- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Rabbim annene acil şifalar versin canım inşallah biz öyle olmayacağız,Annem 51 yasinda kendimi bildim bileli hep kilolu. Daha 35ten sonra basladi hastaliklari. Butun kronik hastaliklar var. Ben oyle olmak istemiyorum...
Beni diye pro yapmıyor kazenBunu yeni gordum ben ezelden beri proyum :)
tovbe etmissin zaten bende pizza demeyecegim
Sagol canim bitti cok sukur
5 burdaaaaaa
Okul sezonu utu isi bitmez artikgeceden once geldin sen bizim ciceklerimizi sahipsiz mi sandin
ayy seyy bu bennnn
afiyet olsun canim guzel menu
Kek mi bize yazi geldi okulda paketli gida disinda beslenme yapmak bakanlikca yasakmis. Pandemi tedbiriymis sanki paketli gidayi yerken maskeler inmeyecek
Ka ben daha cay icemedim bebislerim uyudu bu saatten sonra ancak bi kahve icerim
Afiyet olsun canim guzel
Sabahtan tuketip sonra tuketmedigin icin gayet makul miktari
Afiyet olsun canim
sen imamin dedigini yap yaptigini yapma
2.5 dlm ekmek fazla degil ki
Mezun olmusmuydun benim ki eski ilk acildiginda loseve yardim icin pro olmustum canimBeni diye pro yapmıyor kazenbeni beni dileğgi (aşkı memnunu yeniden izlemeye başladım da )
Kesin ustte baska birsey yazmissindir :)Sağol canım
Sporda 10. Oldum mesajına
Olmammi hatırladigim 2 kere hemdeMezun olmusmuydun benim ki eski ilk acildiginda loseve yardim icin pro olmustum canim
Bakanlık tarafından yayınlanan genelgeyle okullarda velilerimizin uyması gereken kurallar;Bizede öğretmen tam tersini söyledi hazır ürün istemiyordum dedi yanlız çocukların çabuk tuketebilecegi şeyler olsun dedi kek poğaça sandivic vs gibi
Sabah
1 sb sut
3 k yulaf
1 muz
1 ceviz
Ara
1 tb ekmek
1 dilim peynir
Ara
Seftali
10 badem
Aksam
2kepce tarhana
5 yk patlican yemegi
Peynirli eriste (1 bardak eriste 3 tk cokelek)
Ayran
Ara
25 gr bitter
Muz
Bugun 2 muz oldu ama yarin telafi ederim
Cok canim cekti
Meyve hakkimi muzdan yana kullandim
Su 2,5
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Deme demeBunu yeni gordum ben ezelden beri proyum :)
tovbe etmissin zaten bende pizza demeyecegim
Sagol canim bitti cok sukur
5 burdaaaaaa
Okul sezonu utu isi bitmez artikgeceden once geldin sen bizim ciceklerimizi sahipsiz mi sandin
ayy seyy bu bennnn
afiyet olsun canim guzel menu
Kek mi bize yazi geldi okulda paketli gida disinda beslenme yapmak bakanlikca yasakmis. Pandemi tedbiriymis sanki paketli gidayi yerken maskeler inmeyecek
Ka ben daha cay icemedim bebislerim uyudu bu saatten sonra ancak bi kahve icerim
Afiyet olsun canim guzel
Sabahtan tuketip sonra tuketmedigin icin gayet makul miktari
Afiyet olsun canim
sen imamin dedigini yap yaptigini yapma
2.5 dlm ekmek fazla degil ki
Öğretmen bizle hiç paylasmadi canim şuan sabit siralarida yok bildiğim kadarıyla ,okula almıyorlar velileri sadece çıkışta sınıf sınıf alıyorlar bahceyeBakanlık tarafından yayınlanan genelgeyle okullarda velilerimizin uyması gereken kurallar;
1- Okula giriş/çıkış saatlerinde öğrenciler veliler tarafından okul dışında teslim alınıp bırakılacaktır. Velilerin okul bahçesine bu süreçte girmeleri yasaktır.
2- Okulumuza salgın döneminde gerekli tedbirler almak koşuluyla acil durumların dışında ziyaretçi kabul edilmeyecektir.
