Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Emzirdigini kacirmisim canm ama 1b eriste bana degisik geldi hadi meyve tamamda. Gerci onceden verdiysen gene verirsin
1 su bardagi eriste, pismis haliyle. O bile az geldi bana ama hadi stop dedim
Evet canim onceden 78den 63,5kg ya kadar gelmistim ben 14 kilo diyorum
Bu sefer hedefim 10 kilo insallah su 60i gorurum

Bizede hafta sonu paylasti yoktu boyle bir durhm ,yarin toplanti var nirmalde ogle arasi 40dkdaydi 1 saate uzamis (eve geleceklwr okulda yasak) tenefuslerde 15dk ya havalandirma vs icin
Himm bizim cuma günü yaptı toplantı tenefuslerimiz 10 dk sabahçı öğlenci var bizde 1 de girip 6 da çıkacaklar

Cocuklari okula baslayacak annelere simdiden kolay gelsinmi denir gozunuz aydinmi denir bilemedim
Korkmayin Allahin izniyle bise olmaz insallah, bizde gecen yil tum acikti. Ha sinifta olanlar karantinaya girdiler ciktilae bukadar. Birde eger cocukta grip semptomlari varsa okula gelmiyolardi.
Sinifin ilk vakasi bizdik dusunun
Allah yardimcimiz olsun

Allah razı olsun cnm
Bana gözün aydın diyebilirsin ergenliğe yeni girmiş bir kız ergenliğin ortasında olan bir ogulla cebellestim 1,5 yıldır

Tuhaf bir heyecan, buruklukta yok değil valla güzel kızım büyüdü okullu oldu rabbim nicelerini gördursun inşallah
Bu sefer kapanmadan diyet gruplari ol bacım gözün açık gider yoksa:)
Kapanırsa kalırım öylece valla kendi kendime yarışma düzenler mezun olurum artık

iyi geceler kızlar
Menüm
Sabah
2h yumurta 1kk penir zeytin salatalık 1d ekmek 1b kahve

Ara 2 incir 1 ceviz

Akşam
1tb menemen 1kbase cacık 1d ekmek
2lt şu
7000 adım 700 puan Cordelia
Eki Görüntüle 2911507
Afiyet olsun kizlar

Aaa ayip ettin kaptan 15dk var
Bu aksam öderim 15 dakikayi olmaz mi
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
iyi geceler kızlar
Menüm
Sabah
2h yumurta 1kk penir zeytin salatalık 1d ekmek 1b kahve

Ara 2 incir 1 ceviz

Akşam
1tb menemen 1kbase cacık 1d ekmek
2lt şu
7000 adım 700 puan Cordelia
Eki Görüntüle 2911507
Afiyet olsun canim
Günaydın yagmur yağıyor seller akıyor arap filiz camdan bakıyor
Günaydın canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…