- 1 Kasım 2012
- 11.140
- 25.719
- 34
Hadi insallahMaşallah cumaya bomba gibi geliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi insallahMaşallah cumaya bomba gibi geliyoruz
Yakalandım valla canım gelmeye yüzüm yok çığır actim kilo alma hızında mezun olmak bana nasip olmayacak bu yarismadaaskrhpozitif gel ben sana dizi önercem
SobeYakalandım valla canım gelmeye yüzüm yok çığır actim kilo alma hızında mezun olmak bana nasip olmayacak bu yarismada
Bende senin konuya bakıyordum canım apa ile diyete devam ediyormusunYakalandım valla canım gelmeye yüzüm yok çığır actim kilo alma hızında mezun olmak bana nasip olmayacak bu yarismada
Müsade olmaz mi canim sen yeterki yorum yap☺ Tavuk 2 pirzola. Corba hastanede yemek dagittiklari kaseleri biliyorsundur belki onlarla 1 kase. Yani 2 kepceyi icine almiyor. Ben Samsunluyum. Evde cok toyga yapmam ama hastanede haftada yada iki haftada bir cikiyor. Uzun uzadiya menüme vakit ayirdigin icin coook tsk ederim. Evdeyken mutlaka kahvalti yapiyorm. Hastanedeyken cok firsat olmuyor yanimda götürsemde yiyecek zaman bulamiyorm. Isleri bitirip müsait oldugumda zaten ögle yemegi saati geliyor. O yüzden cok kahvalti yapamiyorm.Selam canim sanirim yenisin yada ben hosgeldin dememisimdir sana hosgeldin
Ilk gun menum nasil olmus diye sormusun musaden varmi yorum yapiyorum
Kahvalti olmamis, cok onemli bir ogun
Sadece 1 tb ekmegi ve yanina ek bisz yesen bile yeridir. Mesela ceviz, havuc, badem bunlar hep hazir seyler
Ogle guzel
Ara, dondurma nebilim yemesende olurdu ama yaz ayindayiz simdi yemicende nezaman yicen. Hergun olmadigi surece sorun degil
Aksam 2 parca tavuk ne, nekadar ?
Hassas tartin varsa tartabilirsin mesela 150 200 gr uygundur.
Toyga bence olmus, guzel severim. Ama nekadar? Çorbalari 2 kepce iciyorum ben. Diyetisyenim oyle onermisti. Nerelisin kiz sen, bizdede toyga yapilir :)
Afiyet bal seker olsun bu arada
Tam sobe oldu valla Ne yapayım büyük kızım okula başladı onun kosusturmasi var onun dışında bol yemeli geçiyor sabah başlayıp aksama varmadan baltaladigim diyetlerle dolu aylarSobe
Gelmezsen mezun olamazsin diyilmi neler yapiyosun bakayim
Hadiyaaaaa neden peki kendine bunu yapiyosun okadar guzel kilo verdigin gunleri unuttunmuTam sobe oldu valla Ne yapayım büyük kızım okula başladı onun kosusturmasi var onun dışında bol yemeli geçiyor sabah başlayıp aksama varmadan baltaladigim diyetlerle dolu aylar
Etmiyorum canim şuan ama tekrar başlamayı düşünüyorum onunla baya güzel kilo vermiştim koruyabildin mi hayır ama tamamen benim beyin obezligimden kaynaklıBende senin konuya bakıyordum canım apa ile diyete devam ediyormusun
Cevabını bilsem inan su durumu surdurmezdim benim ki tamamen salakliktanHadiyaaaaa neden peki kendine bunu yapiyosun okadar guzel kilo verdigin gunleri unuttunmu
Cevabını bilsem inan su durumu surdurmezdim benim ki tamamen salakliktan
Anladım canım ama bence fazla uzatma başlayinca gerisini getir ki bu böyle gitmiyor inan evet zor oluyor yemek en basit olay iyi de geliyor ama insan aynaya bakınca gerçek ile yüzleşiyor ne yazık ki.Etmiyorum canim şuan ama tekrar başlamayı düşünüyorum onunla baya güzel kilo vermiştim koruyabildin mi hayır ama tamamen benim beyin obezligimden kaynaklı
Şuan aynaya bile gerek yok canım giyebildigim tek bir kiyafetin var içine sigdigim inatla yeni almıyorum ama diyete başlama azmide gelmiyorAnladım canım ama bence fazla uzatma başlayinca gerisini getir ki bu böyle gitmiyor inan evet zor oluyor yemek en basit olay iyi de geliyor ama insan aynaya bakınca gerçek ile yüzleşiyor ne yazık ki.
Bence apa diyetini deneme. Saglikli beslenme olarak surdurmeye cabala. Apayla 2 defa deneyen arkadasim cok guzel kg verdi ama misliyle aldi maalesef...Etmiyorum canim şuan ama tekrar başlamayı düşünüyorum onunla baya güzel kilo vermiştim koruyabildin mi hayır ama tamamen benim beyin obezligimden kaynaklı
Afiyet olsun canımIyi aksamlar kizlarrr
Menum
12:00 sekersiz nescafe sutlu 1 fincan 1 avuc leblebi
15:00 kofteli salata
17:00 1 kare cikolata
19:00 sade nescafe sutlu
20:00 2 kepekli etimek tavuk yemegi patatesli
21:00 sade soda
E Elif_Eylul
Evet canim foto sart degilKizlar pazartesi kontrol tarti gunu mu ?
Suan bende misliyle aldım ama bir kerede olsa kt yi yapmak istiyorumBence apa diyetini deneme. Saglikli beslenme olarak surdurmeye cabala. Apayla 2 defa deneyen arkadasim cok guzel kg verdi ama misliyle aldi maalesef...
Yarin yumurta diyeti yapayim o zaman 1 gunlukEvet canim foto sart degil