Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İpin ucunu bulabilsem hazirim derdimde bu hale nerden nasıl geldim bilmem
Bebeğim korona pandemi hepimizi yıktı geçti ama artık silkelrnme ve kendimizi en iyi en mutlu hissettiğimiz beden için çaba gosterme zamanı..Sadece diyete zayıflamaya ve istediğin kiloys inince alacağın cicilere odaklan gerisi tefarruattir artık

Ben erkek olarak doğmam lazımmış bir insan hiç mi ev işlerinin birini sevmez vallahi çin iskencesi geliyor hepsi
Bende Bihter olarak yada Firdevs olarak doğup bı katyamin olması lazımmış tek derdimin akşam yemeğinde hangi kıyafeti giysem diye düşünmek istiyorum artık

Su dolabı yıllardır yenilicem valla bu sene yenileyeyim artık ya bir iğne alamıyorum kilo verince para harcicam giyim kuşama diye

Su dolabı yıllardır yenilicem valla bu sene yenileyeyim artık ya bir iğne alamıyorum kilo verince para harcicam giyim kuşama diye
Bende uçuş uçuş beyaz elbise kot mont alicam ustune Herşeyin vakti saati varmış demmrkki dolabı yenileme zamanı bu donemmis diye dusun hedefine odaklan cnm

9 00
3 dilim tb ekmek, 1 kırmızı biber tosta yapılmış , 2 tahta kaşık menemen, 5 yeşil zeytin 3 bardak siyah çay
13 30
1 tabak Tavuk gögsülü Sebze yemeği 1 kase yoğurt
19 :00 dan sonra
Yine 1 tabak tavuk göğsünü sebze yemeği 1 kase yoğurt 2 bardak siyah çay 1 Türk kahvesi
3 lt su
Spor yapılıyor .....
E Elif_Eylul Zipzip-

Afiyet olsun canim

Canim 3 dilim ekmek cok degıl mi? Süreci uzatır bence bi de aksam yemeginde de mi çay iciyosn

Afiyet olsun Cnm çok güzel menun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…