Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menu
Yarim limonlu form biskuvi
Leblebi
Aksam
kofteli sade burger ve salata
Afiyet olsun canim yediklerin az geldi bana miktarlarını yazmissin 🤭
Kahvaltı 1 tabak menemen 1 dilim çvd ekmek 1 salatalık, 1 domates,. 3 kuru kayısı
Ara 1 bardak yeşil çay 3 hurma
Akşam Izgara tavuk but 3 adet, salata 1 kase. 1 adet kornişon turşu
Ara 1 bardak yeşil çay
Su 3 litre
Spor yok.
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canim evine donemedin mi 🤭
Kahvaltı : 8:30
1 haşlanmış yumurta
Domates yeşil biber salatalık
1 dilim ekmek

Ara : 11:00
1 fincan nescafe

Öğle : 13:00
8 kaşık yeşil fasulye
1 dilim ekmek

Ara : 14:30
1 fincan nescafe
3 ceviz

Akşam : 19:30
1 lahmacun
Ayran
Yeşillik mor lahana

Ara : 21:00
Çay

Su: 4 lt
Afiyet olsun canim kahvaltin az geldi 2 yumurta yada 2 dilim ekmek olabilirmis,beyaz peynirde ekleyebilirsin

Cordelia Cordelia 750p
Screenshot_20210903-221358_Zepp.jpg

Poni Bon Poni Bon @Elisa83 @sena zeynep @Tutku44 North River North River @minik kalp0753 Aijoo Aijoo @bluegreeneyes

Çiçeklerim bugün ödüller yapildi mi? Durumlar nedir.? Yarın itibari ile kampımız başlıyor.
Herkes cuma hedefini yazsın lütfen. %1,5 bekliyorum herkesten. Sağlıkla verelim. Bol su içmeyi unutmayın.

Size güveniyorum. Milli maç ruhu istiyorum. Herkes son grama kadar mücadele edecek miiiiiiiiiii? Yarış başlasınnnnn. 🏁🏁🏁

6. Takımın çiçekleri. ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🥀🥀🥀🥀🥀🥀💐💐💐💐💐💐
Menümü yazmıştım. Ben ödül yapmiyorum şekersiz beslenmeye devam. Ama sporum eksik işte..
Kilo hedefim 76 olmak

Ekmek disinda hic bir sekilde karbon ve şeker yok ama. Normalde 2 dilim demiş ama emzirenler arttirabilir demiş. 4 dilim yiyemem zaten ama ben hiç yemiyodum
Bulgur pilavı yulaf ezmesi daha doğru bı karbonhidrat ekmek yerine onlar olsa

Poni Bon Poni Bon @Elisa83 @sena zeynep @Tutku44 North River North River @minik kalp0753 Aijoo Aijoo @bluegreeneyes

Çiçeklerim bugün ödüller yapildi mi? Durumlar nedir.? Yarın itibari ile kampımız başlıyor.
Herkes cuma hedefini yazsın lütfen. %1,5 bekliyorum herkesten. Sağlıkla verelim. Bol su içmeyi unutmayın.

Size güveniyorum. Milli maç ruhu istiyorum. Herkes son grama kadar mücadele edecek miiiiiiiiiii? Yarış başlasınnnnn. 🏁🏁🏁

6. Takımın çiçekleri. ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🥀🥀🥀🥀🥀🥀💐💐💐💐💐💐
Sirbistana gene yenildik ya :KK43:

X