olsun canım
Günü erken kapatmissin yapma böleee
Afiyet olsun canım

Benim eltimde 2015 kasimliyi yazdirdi 1e ikna ettim anasinifina aldirdim benimk tam yasinda subatta 7 oluyor

Benim eltimde 2015 kasimliyi yazdirdi 1e ikna ettim anasinifina aldirdim benimk tam yasinda subatta 7 oluyor
Çok küçük yazdirmis ya yapmasin . Neyse ikna etmişsin çocuklar kcuukken eziliyorlar bak aklıma gelince üzülüyorum ben niye başkasının lafına baktım ki

Ne kursuna yazdırdın canım , ne hastanesi hayırdır ? Geçmiş olsun . Herşey yolunda zamanla girer sıkma tatlı canını .
Ekmek çok oluyor poninin gözüne batıyor. Teşekkür ederim kaptanım

Çok küçük yazdirmis ya yapmasin . Neyse ikna etmişsin çocuklar kcuukken eziliyorlar bak aklıma gelince üzülüyorum ben niye başkasının lafına baktım ki
Bugun velileri almadilar giriste (oglen ve cikista curcuna orasi ayri) korona tedbiri diye sonra bizim birler civciv gibi saga sola dagildi benimki gitti baska sinifla, ogretmen yok trafige takilmis annem bendeydi kizim bulur o diyor ama aklimda hep o

Ne kursuna yazdırdın canım , ne hastanesi hayırdır ? Geçmiş olsun . Herşey yolunda zamanla girer sıkma tatlı canını .

Ekmek çok oluyor poninin gözüne batıyor. Teşekkür ederim kaptanım
Sağol canım futbol kursuna yazdirdik çok istiyordu haftasonu iki saat işte gidecek.
Hastaneye eşimle alakali gittik kocaelide amcasının oğlu doktor oradaki doktoru tavsiye etti ilkinde randevusuz gittik . Aylardirda randevu bulamadım.iste tesadüfen cuma günü buldum da bugün gittik tekrar kcuugude götürdüm evde durmuyo babaannesi ile, oda yolda usuttumu napti hastaneye gittik tam arabadan indik üstüme doğru kustu iki defa klima çarptı sanırım.Suan iyi sukur .

Cok gecmis olsun canim

Bugünki menüm
Sabah10.30 1.5 kepekli ekmek 2 dilim köy peyniri 2 siyah zeytin 1 haş yumurta 1 çatal bal kaymak
16.00 1 avuç içi çerez
19.30 4 kaşık dövme pilavı 1 kase cacık domates
21.00 1 kuru kayısı ile sade kahve
Su 2 lt
Spor(adımımı yazayım sporuda şimdi yapınca eklerim)kızım saatimi yere attı o yüzden görüntü böyle700 p Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Ya Allah yardım etsin hepinjze . Benim büyük oğlan 8. Sınıf oldu kendi gidip geliyo yakında zaten okul en azından benim şimdilik öyle bı derdim yok ama o kalabalıkları çok yaşadım iyi bilirim. Birde hastalık var kötü döneme denk geldiniz daha yaşları küçük tabi aklın kalır. Ben 6 sene boyunca hep kendim aldım bıraktım. Bı yer belirleyin çocuk çıkınca direkt oraya gelsin biz öyle yapiyoduk oğlumla biraz erken gidin okula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…