- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
Ay demeee4 kez istifra etti. 2 de ishal. Bize hastane yolu görünüyor
Miramıza takıl hayatını yaşa . Inun dediğinden çıkmazsan gerçekten hem kilo verirsin hemde rahatlarsınIns cnm. Cok cok cok istiyorum. Kiloyla ilgili sikintilarimi yazsam roman olur valla. Umarim hallederim.
Yok karışmadı bizim meselemiz kelebek çiçek değil samimiyetÇiçekler kelebekler karıştı mi
Teşekkür ederim kaptanım .Birine hoşgeldin dersin cevap vermez,birine Afiyet olsun dersin cevap vermez kimine gecmis olsun dersin cevap vermez
Sanirım dellenmeye baslicam gene
Evet cok iyi biliyorm. Hepinizin yardimlariyla bunun da üstesinden gelirim insallah.Miramıza takıl hayatını yaşa . Inun dediğinden çıkmazsan gerçekten hem kilo verirsin hemde rahatlarsın
Yok karışmadı bizim meselemiz kelebek çiçek değil samimiyet
Teşekkür ederim kaptanım .
Kızma hemen canım birtanem ❤
Eşim işte şuan. Bakalim 1 saattir kusmadi. En azindan emdigi midede şuan. Sadece ishal olursa goturmem evde rawflor vermeye devam ederimAy demeee
Cok gecmis olsun bizede haber et merak ettim simdi
Ben diyete ilk başladığımda takimda kalabilseydim cok daha hizli ilerlerdim canimEvet cok iyi biliyorm. Hepinizin yardimlariyla bunun da üstesinden gelirim insallah.
Çok geçmiş olsunEşim işte şuan. Bakalim 1 saattir kusmadi. En azindan emdigi midede şuan. Sadece ishal olursa goturmem evde rawflor vermeye devam ederim
Başınız sağolsun
Az kaldı biraz daha sabırAhh 7 ler
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Sanki hic 100lerden gelmemisim gibi bende sikildim 70lerdenAhh 7 ler
Afiyet olsun3 eylül menüm
Sabah
5-6 zeytin 2 dilim tam buğday ekmeği domates salatalık bir dilim ezine peyniri tek şekerli çay bir kupa
Öğle
Salata sadece
ara öğünde (16:00 gibi ) bir avuç leblebi bir iki dilim armut
akşam et sote biraz yanında pilav
2,5 litre su 5 bin adım
Afiyet olsun canimCuma menüsü
Sabah bir dilim peynir 2 dilim çavdarlı ekmek bir bardak çay, roka maydanoz bir tutam, 5 dilim domates salatalık 5 tane zeytin.
Öğlen yok kosturmacadan
Akşam 2 tane küçük çiğ börek (kızım çok istedi yapmak zorunda kaldım) 2 bardak ayran.
Su 3 litreZipzip- @Filiz16 @MiraPham 1032p Eki Görüntüle 2910865
Görmemiş olabilirler. Ya benim küçük oğlumda ayağının üstüne basamiyo topalliyo bastıkça agriyo ayağı anlamadım agliyo sürekli niye olabilir . Akşam acile goturucemBirine hoşgeldin dersin cevap vermez,birine Afiyet olsun dersin cevap vermez kimine gecmis olsun dersin cevap vermez
Sanirım dellenmeye baslicam gene
Valla süper olmuşsun canım helal kaç kg gittiBiraz motivasyon gelsin mi
En yuksek kg ya gore 37 kg canim. 115 görmüştüm maximum. TeşekkürlerValla süper olmuşsun canım helal kaç kg gitti