3- Ateş, öksürük, burun akıntısı, solunum sıkıntısı belirtileri olan / gelişen, COVID-19 tanısı alan veya temaslısı olan öğrenciler sağlık kurumuna gitmeden okula gönderilmeyecek öğretmen ve okul idaresi bilgilendirilecektir.
4- Temaslı takibi için sınıflarda aynı öğrencini aynı yerde oturacaktır. Öğrencilerin oturma düzenleri değiştirilmeyecektir.
5- Okulda beslenme saati v.b. uygulamalar yapılmayacaktır. Öğrencilerin tüketmek için getirmek durumunda kaldığı gıdalar mutlaka ambalajlı olacaktır. Ambalajı olmayan gıdaların okula getirilmesi yasaktır.
6- Kitap, kalem vb. eğitim malzemeleri kişiye özel olmalı, öğrenciler arası malzeme alışverişi yapılamayacaktır.
7- Öğrenciler mümkünse aynı sınıflarda ders görmeli, sınıf değişikliği yapılmayacaktır.
İnşallah canım. Ama beslenmesine hic dikkat etmiyorRabbim annene acil şifalar versin canım inşallah biz öyle olmayacağız,
Nedennnnn
Bizede hafta sonu paylasti yoktu boyle bir durhm ,yarin toplanti var nirmalde ogle arasi 40dkdaydi 1 saate uzamis (eve geleceklwr okulda yasak) tenefuslerde 15dk ya havalandirma vs icinÖğretmen bizle hiç paylasmadi canim şuan sabit siralarida yok bildiğim kadarıyla ,okula almıyorlar velileri sadece çıkışta sınıf sınıf alıyorlar bahceye
Diyetsyn menüsu oldugu icin yorumsuz birakiym dedimNedennnnn
Ya canim emziren anne oldugum icin cok acikiyorumDiyetsyn menüsu oldugu icin yorumsuz birakiym dedim
Emzirdigini kacirmisim canm ama 1b eriste bana degisik geldi hadi meyve tamamda. Gerci onceden verdiysen gene verirsinYa canim emziren anne oldugum icin cok acikiyorum
Emzirmekde ayriyetten kalori yakiyor demisti
Sutum kesilmesin diye bu listeden gidiyorum
Bu listelerle guzel kilo vermistim
Suyu neden artırdın?Malesef suyu artırdım inşallah artı olarak dönmez
Olmammi hatırladigim 2 kere hemdeMezun olmusmuydun benim ki eski ilk acildiginda loseve yardim icin pro olmustum canim
Nekadar saçma sabah 7 de gidip 4 gelicek oğlum piskivitlemi dursun çocukBakanlık tarafından yayınlanan genelgeyle okullarda velilerimizin uyması gereken kurallar;
1- Okula giriş/çıkış saatlerinde öğrenciler veliler tarafından okul dışında teslim alınıp bırakılacaktır. Velilerin okul bahçesine bu süreçte girmeleri yasaktır.
2- Okulumuza salgın döneminde gerekli tedbirler almak koşuluyla acil durumların dışında ziyaretçi kabul edilmeyecektir.
3- Ateş, öksürük, burun akıntısı, solunum sıkıntısı belirtileri olan / gelişen, COVID-19 tanısı alan veya temaslısı olan öğrenciler sağlık kurumuna gitmeden okula gönderilmeyecek öğretmen ve okul idaresi bilgilendirilecektir.
4- Temaslı takibi için sınıflarda aynı öğrencini aynı yerde oturacaktır. Öğrencilerin oturma düzenleri değiştirilmeyecektir.
5- Okulda beslenme saati v.b. uygulamalar yapılmayacaktır. Öğrencilerin tüketmek için getirmek durumunda kaldığı gıdalar mutlaka ambalajlı olacaktır. Ambalajı olmayan gıdaların okula getirilmesi yasaktır.
6- Kitap, kalem vb. eğitim malzemeleri kişiye özel olmalı, öğrenciler arası malzeme alışverişi yapılamayacaktır.
7- Öğrenciler mümkünse aynı sınıflarda ders görmeli, sınıf değişikliği yapılmayacaktır.
Kilo vermen dururusa değistirirsin menunu ozaman arkadaşımYa canim emziren anne oldugum icin cok acikiyorum
Emzirmekde ayriyetten kalori yakiyor demisti
Sutum kesilmesin diye bu listeden gidiyorum
Bu listelerle guzel kilo vermistim