Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kahvaltı 1 tabak menemen 1 dilim çvd ekmek 1 salatalık, 1 domates,. 3 kuru kayısı
Ara 1 bardak yeşil çay 3 hurma
Akşam Izgara tavuk but 3 adet, salata 1 kase. 1 adet kornişon turşu
Ara 1 bardak yeşil çay
Su 3 litre
Spor yok.
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

Kahvaltı 1 tabak menemen 1 dilim çvd ekmek 1 salatalık, 1 domates,. 3 kuru kayısı
Ara 1 bardak yeşil çay 3 hurma
Akşam Izgara tavuk but 3 adet, salata 1 kase. 1 adet kornişon turşu
Ara 1 bardak yeşil çay
Su 3 litre
Spor yok.
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım 💕
Sen nezaman mezun olcan😜

Poni Bon Poni Bon @Elisa83 @sena zeynep Tutku44 Tutku44 @Tutaste53 @minik kalp0753 @MaviBirLiman bluegreeneyes bluegreeneyes

Çiçeklerim bugün ödüller yapildi mi? Durumlar nedir.? Yarın itibari ile kampımız başlıyor.
Herkes cuma hedefini yazsın lütfen. %1,5 bekliyorum herkesten. Sağlıkla verelim. Bol su içmeyi unutmayın.

Size güveniyorum. Milli maç ruhu istiyorum. Herkes son grama kadar mücadele edecek miiiiiiiiiii? Yarış başlasınnnnn. 🏁🏁🏁

6. Takımın çiçekleri. ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🥀🥀🥀🥀🥀🥀💐💐💐💐💐💐
insa cicek kaptan 🤗 ben 75.0 olmak icin elimden geleni yapacagim 💕⚡

81741054_stagelightsPRE.gif

76492493_06.gif
İncirden baya kazanmışsın belli 🤣

Afiyet olsun canım 💕
Menun net olmus misal nekadar yedin kasik tabak onlarida yazarsan sevinirim,form biskuvi yerine kahvalti yapabilirsin
Kahvalti yapmiyorum
Saat 12:00 form biskuvi paketin8n yarisi 4 adet yani
Leblebi tek avuc hesabi 2 avuc yemisimdir yavas yavas
Salatada orta boy kase salata 1 burger ekmegi 1 kofte
Birazdan soda icerim cocuk uyusun 😊

Kahvalti yapmiyorum
Saat 12:00 form biskuvi paketin8n yarisi 4 adet yani
Leblebi tek avuc hesabi 2 avuc yemisimdir yavas yavas
Salatada orta boy kase salata 1 burger ekmegi 1 kofte
Birazdan soda icerim cocuk uyusun 😊
Hım sen kahvaltı yapmiyorum diyen kişiydin:KK70::KK70::KK70:tamam unutmam bundan sonra pardon🤦‍♀️

Evet canım ben listedeyken bir şey yemiyordum hedefe ulaştığım zaman yedim herşeyden şimdi ara ara yiyorum ertesi gün dengeleme yapicam.

Çok güzel olmus canım güle güle kullan💋💋💋

Teşekkür ederim tatlım💋💋💋
Sen çok iyi gidiyorsun maşallah 🧿

Poni Bon Poni Bon @Elisa83 @sena zeynep Tutku44 Tutku44 @Tutaste53 @minik kalp0753 @MaviBirLiman bluegreeneyes bluegreeneyes

Çiçeklerim bugün ödüller yapildi mi? Durumlar nedir.? Yarın itibari ile kampımız başlıyor.
Herkes cuma hedefini yazsın lütfen. %1,5 bekliyorum herkesten. Sağlıkla verelim. Bol su içmeyi unutmayın.

Size güveniyorum. Milli maç ruhu istiyorum. Herkes son grama kadar mücadele edecek miiiiiiiiiii? Yarış başlasınnnnn. 🏁🏁🏁

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🥀🥀🥀🥀🥀🥀💐💐💐💐💐💐

Bitterle ödül yaptm yazdm ben canım. Haftalık listemi hazirladım :kahve: 1.5 yuzde de 1200gram yapar o işte tamam :super:

Kahvaltı : 8:30
1 haşlanmış yumurta
Domates yeşil biber salatalık
1 dilim ekmek

Ara : 11:00
1 fincan nescafe

Öğle : 13:00
8 kaşık yeşil fasulye
1 dilim ekmek

Ara : 14:30
1 fincan nescafe
3 ceviz

Akşam : 19:30
1 lahmacun
Ayran
Yeşillik mor lahana

Ara : 21:00
Çay

Su: 4 lt
Afiyet olsun canım 💕

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🥀🥀🥀🥀🥀🥀💐💐💐💐💐💐
Gayet güzel gidiyor sadece akşam 1 dilim meyveli kek yedim ödül olsun o bana 1 hafta yeter 💗🤣🌼

X