Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlarım büyük 4 digeri 1.5 yasinda canim

Bende uçuş uçuş beyaz elbise kot mont alicam ustune Herşeyin vakti saati varmış demmrkki dolabı yenileme zamanı bu donemmis diye dusun hedefine odaklan cnm
Hedefe tam gaz odaklanmış bulunmaktayım yarın gidip 38 beden bir kıyafet Alicam ve içine girene kadar durmak yok
Bir silkelen canm. Bende bugün işler güçler alısveris kuaför filan yoğun bi gündü yarın tempo başlıyor benm
Silkelenme çabalarının içine girdim canım
Aman kaşarlandik iyice burda 6 sene oldu
Demirbaşı olduk neredeyse buraların valla geldiğim de bekâr bir universite öğrencisiydim şimdi evli 2 çocuklu yaş kemale eriyor iyicene

Şakasini yaparken torunlarada karisacaz burda galiba

5 Eylül menüsü Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Sabah 7 bir bardak süt

8.30 yarim dilim labneli ekmek,nescafe

11.00
1 tavada yumurta
2 dlm peynir
4 zeytin
1 hindi fume
Çay, 1 dlm ekmek

Sonra disardaydim. Evde yemek yoktu acliktan bittim. Eve gelince 1 bardak kefir ictim. Sonra aperatif hazirladim.

19.00
2 servis kasigi menemen
Ayran, 1 dlm ekmek, salata

Çay

Ekmekler fazla oldu biliyorum. Ama o kadar cok uzun sure aç kaldım ki akşam yemeden duramadim

İkiside küçükmüş canım maşallah Allah bağışlasın

Valla Dilek bende ondan korkuyorum elimizde baston biz daha hala zayiflamaya uğraşıyor olucaz diye
Annem 51 yasinda kendimi bildim bileli hep kilolu. Daha 35ten sonra basladi hastaliklari. Butun kronik hastaliklar var. Ben oyle olmak istemiyorum...

Annem 51 yasinda kendimi bildim bileli hep kilolu. Daha 35ten sonra basladi hastaliklari. Butun kronik hastaliklar var. Ben oyle olmak istemiyorum...
Herşeyin başı sağlık , sağlıklı olmak içinde düzenli spor her gün en az 2lt su ve sağlıklı beslenme car inşaallah başarabiliriz canım .

North River canım sen yenimi pro oldun? Yoksa zaten promuydun?
Bunu yeni gordum ben ezelden beri proyum :)

tovbe etmissin zaten bende pizza demeyecegim

Tadını alan bir daha istemez

Kokay gelsin canım
Sagol canim bitti cok sukur
5 burdaaaaaa
Ütü bende de var yarın okul erken kalkilacak
Gece gel ama bekliyorum güzelim
Okul sezonu utu isi bitmez artik geceden once geldin sen bizim ciceklerimizi sahipsiz mi sandin
gece ne yapiyoruz bende gelim

ayy seyy bu bennnn
afiyet olsun canim guzel menu

Kalkıp ütü yapmam lazım, fırını temizleyip kızımin beslenmesine kek yapmam lazım ben ise belim tutuldu yatıyorum
Kek mi bize yazi geldi okulda paketli gida disinda beslenme yapmak bakanlikca yasakmis. Pandemi tedbiriymis sanki paketli gidayi yerken maskeler inmeyecek
Çay içeyrum gel içek

Tatlım ben hiç birşey anlamadım. Açıklar mısın . Nasıl oluyor kelebek çiçek karıştırmışsın
Ka ben daha cay icemedim bebislerim uyudu bu saatten sonra ancak bi kahve icerim
Afiyet olsun canim guzel
Sabahtan tuketip sonra tuketmedigin icin gayet makul miktari
Iyi aksamlar kizlar
10:00 2 si bir arada sekersiz
12:00 2 etimek peynir domates 5 ad. Zeytin haslanmis yumurta
15:00 etimek biraz cikolata
20:00 2 kasik bulgur 150gr. Tavuk pirzola
(Cok acimm)
Birazdan kahve icerim
Öle
Afiyet olsun canim
sen imamin dedigini yap yaptigini yapma
2.5 dlm ekmek fazla degil ki

Sağol canım
Gulerek gwliyorum acaba hangi msj
Sporda 10. Oldum mesajına

Kek mi bize yazi geldi okulda paketli gida disinda beslenme yapmak bakanlikca yasakmis. Pandemi tedbiriymis sanki paketli gidayi yerken maskeler inmeyecek
Bizede öğretmen tam tersini söyledi hazır ürün istemiyordum dedi yanlız çocukların çabuk tuketebilecegi şeyler olsun dedi kek poğaça sandivic vs gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…