Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Mervecim sen istersen güzel kilo verirsin bu sana bağlı 6 lara kadar geldin kolayı bırak liste için Zipzip- elifle konuş listede sorumluluk duygusu var ama pes etme hedefine ulaşana kadar devam et
Kolayı kaç kere bıraktım canım ya sonra bir yerde bir kere içiyorum hopp tekrar eski günlerime dönüyorum millete sigara bağımlılığı nasılsa kola da bende öyle

Kolayı kaç kere bıraktım canım ya sonra bir yerde bir kere içiyorum hopp tekrar eski günlerime dönüyorum millete sigara bağımlılığı nasılsa kola da bende öyle
Canım limonlu su iç. Ben limonlu suyu çok seviyorum. Muş gibi de. Kolanin cidden tadı kötü ve çok zararlı. İçindeki malzemeler mide bulandırıcı vs deyip kendini buna ikna et. Kolayı sevmiyorum. Limonlu su çok lezzetli. Çok seviyorum de. Bunu tekrarla kendine.
Bu arada iyiyim sana resim atayim özelden. Ben de 95 kilolardan geldim buraya.

Diyet moduna girersem kilo vermek için yapmayacağım şey yok tavsiyeni dinlicem canım . atsana bakayim

Servis ayarlanmış gibi bir mutluluk var sanki
Sabah eşim bıraktı canım kızımı okula akşamda o servise bindirecek daha sonra sabahtan servis alacak diye biliyoruz bugün okul çıkışı konuşacak inşallah ay valla ustumde yük oldu bu konu
Gunaydin. Buyuk kızımda hastalandi oh oh, hunilerle geziyorum

Cuma 77.5 animsiyorum
Bugun 76.8
Fark 700 gr
Benimde 2 haftadan beri hasta sürekli ağlıyor dün yine doktorda aldık soluğu gazi varmış
Gunqlaydin kizlarr
Cuma gunu 71.4
Bugun 69.6
Umarim cuma gunu ayni cikarim odem tutmam
Günaydın kızlar
Eki Görüntüle 2911637
tarti fotoğrafimi koyup kaçıyorum bu kadar sürede 19 Şubat'ta 67 kilo ile ayrılmıştım takımdan
Şimdi tam başlama zamanı sakın pes etme verdikçe kendini daha iyi hissedersin. Burak kolayı ayran yap iç sade soda iç. Dukan yap onu iç ben çok seviyorum zencefil atıyorum acaili- ananasli yeşil çayla yaptım kokusu da güzel oluyor.

Süper yürüyüşe devamke.
iyi geceler kızlar
Menüm
Sabah
2h yumurta 1kk penir zeytin salatalık 1d ekmek 1b kahve

Ara 2 incir 1 ceviz

Akşam
1tb menemen 1kbase cacık 1d ekmek
2lt şu
7000 adım 700 puan Cordelia
Eki Görüntüle 2911507
Çiçeğim harikasın.
Günaydın kızlar pazartesi bildirimi
-400
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Gün içinde müsait olunca gelip menümü yazcam öpüldünüz
Çiçeğim.

Günaydın bebeğim okuldan döneyim bütün mesajlara bakacağım. Çok öpüyorum seni) hepinizi... kaptanıma arkadaşlara selamlar
Beni de öp. Bekliyoruz dört gözle.
Günaydın kızlar şuan biraz + yım cumaya kadar aticam inşallah
+400 geldigimden beri dikkat ediyorum inaninki
Zipzip- E Elif_Eylul
Cuma güzel eksiyle geleceksin. Eminim.
günayddddınnn herkeseeeee

Günaydın kızlar

Cumaya bende dönüyor um .....
Hadi bakalım.
Gunaydin millet
Cuma 68,3
Pazartesi 68
-300 gr
Harika.
10.ooo adımı attım hedef tamam
Gelince tartıldım 72.5
Eksi 2oo
Muhtesemmmmmm.
Arkadaslar dün ayagimi burkmustum. Alcilik bi durumu yok denildi ama sargiya alindi. Dun giremedim kusura bakmayin.
Geçmiş olsun.

Gunaydin. Buyuk kızımda hastalandi oh oh, hunilerle geziyorum

Cuma 77.5 animsiyorum
Bugun 76.8
Fark 700 gr
Allah yardım.etsin canım. Geçmiş olsun.
eksin harika.
Gunqlaydin kizlarr
Cuma gunu 71.4
Bugun 69.6
Umarim cuma gunu ayni cikarim odem tutmam
Bu nasıl eksi.
Eki Görüntüle 2911637
tarti fotoğrafimi koyup kaçıyorum bu kadar sürede 19 Şubat'ta 67 kilo ile ayrılmıştım takımdan
Hiç durmadan yemişsin. Bunu niye yapıyoruz kendimize.

Kızı okula bırakınca hemen bir market alışverişi yapicam acaili ananaslı yeşil çayı bende çok seviyorum bu sefer bırakmicam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…