Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok zor durumdayım helppp meeeee🤣🤣🤣
Hapimiz zor durumdayız 🤭🤭🤭sende duraklamadan başla artık😐
Günaydın yagmur yağıyor seller akıyor arap filiz camdan bakıyor :confused:

Günaydın kızlarrrr :KK68: :KK68:

Teşekkür ederim bitanem ❤️

❤️🧡günayddddınnn herkeseeeee🧡❤️

Günaydın kızlar 💞
Günaydın kızlar 💞

Bugün tartildim. 15 gün önce yaklasik 2 hafta süren bir tatilden dönmüstük. Döndugümüzde de oglumun sünnet prosedürü icin yaptirdigimiz pcr testi pozitif cikmisti ve 14 gün karantina da kalmistik.kisacasi bir ayi aşan zamandir tartiya cikmamistim. Hic görmedigim bir sayi gördüm malesef. Ilk basta asla zayiflayamayacaksin vazgec dedim. Sonrasinda bu ise bir dur demessen cok daha büyük rakamlarla yüzlesmek zorunda kalacaksin diye düsündüm. Bana destekleriniz ile insallah kökünden bitiririm kilo meselesini....

Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim 🤩
Gunaydin kaptan tesekkur ederim :KK45:
iki gündür salgına yakalandım rahatsızdım şimdi yeni yeni toparladım o yüzden paylaşım yapamadım:KK43:
Gecmis olsun canim
10.ooo adımı attım hedef tamam💪
Gelince tartıldım 72.5
Eksi 2oo :KK66:
Masallah sabah sabah 10bin adim:KK9:
Eksinde guzel tebrikler
Çok güzel bir eksi cumaya 1 garanti 😍
Ay hadi insallah
Günaydın ballı lokmalar :KK72:
Sanada gunaydin da bal mal deme kiz canim cekiyo😂
Arkadaslar dün ayagimi burkmustum. Alcilik bi durumu yok denildi ama sargiya alindi. Dun giremedim kusura bakmayin.
Bugün tartildim. 15 gün önce yaklasik 2 hafta süren bir tatilden dönmüstük. Döndugümüzde de oglumun sünnet prosedürü icin yaptirdigimiz pcr testi pozitif cikmisti ve 14 gün karantina da kalmistik.kisacasi bir ayi aşan zamandir tartiya cikmamistim. Hic görmedigim bir sayi gördüm malesef. Ilk basta asla zayiflayamayacaksin vazgec dedim. Sonrasinda bu ise bir dur demessen cok daha büyük rakamlarla yüzlesmek zorunda kalacaksin diye düsündüm. Bana destekleriniz ile insallah kökünden bitiririm kilo meselesini....
Gecmis olsun

Arkadaslar dün ayagimi burkmustum. Alcilik bi durumu yok denildi ama sargiya alindi. Dun giremedim kusura bakmayin.

Canim gecmis olsun ayagin icin.
Dur demedikce maalesef rakam gitgide artiyor. Bak ben 115ten düştüm. Kardesimle ayniydik o da 117 idi. O şuan 121 gördü... Burayi birakma ben hep destekcinim. Yapabilirsin

Gunaydin. Buyuk kızımda hastalandi oh oh, hunilerle geziyorum 🤣

Cuma 77.5 animsiyorum
Bugun 76.8
Fark 700 gr

Eklentiler

• IMG_20210906_091231_N.jpg
    IMG_20210906_091231_N.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 23
Günaydın ballı lokmalar :KK72:
Günaydın canim 💜
Gecmis olsun canim:KK43:
Hayatimda ilk kez ciktigim bugünki kilom 104...
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
Baslangicin hayirli olsun canim takimdan uzaklasma eminim ki 2 li rakamlar ve istediğin rakama ulasirsin canim 💜💜
Gunaydin. Buyuk kızımda hastalandi oh oh, hunilerle geziyorum 🤣

Cuma 77.5 animsiyorum
Bugun 76.8
Fark 700 gr
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim 💜
Gecmis olsun kucuk iyilesmedi mi :KK43:
Günaydın kizlar bir uyandikki yağmur aksi gibi araba bugün esimde okul saati gelene kadar durur umarım
Günaydın canim 💜

Canim gecmis olsun ayagin icin.
Dur demedikce maalesef rakam gitgide artiyor. Bak ben 115ten düştüm. Kardesimle ayniydik o da 117 idi. O şuan 121 gördü... Burayi birakma ben hep destekcinim. Yapabilirsin
Canim cok tsk ederim. Insallah bende hic birakmadan senin elde ettigin basarilari elde edecegim❤

Günaydın canim 💜

Gecmis olsun canim:KK43:

Baslangicin hayirli olsun canim takimdan uzaklasma eminim ki 2 li rakamlar ve istediğin rakama ulasirsin canim 💜💜

Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim 💜
Gecmis olsun kucuk iyilesmedi mi :KK43:

Günaydın canim 💜
Tsk ederim kaptanim ins...

X