EvetHemsiremisin canim
Merve yapman gereken sadece 1 adım atman canm gerisi gelecek sonra2013 yılından beri uğraşıyorum canım ya 2 kere hedefime çok yaklaştım birinde 67 ye indim biride 64 olması lazım ikiside uzun sürmedi , bende karnım tokta olsa tika başa yerin sırf sevdiğim için kusana kadarönce tok iken yememegi başarmam lazım sabirim
Spor 4 Eylül
Eva 150 dk. 21.038 adım
2.103 puan
Bende evlendiğimde 103 ten 75 e düşmüştüm ama sonrası çok dalgalı gittiBende oyleydim aç tok farketmez. Sabah ogle gece de farketmez her türlü yiyodum. Ben bi 2010 da lisedeyken 20 kgya yakın verdim. Sonra 2014te evlenirken 72ydim. Bir daha da bu kilolari hiç goremedim
O bir adımı atmak gerçekten çok zor canımMerve yapman gereken sadece 1 adım atman canm gerisi gelecek sonra
Cevabını bilsem inan su durumu surdurmezdim benim ki tamamen salakliktan
Evet öyleydi eğer değişmesiyse ben tartiyla yüzleşmeyeli baya oldu
Kalbim dayanır mı bilmem kaptanım ama başlamam lazım pazartesi tarti fotoğrafimla geleyim inşallah
İyi dinlenmeler sana.Çocuklar anca uyuduyoruldum
Süpersin.Kahvaltı sahanda 2 yumurta, salatalık, domates
Ara 1 avuç üzüm
Akşam 1sk karabuğday pilavı, 3 yk domates sos, 1 kase yoğurt
Ara 1 soda
Su 2 litre.
Yeşil çay 2
Spor
24000 adım 2400.
1600 zıpzıp 400 pn
30 dk leslie boosted 240 pn
Toplam 3040
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Eki Görüntüle 2911121
İşte bir çiçek. Sporda yapılmış.Menum
10.00
1 haşlanmış yumurta
1 d ekmek
1 d peynir
Domates salatalık
Ara
Üzüm 10 tane
1 gong
Aksam
2 etli biber doması
Semizotu
Yogurt
Su 2 lt
SporCordelia
Eki Görüntüle 2911124
Teşekkür ederim kaptanımgüvenini boşa çıkarmamak için elimden geleni yapicam
Ah canım bende ki bir heves ama bana hiç belli olmaz maymun iştahlilik çok bende
Afiyet olsun.Sabah
1 tb ekmegi
1 salatalik
1 yesil sogan
Menemen
5 zeytin
Beyaz peynir
Ara
10 badem
1 tk bal
3 grissini
Ara
30 gr bitter
Kahve
Aksam
150 gr kizarilmis tavuk gogsu
1 b ayran
1 tb ekmegi
Su 2,5l.
Zipzip- E Elif_Eylul
Anca gelebildim canım
Afiyet olsun.iyi akşamlar kızlar Menüm
Sabah
1 yumurta 1kk penir zeytin salatalık 1d ekmek 1b kahve
Ara
1 ceviz 2 kuru incir
Akşam
2 dolma 4 sarma 1 kase yoğurt
2lt su
Hoşgeldin merve ben sevilay buradan kopmazsan kilo verebilirsin azmetmek lazım. Kolaya bağımlılığın vardı onu aşabildin mi inşallah kısa zamanda hedefine ulaşırsınYakalandım valla canım gelmeye yüzüm yok çığır actim kilo alma hızında mezun olmak bana nasip olmayacak bu yarismada
Bugün eşim evdeydi spor yapamadım pazartesi başlıyacam inşallah adım 3000 attım az diye yazmadım canımAfiyet olsun.
Spor?
Heh tamda bu durum valla yemeğin bağımlısı oldum aklımda sürekli ne yesem ne yapsam dusuncesiCanım yeme bağımlısı olmuşsun. Beyin hep yemek düşünüyor. Çünkü beyin ayni şeyi tekrar tekrar yapmak ister. Sende hep yemek istiyorsun. Sevinince, uzulunce, strese girince keyifliyken Sana herşey yemek çağrıştırıyor. Ve başlayınca duramıyorsun. Çünkü doymak için yemiyorsun. Alışkanlıklarini tekrarlamak istiyorsun. Ama beynin hep bir bahane ile geliyor. Bunu sevdiğim İçin yedim. Yarın az yerim. Şuan çok stresliyim birde yemek stresi olmasın. Ama çocuklar istedi. Arkadaşı kırmamak lazım. Anne yemeği. K.v ye ayıp olur aaa en sevdiğim yemeyince kocam küsüyor
Neyse beynini kodla yavas yavaş başarırsın çünkü başarmak istiyorsun. İsteyen mutlaka başarır
Hoşgeldin merve ben sevilay buradan kopmazsan kilo verebilirsin azmetmek lazım. Kolaya bağımlılığın vardı onu aşabildin mi inşallah kısa zamanda hedefine ulaşırsın
bu sana bağlı canım
Afiyet olsun canım4 Eylül menüsü
7.45
1 dilim ekmek, 1 dlm peynir, marul,domatesle sandviç
Nescafe
11.30
3 yk yogurt
1 küçük muz
14.30
1 yumurta 2 yk menemen
1 dlm ekmek
1 sb kefir
Turk kahvesi
Fit kurabiye den tattim yenecek gibi degildi :'(
Akşam 18.30
Ton balikli salata
Afiyet olsun canımCumartesi menüsü,
Sabah 2 haşlanmış yumurta bir dilim ekmek bir dilim peynir 5 dal roka bir domates bir bardak çay.
Öğlen bir tabak barbunya yemeği.
Ara bir sütlü kahve
Akşam bir dilim somon bir tabak salata iki dilim ekmek.
Su 3litre olur.
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun canımYazayim öyleyse bugünün menüsünü
Sabah(08.30)
Sade kahve
Ögle(12.00)
2 servis kasigi patlican kebabi
1 kase cacik
Ara(14.30)
2 top dondurma
Aksam(17.00)
2 parca firinda tavuk
1 kase toyga corbasi
Su 2lt olmustur.
Spor 10bin adim
**Nöbette oldugum günler hastanede cikan yemeklerden diyetime uydugu sekilde yemeye calisiyorm. Kahvaltiya da cok vaktim olmadigi icin calistigim günler genelde kahvaltiyi kahve ile geciriyorm.
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 08.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
6 zeytin
Ara
1 porsiyon üzüm
Öğle 13.30
100 Gr Tavuk döner
150 gram haşlanmış makarna
Ara
5 erik
Akşam 17.40
1 tavuk baget ve yarım patetes (tavuklu patates)
İçecekler
Sutlu kahve
Bitki çayları
Bol su
Zipzip- E Elif_Eylul
Bende seni gördüğüme sevindim canımHayır Sevilay ya asamadim hala onu bana kilonun çoğunu o aldırıyor zaten. Hoşbuldum canım bu arada seni gördüğüme çok sevindim