• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menu
Yarim limonlu form biskuvi
Leblebi
Aksam
kofteli sade burger ve salata
Afiyet olsun canim yediklerin az geldi bana miktarlarını yazmissin 🤭
Kahvaltı 1 tabak menemen 1 dilim çvd ekmek 1 salatalık, 1 domates,. 3 kuru kayısı
Ara 1 bardak yeşil çay 3 hurma
Akşam Izgara tavuk but 3 adet, salata 1 kase. 1 adet kornişon turşu
Ara 1 bardak yeşil çay
Su 3 litre
Spor yok.
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canim evine donemedin mi 🤭
Kahvaltı : 8:30
1 haşlanmış yumurta
Domates yeşil biber salatalık
1 dilim ekmek

Ara : 11:00
1 fincan nescafe

Öğle : 13:00
8 kaşık yeşil fasulye
1 dilim ekmek

Ara : 14:30
1 fincan nescafe
3 ceviz

Akşam : 19:30
1 lahmacun
Ayran
Yeşillik mor lahana

Ara : 21:00
Çay

Su: 4 lt
Afiyet olsun canim kahvaltin az geldi 2 yumurta yada 2 dilim ekmek olabilirmis,beyaz peynirde ekleyebilirsin

Cordelia Cordelia 750p
Screenshot_20210903-221358_Zepp.jpg

Evet ekmegimi duzgun yicem. Ozge bezirci emzirenler ve hamileler gunde 4 dilim yesin demisti ben yemedim
Iki dilim ekmek yeter bence oda kahvaltı da akşami karbonhidratsiz geçirmek kilo vermryi hızlandırıyor sanki

Poni Bon Poni Bon @Elisa83 @sena zeynep @Tutku44 North River North River @minik kalp0753 Aijoo Aijoo @bluegreeneyes

Çiçeklerim bugün ödüller yapildi mi? Durumlar nedir.? Yarın itibari ile kampımız başlıyor.
Herkes cuma hedefini yazsın lütfen. %1,5 bekliyorum herkesten. Sağlıkla verelim. Bol su içmeyi unutmayın.

Size güveniyorum. Milli maç ruhu istiyorum. Herkes son grama kadar mücadele edecek miiiiiiiiiii? Yarış başlasınnnnn. 🏁🏁🏁

6. Takımın çiçekleri. ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🥀🥀🥀🥀🥀🥀💐💐💐💐💐💐
Menümü yazmıştım. Ben ödül yapmiyorum şekersiz beslenmeye devam. Ama sporum eksik işte..
Kilo hedefim 76 olmak

Iki dilim ekmek yeter bence oda kahvaltı da akşami karbonhidratsiz geçirmek kilo vermryi hızlandırıyor sanki
Ekmek disinda hic bir sekilde karbon ve şeker yok ama. Normalde 2 dilim demiş ama emzirenler arttirabilir demiş. 4 dilim yiyemem zaten ama ben hiç yemiyodum

Ekmek disinda hic bir sekilde karbon ve şeker yok ama. Normalde 2 dilim demiş ama emzirenler arttirabilir demiş. 4 dilim yiyemem zaten ama ben hiç yemiyodum
Bulgur pilavı yulaf ezmesi daha doğru bı karbonhidrat ekmek yerine onlar olsa

Poni Bon Poni Bon @Elisa83 @sena zeynep @Tutku44 North River North River @minik kalp0753 Aijoo Aijoo @bluegreeneyes

Çiçeklerim bugün ödüller yapildi mi? Durumlar nedir.? Yarın itibari ile kampımız başlıyor.
Herkes cuma hedefini yazsın lütfen. %1,5 bekliyorum herkesten. Sağlıkla verelim. Bol su içmeyi unutmayın.

Size güveniyorum. Milli maç ruhu istiyorum. Herkes son grama kadar mücadele edecek miiiiiiiiiii? Yarış başlasınnnnn. 🏁🏁🏁

6. Takımın çiçekleri. ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🥀🥀🥀🥀🥀🥀💐💐💐💐💐💐
Sirbistana gene yenildik ya :(

Back