- 21 Kasım 2013
- 23.038
- 72.892
Kabak detoksu tavsiye ederimGünaydın kızlar şuan biraz + yım cumaya kadar aticam inşallah
+400 geldigimden beri dikkat ediyorum inaninki
Zipzip- E Elif_Eylul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kabak detoksu tavsiye ederimGünaydın kızlar şuan biraz + yım cumaya kadar aticam inşallah
+400 geldigimden beri dikkat ediyorum inaninki
Zipzip- E Elif_Eylul
Eksin cok guzel tebrik ederim canim düğünde yedikelrin bile gitmis10.ooo adımı attım hedef tamam
Gelince tartıldım 72.5
Eksi 2oo
Hapimiz zor durumdayız sende duraklamadan başla artıkÇok zor durumdayım helppp meeeee
Günaydın yagmur yağıyor seller akıyor arap filiz camdan bakıyor
Günaydın kızlarrrr
Teşekkür ederim bitanem
günayddddınnn herkeseeeee
Günaydın kızlarGünaydın kızlar
Servis ayarlanmış gibi bir mutluluk var sankiGünaydın ballı lokmalar
Gunaydin kaptan tesekkur ederimGünaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim
Gecmis olsun canimiki gündür salgına yakalandım rahatsızdım şimdi yeni yeni toparladım o yüzden paylaşım yapamadım
Masallah sabah sabah 10bin adim10.ooo adımı attım hedef tamam
Gelince tartıldım 72.5
Eksi 2oo
Ay hadi insallahÇok güzel bir eksi cumaya 1 garanti
Sanada gunaydin da bal mal deme kiz canim cekiyoGünaydın ballı lokmalar
Arkadaslar dün ayagimi burkmustum. Alcilik bi durumu yok denildi ama sargiya alindi. Dun giremedim kusura bakmayin.
Gecmis olsunBugün tartildim. 15 gün önce yaklasik 2 hafta süren bir tatilden dönmüstük. Döndugümüzde de oglumun sünnet prosedürü icin yaptirdigimiz pcr testi pozitif cikmisti ve 14 gün karantina da kalmistik.kisacasi bir ayi aşan zamandir tartiya cikmamistim. Hic görmedigim bir sayi gördüm malesef. Ilk basta asla zayiflayamayacaksin vazgec dedim. Sonrasinda bu ise bir dur demessen cok daha büyük rakamlarla yüzlesmek zorunda kalacaksin diye düsündüm. Bana destekleriniz ile insallah kökünden bitiririm kilo meselesini....
Arkadaslar dün ayagimi burkmustum. Alcilik bi durumu yok denildi ama sargiya alindi. Dun giremedim kusura bakmayin.
Canim gecmis olsun ayagin icin.Bugün tartildim. 15 gün önce yaklasik 2 hafta süren bir tatilden dönmüstük. Döndugümüzde de oglumun sünnet prosedürü icin yaptirdigimiz pcr testi pozitif cikmisti ve 14 gün karantina da kalmistik.kisacasi bir ayi aşan zamandir tartiya cikmamistim. Hic görmedigim bir sayi gördüm malesef. Ilk basta asla zayiflayamayacaksin vazgec dedim. Sonrasinda bu ise bir dur demessen cok daha büyük rakamlarla yüzlesmek zorunda kalacaksin diye düsündüm. Bana destekleriniz ile insallah kökünden bitiririm kilo meselesini....
Günaydın canimGünaydın ballı lokmalar
Gecmis olsun canimArkadaslar dün ayagimi burkmustum. Alcilik bi durumu yok denildi ama sargiya alindi. Dun giremedim kusura bakmayin.
Baslangicin hayirli olsun canim takimdan uzaklasma eminim ki 2 li rakamlar ve istediğin rakama ulasirsin canim
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederimGunaydin. Buyuk kızımda hastalandi oh oh, hunilerle geziyorum
Cuma 77.5 animsiyorum
Bugun 76.8
Fark 700 gr
Günaydın canimGünaydın kizlar bir uyandikki yağmur aksi gibi araba bugün esimde okul saati gelene kadar durur umarım
Canim cok tsk ederim. Insallah bende hic birakmadan senin elde ettigin basarilari elde edecegim❤Canim gecmis olsun ayagin icin.
Dur demedikce maalesef rakam gitgide artiyor. Bak ben 115ten düştüm. Kardesimle ayniydik o da 117 idi. O şuan 121 gördü... Burayi birakma ben hep destekcinim. Yapabilirsin
Tsk ederimGunaydin kaptan tesekkur ederim
Gecmis olsun canim
Masallah sabah sabah 10bin adim
Eksinde guzel tebrikler
Ay hadi insallah
Sanada gunaydin da bal mal deme kiz canim cekiyo
Gecmis olsun
Pazartesi ara bildirim yapiyoruz fotoğraf sarti yoktartım sonuçlarını haftada bir mi gönderiyoruz onun periyodu nedir ?
Tsk ederim kaptanim ins...Günaydın canim
Gecmis olsun canim
Baslangicin hayirli olsun canim takimdan uzaklasma eminim ki 2 li rakamlar ve istediğin rakama ulasirsin canim
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim
Gecmis olsun kucuk iyilesmedi mi
Günaydın canim
Sabahın nurunda çıkmışsın ne güzel keşke bende uyumayayım da çıksaydımEki Görüntüle 2911538 gunaydin bu alemin en azimli kızları yoldaş kelebekler ve başkan @Filiz16baskan bu yuruyusum sizin için