• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yazayim öyleyse bugünün menüsünü😊

Sabah(08.30)
Sade kahve

Ögle(12.00)
2 servis kasigi patlican kebabi
1 kase cacik

Ara(14.30)
2 top dondurma

Aksam(17.00)
2 parca firinda tavuk
1 kase toyga corbasi

Su 2lt olmustur.

Spor 10bin adim

**Nöbette oldugum günler hastanede cikan yemeklerden diyetime uydugu sekilde yemeye calisiyorm. Kahvaltiya da cok vaktim olmadigi icin calistigim günler genelde kahvaltiyi kahve ile geciriyorm.
Afiyet olsun canim 💕

Benim son 2 günüm bahcelere gelmeyeceğim bir daha 😂😂😂
Bahce isi iyi guzelde zor isler yaa
Okullarda basliyor zaman ayirabilecek misin
Sizde ekip biciyor musunuz 🤭
Yanlış kişı etiketlemissim 🤣 yok canm 1 donum zaten bağ evi vardı orayı buyuttuk her yer insaat pisligi suyumuzda cok cılız aķıyor 20 ağaci sulamak bile cok uzun suruyor. Savindim senin adına valla🙂

Benim son 2 günüm bahcelere gelmeyeceğim bir daha 😂😂😂
Bahce isi iyi guzelde zor isler yaa
Okullarda basliyor zaman ayirabilecek misin
Sizde ekip biciyor musunuz 🤭
Bu yil ilkkez findik topladim kayinvalidem icin. 10 yildir gelinleriyim ilkkez girdim bahceye. Cok yorucuymus. Sürekli calismak zorunda olanlara Allah yardim etsin.

Yazayim öyleyse bugünün menüsünü😊

Sabah(08.30)
Sade kahve

Ögle(12.00)
2 servis kasigi patlican kebabi
1 kase cacik

Ara(14.30)
2 top dondurma

Aksam(17.00)
2 parca firinda tavuk
1 kase toyga corbasi

Su 2lt olmustur.

Spor 10bin adim

**Nöbette oldugum günler hastanede cikan yemeklerden diyetime uydugu sekilde yemeye calisiyorm. Kahvaltiya da cok vaktim olmadigi icin calistigim günler genelde kahvaltiyi kahve ile geciriyorm.
Afiyet olsun canım 💕

Sabah kahvalti yok,sende yapmayanlardansin sanirim,
Bence gayet başarılı sadece tavugun yanina salata olabilirdi
Evde isem kahvalti yapiyorm iste isem malesef yapamiyorm. Hastane menüsü oldugu icin cikanlari yiyorum. Karantina sonrasi ilk günümdü yanimda salata malzemesi yogurt falan getiremedim o yuzden.

Back