sağlıklı beslenmeye devam et canim hastaliktan gitmis olsa bile yine verirsinben bu sabah tartıldım 69.800 düm ama hastalıktan gitti geri gelir mi bu kilolar bilmiyorum
inşallah :)sağlıklı beslenmeye devam et canim hastaliktan gitmis olsa bile yine verirsin
1.8 verdin sen harikasın.bunu sporla destekle ödem olmasın diye detoks suyu iç Perşembe günü de sebzelerle beslen almazsın verirsin . Bende 1.8 vermiştim 2.2 ile de cuma günü gelmiştim .ama bendeki kilo fazlaydı. Ha gayret başarabilirsin. Eksin çok güzelGunqlaydin kizlarr
Cuma gunu 71.4
Bugun 69.6
Umarim cuma gunu ayni cikarim odem tutmam
Insallah detox suyuna baslayacagim yarin yesilcay limon soda kürüne1.8 verdin sen harikasın.bunu sporla destekle ödem olmasın diye detoks suyu iç Perşembe günü de sebzelerle beslen almazsın verirsin . Bende 1.8 vermiştim 2.2 ile de cuma günü gelmiştim .ama bendeki kilo fazlaydı. Ha gayret başarabilirsin. Eksin çok güzel
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederimGunqlaydin kizlarr
Cuma gunu 71.4
Bugun 69.6
Canım sakın kendine bu kötülüğü yapma. Çünkü insan kendini sevmezse kendiyle huzurlu olamıyor ve herşey daha kotuye gidiyor. Herşey bir tarafa sağlığın bozulur. Çok gençsin. Her zaman yanındayız. Sen çok güzel ve değerlisin. Fıstık gibi güzel ve sağlıklı olacaksin. İsteyince yapamayacağin birşey yok. Kendine güven.Bugün tartildim. 15 gün önce yaklasik 2 hafta süren bir tatilden dönmüstük. Döndugümüzde de oglumun sünnet prosedürü icin yaptirdigimiz pcr testi pozitif cikmisti ve 14 gün karantina da kalmistik.kisacasi bir ayi aşan zamandir tartiya cikmamistim. Hic görmedigim bir sayi gördüm malesef. Ilk basta asla zayiflayamayacaksin vazgec dedim. Sonrasinda bu ise bir dur demessen cok daha büyük rakamlarla yüzlesmek zorunda kalacaksin diye düsündüm. Bana destekleriniz ile insallah kökünden bitiririm kilo meselesini....
Evet bir ara 6 ları görmüştüm çok kilo almışsın canımEki Görüntüle 2911637
tarti fotoğrafimi koyup kaçıyorum bu kadar sürede 19 Şubat'ta 67 kilo ile ayrılmıştım takımdan
Süper tebrikler canimGunqlaydin kizlarr
Cuma gunu 71.4
Bugun 69.6
Geçmiş olsun canimArkadaslar dün ayagimi burkmustum. Alcilik bi durumu yok denildi ama sargiya alindi. Dun giremedim kusura bakmayin.
Benim yapım kilo almaya çok müsait ya bende yemek delisi olarak hakkını veriyorum yemenin inşallah çok çabuk gider bu kilolar canım liste evet insanı baya dizginliyor bakalım kaptanım nasıl uygun gorurseEvet bir ara 6 ları görmüştüm çok kilo almışsın canım
Sen isteyince güzel veriyorsun kaptanlar kabul ederse listeye gir istersen free olarak zor verirsin
Bugün bende 10 000 hedefliyorum tebrikler canım10.ooo adımı attım hedef tamam
Gelince tartıldım 72.5
Eksi 2oo
Seni yemenin duygusal dunyanla çok ilgisi var diye düşünüyorum. Yemekle kendini mutlu etmeye çalışıyor olabilir misin?Benim yapım kilo almaya çok müsait ya bende yemek delisi olarak hakkını veriyorum yemenin inşallah çok çabuk gider bu kilolar canım liste evet insanı baya dizginliyor bakalım kaptanım nasıl uygun gorurse
Mervecim sen istersen güzel kilo verirsin bu sana bağlı 6 lara kadar geldin kolayı bırak liste içinBenim yapım kilo almaya çok müsait ya bende yemek delisi olarak hakkını veriyorum yemenin inşallah çok çabuk gider bu kilolar canım liste evet insanı baya dizginliyor bakalım kaptanım nasıl uygun gorurse
Doğru bir tespit aslında bütün hayatın hazzını yemeklerde arıyorumSeni yemenin duygusal dunyanla çok ilgisi var diye düşünüyorum. Yemekle kendini mutlu etmeye çalışıyor olabilir misin?
Bu arada ben cordeliaa.
Kelebek sen kesinlikle bekliyorum senden ciceksen yat gitsin yorma kendiniBugün bende 10 000 hedefliyorum tebrikler canım