- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
İnşallah canım.Eve dönüyorum sali sana eslik ederim inşallah
Bende küçük büyüğü ısırıyor, büyükte ona vurup oynamasina izin vermiyorBenimki benle kavga ediyor uyumicam diye koltukta uyuyup kaldı
Afiyet olsun canımMenum
10.00
1 haşlanmış yumurta
1 d ekmek
1 d peynir
Domates salatalık
Ara
Üzüm 10 tane
1 gong
Aksam
2 etli biber doması
Semizotu
Yogurt
Su 2 lt
SporCordelia
Eki Görüntüle 2911124
Allah yardımcın olsunBende küçük büyüğü ısırıyor, büyükte ona vurup oynamasina izin vermiyor
Allah hepimizin yardimcisi olsun. En çokta akil sagligim icin korkuyorum artikAllah yardımcın olsun
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canim
Tamam canim tartida hangi rakami gorursen gor başarabilecegini biliyorsun
Daha once yaptin yine yaparsin
Ah canım bende ki bir heves ama bana hiç belli olmaz maymun iştahlilik çok bendeSen bilirsin canim hakkinda hayirlisi olsun. İnşallah saglikla kg ver
Bende yapabilecegime hiç inanmazdım. Hâlâ da cok istahliyim ama dizginlemeyi öğreniyorsun. Kg en başta sağlık için sorun. Belki şimdi iyi olabiliriz ama ileride tansiyon şeker kolesterol hep bugunlerin sebebiyle çıkacakTeşekkür ederim kaptanımgüvenini boşa çıkarmamak için elimden geleni yapicam
Ah canım bende ki bir heves ama bana hiç belli olmaz maymun iştahlilik çok bende
Afiyet olsun canimMenum
10.00
1 haşlanmış yumurta
1 d ekmek
1 d peynir
Domates salatalık
Ara
Üzüm 10 tane
1 gong
Aksam
2 etli biber doması
Semizotu
Yogurt
Su 2 lt
SporCordelia
Eki Görüntüle 2911124
Afiyet olsun canımMenum
10.00
1 haşlanmış yumurta
1 d ekmek
1 d peynir
Domates salatalık
Ara
Üzüm 10 tane
1 gong
Aksam
2 etli biber doması
Semizotu
Yogurt
Su 2 lt
SporCordelia
Eki Görüntüle 2911124
Iyi geceler canimİyi geceler
Şimdi onu yazıcaktımBenim mesai dolmus hic söylemiyorsunuz
Fasulye anca bitti bugun yeni uzandim yataga uyurum birazdanŞimdi onu yazıcaktım
2013 yılından beri uğraşıyorum canım ya 2 kere hedefime çok yaklaştım birinde 67 ye indim biride 64 olması lazım ikiside uzun sürmedi , bende karnım tokta olsa tika başa yerin sırf sevdiğim için kusana kadarBende yapabilecegime hiç inanmazdım. Hâlâ da cok istahliyim ama dizginlemeyi öğreniyorsun. Kg en başta sağlık için sorun. Belki şimdi iyi olabiliriz ama ileride tansiyon şeker kolesterol hep bugunlerin sebebiyle çıkacak
Fasulye anca bitti bugun yeni uzandim yataga uyurum birazdan
Iyi gecelerİyi geceler
İyi geceler kaptanimBenim mesai dolmus hic söylemiyorsunuz
Bende oyleydim aç tok farketmez. Sabah ogle gece de farketmez her türlü yiyodum. Ben bi 2010 da lisedeyken 20 kgya yakın verdim. Sonra 2014te evlenirken 72ydim. Bir daha da bu kilolari hiç goremedim2013 yılından beri uğraşıyorum canım ya 2 kere hedefime çok yaklaştım birinde 67 ye indim biride 64 olması lazım ikiside uzun sürmedi , bende karnım tokta olsa tika başa yerin sırf sevdiğim için kusana kadarönce tok iken yememegi başarmam lazım sabirim