- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Gecmis olsun canim hâlaa devammi ediyor Rawflor alsaydin hemen kesiyoDünden sonra iki gün pazartesiye doğru yapabildiğim kadar adım ve spor yapicambirde küçük kızım ishal iki kere doktora götürdük bakalım inşallah bugünden sonra biraz daha düzelir gün içinde sürekli onun yemesi içmesi ile uğraşıyorum
Cok tesekkur ediyorum canim
Ayet olsun canım . Adımlarını resim olarak paylaşabilir misin?3 eylül menüm
Sabah
5-6 zeytin 2 dilim tam buğday ekmeği domates salatalık bir dilim ezine peyniri tek şekerli çay bir kupa
Öğle
Salata sadece
ara öğünde (16:00 gibi ) bir avuç leblebi bir iki dilim armut
akşam et sote biraz yanında pilav
2,5 litre su 5 bin adım
Geçmiş olsun canımDünden sonra iki gün pazartesiye doğru yapabildiğim kadar adım ve spor yapicambirde küçük kızım ishal iki kere doktora götürdük bakalım inşallah bugünden sonra biraz daha düzelir gün içinde sürekli onun yemesi içmesi ile uğraşıyorum
Evde iki tane ayrı şase bağırsak düzenleyici var dün gittik doktora günde dört kez vericem belki bugünden sonra düzelir sürekli su meyve suyu muz birde yedirebidigim kadar yemek yediriyorum.Gecmis olsun canim hâlaa devammi ediyor Rawflor alsaydin hemen kesiyo
Sağol canım benim bu hafta çok yoğun geçiyor bir yandan okul uyumu bir yandan diğer kızımla uğraşmak bir de ufak olan çok yoruyor akşam 9 da uykum geliyor.Ayet olsun canım . Adımlarını resim olarak paylaşabilir misin?
Geçmiş olsun canım
Küçük çocukların da ayrı dertleri oluyor . Allah kolaylık versin canımSağol canım benim bu hafta çok yoğun geçiyor bir yandan okul uyumu bir yandan diğer kızımla uğraşmak bir de ufak olan çok yoruyor akşam 9 da uykum geliyor.
Hazirim cnm. Iyiyim artik. Karantinadaydim. Test verdim negatif cikti o da bitti cok sükür. Kilolarim disinda hayatimda herhangi bir problemim yok.Hoşgeldin tatlim. Geçmiş olsun. Hazır mısın diyete. Nasıl oldun?
Allah'a bin şükür. Onlarda burada gidecek. Bu defa sen de benim gibi vereceksin kiloları.Hazirim cnm. Iyiyim artik. Karantinadaydim. Test verdim negatif cikti o da bitti cok sükür. Kilolarim disinda hayatimda herhangi bir problemim yok.
Ins cnm. Cok cok cok istiyorum. Kiloyla ilgili sikintilarimi yazsam roman olur valla. Umarim hallederim.Allah'a bin şükür. Onlarda burada gidecek. Bu defa sen de benim gibi vereceksin kiloları.
Evet canım sağolKüçük çocukların da ayrı dertleri oluyor . Allah kolaylık versin canım
Başınız sağolsun canım
Basiniz sagolsun
4 kez istifra etti. 2 de ishal. Bize hastane yolu görünüyorSagol canim
Insallah hastalanmaz kotu dusunme
Bende ondan verdim ama midede durmuyor. Kendimde yogurda karistirip yedimGecmis olsun canim hâlaa devammi ediyor Rawflor alsaydin hemen kesiyo
Bol su sıvı alimina dikkat etceksiniz canim cok gecmis olsunBende ondan verdim ama midede durmuyor. Kendimde yogurda karistirip yedim
Gecmis olsun canimHazirim cnm. Iyiyim artik. Karantinadaydim. Test verdim negatif cikti o da bitti cok sükür. Kilolarim disinda hayatimda herhangi bir problemim yok.
Durmuyor ki mide de. Az önce emzirdim inşallah kusmazBol su sıvı alimina dikkat etceksiniz canim cok gecmis olsun
Cok tsk ederim cnmGecmis olsun canim