Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok zor durumdayım helppp meeeee
Hapimiz zor durumdayız sende duraklamadan başla artık
Günaydın yagmur yağıyor seller akıyor arap filiz camdan bakıyor

Günaydın kızlarrrr

Teşekkür ederim bitanem

günayddddınnn herkeseeeee

Günaydın kızlar
Günaydın kızlar

Bugün tartildim. 15 gün önce yaklasik 2 hafta süren bir tatilden dönmüstük. Döndugümüzde de oglumun sünnet prosedürü icin yaptirdigimiz pcr testi pozitif cikmisti ve 14 gün karantina da kalmistik.kisacasi bir ayi aşan zamandir tartiya cikmamistim. Hic görmedigim bir sayi gördüm malesef. Ilk basta asla zayiflayamayacaksin vazgec dedim. Sonrasinda bu ise bir dur demessen cok daha büyük rakamlarla yüzlesmek zorunda kalacaksin diye düsündüm. Bana destekleriniz ile insallah kökünden bitiririm kilo meselesini....

Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim
Gunaydin kaptan tesekkur ederim
iki gündür salgına yakalandım rahatsızdım şimdi yeni yeni toparladım o yüzden paylaşım yapamadım
Gecmis olsun canim
10.ooo adımı attım hedef tamam
Gelince tartıldım 72.5
Eksi 2oo
Masallah sabah sabah 10bin adim
Eksinde guzel tebrikler
Çok güzel bir eksi cumaya 1 garanti
Ay hadi insallah
Günaydın ballı lokmalar
Sanada gunaydin da bal mal deme kiz canim cekiyo
Arkadaslar dün ayagimi burkmustum. Alcilik bi durumu yok denildi ama sargiya alindi. Dun giremedim kusura bakmayin.
Gecmis olsun

Arkadaslar dün ayagimi burkmustum. Alcilik bi durumu yok denildi ama sargiya alindi. Dun giremedim kusura bakmayin.

Canim gecmis olsun ayagin icin.
Dur demedikce maalesef rakam gitgide artiyor. Bak ben 115ten düştüm. Kardesimle ayniydik o da 117 idi. O şuan 121 gördü... Burayi birakma ben hep destekcinim. Yapabilirsin

Günaydın ballı lokmalar
Günaydın canim
Gecmis olsun canim
Hayatimda ilk kez ciktigim bugünki kilom 104...
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Baslangicin hayirli olsun canim takimdan uzaklasma eminim ki 2 li rakamlar ve istediğin rakama ulasirsin canim
Gunaydin. Buyuk kızımda hastalandi oh oh, hunilerle geziyorum

Cuma 77.5 animsiyorum
Bugun 76.8
Fark 700 gr
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim
Gecmis olsun kucuk iyilesmedi mi
Günaydın kizlar bir uyandikki yağmur aksi gibi araba bugün esimde okul saati gelene kadar durur umarım
Günaydın canim

Canim gecmis olsun ayagin icin.
Dur demedikce maalesef rakam gitgide artiyor. Bak ben 115ten düştüm. Kardesimle ayniydik o da 117 idi. O şuan 121 gördü... Burayi birakma ben hep destekcinim. Yapabilirsin
Canim cok tsk ederim. Insallah bende hic birakmadan senin elde ettigin basarilari elde edecegim❤

Tsk ederim kaptanim ins...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…