Bebeğim korona pandemi hepimizi yıktı geçti ama artık silkelrnme ve kendimizi en iyi en mutlu hissettiğimiz beden için çaba gosterme zamanı..Sadece diyete zayıflamaya ve istediğin kiloys inince alacağın cicilere odaklan gerisi tefarruattir artıkİpin ucunu bulabilsem hazirim derdimde bu hale nerden nasıl geldim bilmem
Bende Bihter olarak yada Firdevs olarak doğup bı katyamin olması lazımmışBen erkek olarak doğmam lazımmış bir insan hiç mi ev işlerinin birini sevmezvallahi çin iskencesi geliyor hepsi
Su dolabı yıllardır yenilicem valla bu sene yenileyeyim artık ya bir iğne alamıyorum kilo verince para harcicam giyim kuşama diyeBebeğim korona pandemi hepimizi yıktı geçti ama artık silkelrnme ve kendimizi en iyi en mutlu hissettiğimiz beden için çaba gosterme zamanı..Sadece diyete zayıflamaya ve istediğin kiloys inince alacağın cicilere odaklan gerisi tefarruattir artık
Bak o daha süpermiş sadece kızlarımla geçireceğim bir vakit dilimiBende Bihter olarak yada Firdevs olarak doğup bı katyamin olması lazımmıştek derdimin akşam yemeğinde hangi kıyafeti giysem diye düşünmek istiyorum artık
Bende uçuş uçuş beyaz elbise kot mont alicam ustuneSu dolabı yıllardır yenilicem valla bu sene yenileyeyim artık ya bir iğne alamıyorum kilo verince para harcicam giyim kuşama diye
Ne olsun canım işler beni bekliyor ben yan gel yat Osman bir dönüm bostan modundan çıkamıyorum senden naberKızlar nabersiniz
İyiyim canim sen nasilsinKızlar nabersiniz
Bir silkelen canm. Bende bugün işler güçler alısveris kuaför filan yoğun bi gündü yarın tempo başlıyor benmNe olsun canım işler beni bekliyor ben yan gel yat Osman bir dönüm bostan modundan çıkamıyorum senden naber
Bende iyiym canim. İşlerden naberİyiyim canim sen nasilsin
Bugun rahattim sadece evi temizledim annemler gitti armut toplamayaBende iyiym canim. İşlerden naber
Kaptancigim Ankara'ya gelince iyce dinlenmeden is için koşturmaya başlama iyi yordular köyde seni sankiBugun rahattim sadece evi temizledim annemler gitti armut toplamaya
Daha gelince dugun icin hazırlık olacak elbise bakacağım artik dugunden sonra dinlenirimKaptancigim Ankara'ya gelince iyce dinlenmeden is için koşturmaya başlama iyi yordular köyde seni sanki
Çiçek gibi yedim içtimIyidir senden naber ne yedin ne içtin
Afiyet olsun canımbende geciyorum eve es kisisi umarim demlenistir .. once kizimi yikicam sonra kendim sonra cay
Kolay gelsinBende an itibariyle çay içip kızımı doyuruyorum sonra ütü sonra eşcazima sofra çay sonra da yatış
Afiyet olsun canim9 00
3 dilim tb ekmek, 1 kırmızı biber tosta yapılmış , 2 tahta kaşık menemen, 5 yeşil zeytin 3 bardak siyah çay
13 30
1 tabak Tavuk gögsülü Sebze yemeği 1 kase yoğurt
19 :00 dan sonra
Yine 1 tabak tavuk göğsünü sebze yemeği 1 kase yoğurt 2 bardak siyah çay 1 Türk kahvesi
3 lt su
Spor yapılıyor .....
E Elif_EylulZipzip-
Canim 3 dilim ekmek cok degıl mi? Süreci uzatır bence bi de aksam yemeginde de mi çay iciyosn9 00
3 dilim tb ekmek, 1 kırmızı biber tosta yapılmış , 2 tahta kaşık menemen, 5 yeşil zeytin 3 bardak siyah çay
13 30
Yine 1 tabak tavuk göğsünü sebze yemeği 1 kase yoğurt 2 bardak siyah çay 1 Türk kahvesi
3 lt su
Spor yapılıyor .....
E Elif_EylulZipzip-
Afiyet olsun Cnm çok güzel menun9 00
13 30
3 lt su
Spor yapılıyor .....
E Elif_EylulZipzip-