- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
Kız sen çiçekmişsinTeşekkür ederim canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sen çiçekmişsinTeşekkür ederim canım benim
Fazla yanaşma ona tehlikeliKız sen çiçekmişsin
Afiyet olsun canımKahvaltı 1 tabak menemen 1 dilim çvd ekmek 1 salatalık, 1 domates,. 3 kuru kayısı
Ara 1 bardak yeşil çay 3 hurma
Akşam Izgara tavuk but 3 adet, salata 1 kase. 1 adet kornişon turşu
Ara 1 bardak yeşil çay
Su 3 litre
Spor yok.
Zipzip- E Elif_Eylul
insa cicek kaptan ben 75.0 olmak icin elimden geleni yapacagimPoni Bon @Elisa83 @sena zeynep Tutku44 @Tutaste53 @minik kalp0753 @MaviBirLiman bluegreeneyes
Çiçeklerim bugün ödüller yapildi mi? Durumlar nedir.? Yarın itibari ile kampımız başlıyor.
Herkes cuma hedefini yazsın lütfen. %1,5 bekliyorum herkesten. Sağlıkla verelim. Bol su içmeyi unutmayın.
Size güveniyorum. Milli maç ruhu istiyorum. Herkes son grama kadar mücadele edecek miiiiiiiiiii? Yarış başlasınnnnn.
6. Takımın çiçekleri.
cok guzel gule gule kullan kuzummmKızlar ceket aldım nasıl?
İncirden baya kazanmışsın belli
Kahvalti yapmiyorumAfiyet olsun canım
Menun net olmus misal nekadar yedin kasik tabak onlarida yazarsan sevinirim,form biskuvi yerine kahvalti yapabilirsin
Tabiki bugünün hasılati havai fiseklere gittiİncirden baya kazanmışsın belli
Hım sen kahvaltı yapmiyorum diyen kişiydintamam unutmam bundan sonra pardonKahvalti yapmiyorum
Saat 12:00 form biskuvi paketin8n yarisi 4 adet yani
Leblebi tek avuc hesabi 2 avuc yemisimdir yavas yavas
Salatada orta boy kase salata 1 burger ekmegi 1 kofte
Birazdan soda icerim cocuk uyusun
Sen çok iyi gidiyorsun maşallahEvet canım ben listedeyken bir şey yemiyordum hedefe ulaştığım zaman yedim herşeyden şimdi ara ara yiyorum ertesi gün dengeleme yapicam.
Çok güzel olmus canım güle güle kullan
Teşekkür ederim tatlım
Poni Bon @Elisa83 @sena zeynep Tutku44 @Tutaste53 @minik kalp0753 @MaviBirLiman bluegreeneyes
Çiçeklerim bugün ödüller yapildi mi? Durumlar nedir.? Yarın itibari ile kampımız başlıyor.
Herkes cuma hedefini yazsın lütfen. %1,5 bekliyorum herkesten. Sağlıkla verelim. Bol su içmeyi unutmayın.
Size güveniyorum. Milli maç ruhu istiyorum. Herkes son grama kadar mücadele edecek miiiiiiiiiii? Yarış başlasınnnnn.
6. Takımın çiçekleri.
Afiyet olsun canımKahvaltı : 8:30
1 haşlanmış yumurta
Domates yeşil biber salatalık
1 dilim ekmek
Ara : 11:00
1 fincan nescafe
Öğle : 13:00
8 kaşık yeşil fasulye
1 dilim ekmek
Ara : 14:30
1 fincan nescafe
3 ceviz
Akşam : 19:30
1 lahmacun
Ayran
Yeşillik mor lahana
Ara : 21:00
Çay
Su: 4 lt
Hımmmmm öylemiBitterle ödül yaptm yazdm ben canım. Haftalık listemi hazirladım 1.5 yuzde de 1200gram yapar o işte tamam
Senin zeynalar avda ellahamHımmmmm öylemi
Gayet güzel gidiyor sadece akşam 1 dilim meyveli kek yedim ödül olsun o bana 1 hafta yeterPoni Bon @Elisa83 @sena zeynep Tutku44 @Tutaste53 @minik kalp0753 @MaviBirLiman bluegreeneyes
6. Takımın çiçekleri.
Muhteşem işte bu ruhu istiyorum.Gayet güzel gidiyor sadece akşam 1 dilim meyveli kek yedim ödül olsun o bana 1 hafta yeter
Muhteşem işte bu ruhu istiyorum.