Halbuki ne hazzlar var bu hayattaDoğru bir tespit aslında bütün hayatın hazzını yemeklerde arıyorumSeni gördüğüme çok sevindim canım nasilsin
Odemdir Cnm cumaya çözersinArkadaşlar +300
Verdiğimi aldım galiba
72.9 idim
73.2 yim bugün
Kolayı kaç kere bıraktım canım ya sonra bir yerde bir kere içiyorum hopp tekrar eski günlerime dönüyorum millete sigara bağımlılığı nasılsa kola da bende öyleMervecim sen istersen güzel kilo verirsin bu sana bağlı 6 lara kadar geldin kolayı bırak liste içinZipzip- elifle konuş listede sorumluluk duygusu var ama pes etme hedefine ulaşana kadar devam et
Ay DilekHalbuki ne hazzlar var bu hayatta
Canım limonlu su iç. Ben limonlu suyu çok seviyorum. Muş gibi de. Kolanin cidden tadı kötü ve çok zararlı. İçindeki malzemeler mide bulandırıcı vs deyip kendini buna ikna et. Kolayı sevmiyorum. Limonlu su çok lezzetli. Çok seviyorum de. Bunu tekrarla kendine.Kolayı kaç kere bıraktım canım ya sonra bir yerde bir kere içiyorum hopp tekrar eski günlerime dönüyorum millete sigara bağımlılığı nasılsa kola da bende öyle
Sismaniye da paylasmamis
Diyet moduna girersem kilo vermek için yapmayacağım şey yokCanım limonlu su iç. Ben limonlu suyu çok seviyorum. Muş gibi de. Kolanin cidden tadı kötü ve çok zararlı. İçindeki malzemeler mide bulandırıcı vs deyip kendini buna ikna et. Kolayı sevmiyorum. Limonlu su çok lezzetli. Çok seviyorum de. Bunu tekrarla kendine.
Bu arada iyiyim sana resim atayim özelden. Ben de 95 kilolardan geldim buraya.
Geçmiş olsun canimArkadaslar dün ayagimi burkmustum. Alcilik bi durumu yok denildi ama sargiya alindi. Dun giremedim kusura bakmayin.
Sabah eşim bıraktı canım kızımı okula akşamda o servise bindirecek daha sonra sabahtan servis alacak diye biliyoruz bugün okul çıkışı konuşacak inşallahServis ayarlanmış gibi bir mutluluk var sanki
Benimde 2 haftadan beri hasta sürekli ağlıyor dün yine doktorda aldık soluğu gazi varmışGunaydin. Buyuk kızımda hastalandi oh oh, hunilerle geziyorum
Cuma 77.5 animsiyorum
Bugun 76.8
Fark 700 gr
Günaydın kızlarGunqlaydin kizlarr
Cuma gunu 71.4
Bugun 69.6
Umarim cuma gunu ayni cikarim odem tutmam
Şimdi tam başlama zamanı sakın pes etme verdikçe kendini daha iyi hissedersin. Burak kolayı ayran yap iç sade soda iç. Dukan yap onu iç ben çok seviyorum zencefil atıyorum acaili- ananasli yeşil çayla yaptım kokusu da güzel oluyor.Eki Görüntüle 2911637
tarti fotoğrafimi koyup kaçıyorum bu kadar sürede 19 Şubat'ta 67 kilo ile ayrılmıştım takımdan
Güzel eksi canım tebriklerGunaydin. Buyuk kızımda hastalandi oh oh, hunilerle geziyorum
Cuma 77.5 animsiyorum
Bugun 76.8
Fark 700 gr
Harikasın canimGunqlaydin kizlarr
Cuma gunu 71.4
Bugun 69.6
Süper yürüyüşe devamke.Menu
Sabah(9:00)
1 yumurtadan omlet
1 dlm ekmek
1tk findik ezmesi
Domates salatalik
1 ucgen peynir
Ogle
1 kase yayla corbasi
Aksam
10 tane izmir uzumu
6yk turlu
1kase yogurt
Su: 2 lt spor : Eki Görüntüle 2911488 Eki Görüntüle 2911489
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Çiçeğim harikasın.iyi geceler kızlar
Menüm
Sabah
2h yumurta 1kk penir zeytin salatalık 1d ekmek 1b kahve
Ara 2 incir 1 ceviz
Akşam
1tb menemen 1kbase cacık 1d ekmek
2lt şu
7000 adım 700 puanCordelia
Eki Görüntüle 2911507
ÇiçeğimGünaydın kızlar pazartesi bildirimi
-400
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Gün içinde müsait olunca gelip menümü yazcamöpüldünüz
Beni de öp. Bekliyoruz dört gözle.
Günaydın bebeğimokuldan döneyim bütün mesajlara bakacağım. Çok öpüyorum seni) hepinizi... kaptanıma arkadaşlara selamlar
Cuma güzel eksiyle geleceksin. Eminim.Günaydın kızlar şuan biraz + yım cumaya kadar aticam inşallah
+400 geldigimden beri dikkat ediyorum inaninki
Zipzip- E Elif_Eylul
günayddddınnn herkeseeeee
Günaydın kızlar
Cumaya bende dönüyor um .....
Gunaydin millet
Cuma 68,3
Pazartesi 68
-300 gr
Muhtesemmmmmm.10.ooo adımı attım hedef tamam
Gelince tartıldım 72.5
Eksi 2oo
Geçmiş olsun.Arkadaslar dün ayagimi burkmustum. Alcilik bi durumu yok denildi ama sargiya alindi. Dun giremedim kusura bakmayin.
Allah yardım.etsin canım. Geçmiş olsun.Gunaydin. Buyuk kızımda hastalandi oh oh, hunilerle geziyorum
Cuma 77.5 animsiyorum
Bugun 76.8
Fark 700 gr
Bu nasıl eksi.Gunqlaydin kizlarr
Cuma gunu 71.4
Bugun 69.6
Hiç durmadan yemişsin. Bunu niye yapıyoruz kendimize.Eki Görüntüle 2911637
tarti fotoğrafimi koyup kaçıyorum bu kadar sürede 19 Şubat'ta 67 kilo ile ayrılmıştım takımdan
İkisinde de kusma ishal varGünaydın canim
Gecmis olsun canim
Baslangicin hayirli olsun canim takimdan uzaklasma eminim ki 2 li rakamlar ve istediğin rakama ulasirsin canim
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim
Gecmis olsun kucuk iyilesmedi mi
Günaydın canim
Başkaları sana inanmaz, bırakırsın yapamazsin diyebilirler. İlk önce sen kendine inanCanim cok tsk ederim. Insallah bende hic birakmadan senin elde ettigin basarilari elde edecegim❤
Tebrik ederim 6lara hosgeldinGunqlaydin kizlarr
Cuma gunu 71.4
Bugun 69.6
Hic bir sey icin gec degil. Yine basarabilirsinEki Görüntüle 2911637
Kızı okula bırakınca hemen bir market alışverişi yapicam acaili ananaslı yeşil çayı bende çok seviyorum bu sefer bırakmicam inşallahŞimdi tam başlama zamanı sakın pes etme verdikçe kendini daha iyi hissedersin. Burak kolayı ayran yap iç sade soda iç. Dukan yap onu iç ben çok seviyorum zencefil atıyorum acaili- ananasli yeşil çayla yaptım kokusu da güzel oluyor.
Desteginizle basaricam inşallah canım o gardolabi yenilicem artıkHic bir sey icin gec degil. Yine basarabilirsin