- 24 Haziran 2016
- 7.217
- 26.143
Aticam cumaya söz veriyorum ya bide istersneiz beni bu hafta yarışmadan çıkartın takımı etkilemiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aticam cumaya söz veriyorum ya bide istersneiz beni bu hafta yarışmadan çıkartın takımı etkilemiyim
Çiçek açmaya devam ediyoruzCok guzel eksi pazartesi icin
Günaydın canimEki Görüntüle 2911538 gunaydin bu alemin en azimli kızları yoldaş kelebekler ve başkan @Filiz16baskan bu yuruyusum sizin için
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim
Gunaydin ablacim hosgeldin sabah aklimdan gecmistin okul basliyor gelir diye
Günaydın bebeğim okuldan döneyim bütün mesajlara bakacağım. Çok öpüyorum seni) hepinizi... kaptanıma arkadaşlara selamlar
Günaydın canim
Günaydın canimGünaydın sevgili takımım
Cuma: 104,2
Bugün :104,1
Fark-100
Günaydın canimgünayddddınnn herkeseeeee
Günaydın canimGünaydın kızlar
Kilo mu aldinCumaya bende dönüyor um .....
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederimGunaydin millet
Cuma 68,3
Pazartesi 68
-300 gr
Kaç Kilosun çok meraktayim çünkü men hep 60/61 kaldım bu defa 56 istiyom ama diyet yapmaya korkuyorum saçlarımı dokerse şuan tedavi oluyor um çünküÇok zor durumdayım helppp meeeee
Hep 60/61 değişmiyom kiKilo mu aldin
Kilonu koruyorsun ne guzel ,o zaman spor yap canim diyet yapmaya korkuyorsanHep 60/61 değişmiyom ki
iki gündür salgına yakalandım rahatsızdım şimdi yeni yeni toparladım o yüzden paylaşım yapamadım@zeynooo42
@pambukprensesss
KumsalveDeniz
Yeni gelenlerden menü paylasmayanlar
Birde listede olup paylasmayanlar var
Hoşgeldin ablacığım
Günaydın bebeğim okuldan döneyim bütün mesajlara bakacağım. Çok öpüyorum seni) hepinizi... kaptanıma arkadaşlara selamlar
Çok güzel bir eksi cumaya 1 garantiGunaydin millet
Cuma 68,3
Pazartesi 68
-300 gr
Gecmis olsun canimiki gündür salgına yakalandım rahatsızdım şimdi yeni yeni toparladım o yüzden paylaşım yapamadım