- 24 Haziran 2016
- 7.223
- 26.143
Ama çok iyi olmuşsun sadece gobekte biraz çıkıntı kalmış onuda verirsinEn yuksek kg ya gore 37 kg canim. 115 görmüştüm maximum. Teşekkürler
O mavi elbiseyi ben sadece nişanliyken giydim. Evlendikten sonra hiç giyemedim. Evlenmeden hemen önce almıştım. Evlenirken 72ydim. Şuan 77yim. Demekki 5 kg gitse farkedicek. O elbise 44 beden. Bedenim hâlâ büyük maalesef.Ama çok iyi olmuşsun sadece gobekte biraz çıkıntı kalmış onuda verirsin
Verirsin canım.masalalh azmine peki diyetisyenemi gittin birde kilo verdikçe deride sarkma oldumuO mavi elbiseyi ben sadece nişanliyken giydim. Evlendikten sonra hiç giyemedim. Evlenmeden hemen önce almıştım. Evlenirken 72ydim. Şuan 77yim. Demekki 5 kg gitse farkedicek. O elbise 44 beden. Bedenim hâlâ büyük maalesef.
Kendimde yaptım diyetisyenle de yaptim. Spor cok yapamadigim icin göbeğimde ve gogsumde sarkma oldu. Sıkılaşma olmadi yani bekledigim gibi...Verirsin canım.masalalh azmine peki diyetisyenemi gittin birde kilo verdikçe deride sarkma oldumu
Anladım canım o kötü malesefKendimde yaptım diyetisyenle de yaptim. Spor cok yapamadigim icin göbeğimde ve gogsumde sarkma oldu. Sıkılaşma olmadi yani bekledigim gibi...
Geçmiş olsun canımGörmemiş olabilirler. Ya benim küçük oğlumda ayağının üstüne basamiyo topalliyo bastıkça agriyo ayağı anlamadım agliyo sürekli niye olabilir . Akşam acile goturucem
Tebrikler CanımBiraz motivasyon gelsin mi
Sağol canım Allah razı olsunGeçmiş olsun canım
Evet. Yapacak bir şeyim yok. Kilo vermem gerekiyorduAnladım canım o kötü malesef
Teşekkürler kaptanimTebrikler Canım
Afiyet olsun canım3 eylül menüm
Sabah
5-6 zeytin 2 dilim tam buğday ekmeği domates salatalık bir dilim ezine peyniri tek şekerli çay bir kupa
Öğle
Salata sadece
ara öğünde (16:00 gibi ) bir avuç leblebi bir iki dilim armut
akşam et sote biraz yanında pilav
2,5 litre su 5 bin adım
Afiyet olsun canımCuma menüsü
Sabah bir dilim peynir 2 dilim çavdarlı ekmek bir bardak çay, roka maydanoz bir tutam, 5 dilim domates salatalık 5 tane zeytin.
Öğlen yok kosturmacadan
Akşam 2 tane küçük çiğ börek (kızım çok istedi yapmak zorunda kaldım) 2 bardak ayran.
Su 3 litreZipzip- E Elif_Eylul Cordelia 1032p Eki Görüntüle 2910865
Geçmiş olsun canımDünden sonra iki gün pazartesiye doğru yapabildiğim kadar adım ve spor yapicambirde küçük kızım ishal iki kere doktora götürdük bakalım inşallah bugünden sonra biraz daha düzelir gün içinde sürekli onun yemesi içmesi ile uğraşıyorum
Geçmiş olsun canımGörmemiş olabilirler. Ya benim küçük oğlumda ayağının üstüne basamiyo topalliyo bastıkça agriyo ayağı anlamadım agliyo sürekli niye olabilir . Akşam acile goturucem
Maşallah canım çok güzel zayıflamışsın.Biraz motivasyon gelsin mi
Geçmiş olsun canım . Burktum u acaba ?Görmemiş olabilirler. Ya benim küçük oğlumda ayağının üstüne basamiyo topalliyo bastıkça agriyo ayağı anlamadım agliyo sürekli niye olabilir . Akşam acile goturucem
Şitttt. FıstıkBiraz motivasyon gelsin mi
Bu nasıl bir incelme. Harikasın çiçeğim.Biraz motivasyon gelsin mi
Harikasın çiçek sporla beraber açacaksınÇiçeklerim spora başlıyorum. Çaktırmadan sizde yapın sporunuzu.
Benim bocekler uyuyoÇiçeklerim spora başlıyorum. Çaktırmadan sizde yapın sporunuzu.
Yakalandım siz kacin spora çiçekler.Harikasın çiçek sporla beraber açacaksın
Sıcaktan solmuş senin ciceklerYakalandım siz kacin spora çiçekler.