Eksi getirecek bir menü afiyet olsun arkadaşımiyi geceler kizlar
Menum
sabah biberli 2 yumurta 1 kk peynir zeytin salatalik 1b kahve
ara
1 muz 1 incir bir kac findik kuru uzum ceviz
aksam
2k kiymali yesil fasulye 1tb yogurtlu brokoli
2 lt su
7000 adim 700 puanCordelia
Eki Görüntüle 2910191
Yok güzelim yapisi salcayla yazmisti salcada mi yok
Sporunu beğenmedimMenüm
9.00
1 kepekli galeta
1 yk peynir
Domates biber
Çeyrek şeftali
15.00
Activia
16.30
5 köfte
1 kase yoğurt
Domates salatalık biber
Su 2 lt
SporCordelia
Eki Görüntüle 2910188 Eki Görüntüle 2910189
Teşekkür ederim kelebeğim❤
Menu guzel cnm. Adim sayar saat almistin ne oldu o alisveriste baya adim atiliyo malumKahvaltı 12.oo
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin
Salata domates salatalık
1 tk tereyağıbal
Ara kahve Ayran 1 elma
Akşam 19.oo
1 tabak yeşil fasulye
Avuç içi kadar haşlanmış et
Salata yoğurtlu patlıcan kozlemesi
Bol su yeşil çay spor alışveriş gezmesi
Zipzip- Cordelia @Filiz16
Ara öğün çok olmuş canımiyi geceler kizlar
Menum
sabah biberli 2 yumurta 1 kk peynir zeytin salatalik 1b kahve
ara
1 muz 1 incir bir kac findik kuru uzum ceviz
aksam
2k kiymali yesil fasulye 1tb yogurtlu brokoli
2 lt su
7000 adim 700 puanCordelia
Eki Görüntüle 2910191
Aksam 2 kepce mercimek oldugu icin ekmek olmasa iyiymiş canm bi de bu mısır çıtırı gong galiba aksam olmamis karbon sonuçta
Kız bugünYok güzelim ya
Sporunu beğenmedimBana laf ediyorsun bu menü ne böyle aç kalmışsın aççççççç
Teşekkür ederim kelebeğim❤
Hayırlı geceler canımBen gider hayırlı geceler herkese. İnşaAllah yarın güzel eksiler gelir ❤Allah a emanet
Adımsayar saat elimde patladı :)durduğu zamanda sayıyorMenu guzel cnm. Adim sayar saat almistin ne oldu o alisveriste baya adim atiliyo malum
Ara öğün çok olmuş canım
Aksam 2 kepce mercimek oldugu icin ekmek olmasa iyiymiş canm bi de bu mısır çıtırı gong galiba aksam olmamis karbon sonuçta
Hmm evet aksam karbonhidrat cok olmus diyosunAksam 2 kepce mercimek oldugu icin ekmek olmasa iyiymiş canm bi de bu mısır çıtırı gong galiba aksam olmamis karbon sonuçta
Hangisini aldinAdımsayar saat elimde patladı :)durduğu zamanda sayıyor
Kiz sana yorum yapmayayim bari diyetisyen demis mademHmm evet aksam karbonhidrat cok olmus diyosun
Listede corba yaziyodu bende mercimek yapmistim
Grissini yaziyodu ama kalmadigi icin bende misir citiri yedim
Bu benim ilk listemdi ozamanlar 78kiloydum sanirim yavas yavas dusurme sisteminden gitti bide emziren anne oldugum icin tok hissetmem icindiKiz sana yorum yapmayayim bari diyetisyen demis madempersembe bi atraksiyon bekliyorum ben herkesten cumaya mutlu olmak için
Spor yapmadiysan gün içindeki ev hareketleri anca okadar eder benceHangisini aldin
Bende yeni aldim 4bin yaziyo dogrumu acaba
Tum gun sadece 4binmi yaptim diye dusunuyorum valla
Yaşlandık be poni hiç öyle perşembe atraksiyon yapacak enerji yoksa sankiKiz sana yorum yapmayayim bari diyetisyen demis madempersembe bi atraksiyon bekliyorum ben herkesten cumaya mutlu olmak için
Yok canim ya vallahi 2 gundur varya bi kosusturmaca icerisindeyim henuz sakin kafaya donup spor yada yuruyuse cikamadimSpor yapmadiysan gün içindeki ev hareketleri anca okadar eder bence
Bilindik bı marka değil 80,90 liraydı isim görülsün dedim ama ucuz etin yahnisi ucuz oldu:)
Tamam canım. Bu durumda bu seferlik çiçekler Kelebekler Challenge katılamazsin. Bir sonrakine katılırsın.Pazartesi bildirim yapsam sizce sakıncası yoksa
Spor 2 Eylül 2021
15.130 adım. 1530 puan