Yarın cuma ki ben yiyecem oda yesinafiyet olsun kelebek yarin pizza borekte ye yanina kola baklava iyi gider
Teşekkür ederim canım genelde bu saatlerde oluyor benim kahvaltıGeç yapmışsın kahvaltını . Menün güzel afiyet olsun
O hepimizin . O kimseye kıyamaz ayırım yapamaz canım ❤
Aaaaa dikkat etmemişim hiçTeşekkür ederim canım genelde bu saatlerde oluyor benim kahvaltı
kolay gelsin canimBiri bana gecmisi ozet gecsin nolurrrrr sevabina dua ederim bak :) yeni girdik sayilir kizimi uyuttum utuye basladim zipladi uyandi
aklima sonradan geldiYarın cuma ki ben yiyecem oda yesin
Şuan hiç canım çekmedi desemafiyet olsun kelebek yarin pizza borekte ye yanina kola baklava iyi gider
evet bir tanecik kaptanimiz ⚘O hepimizin . O kimseye kıyamaz ayırım yapamaz canım ❤
Sadece biricik mievet bir tanecik kaptanimiz ⚘
baska ne deyim ki kizSadece biricik mibaşka yoh midur
diyetisyenler ayda bir tartiyo biz haftada birVe diyetisyenler burdaki motivasyonu sağlamıyorlarbilgi dersen hepimiz diyetisyeniz
pisi salcayla yazmisti salcada mi yokNeyse kızlar benim kalem bulmam lazım bir yerden şimdi aklıma geldi kalemim yokyarın nasıl bildirim yapacağım
Gitmedimki online yaptimBen diyetisyene gidemem burda çok pahallı o yüzden burdayım burası beleş
Senin için savaşçı kelebeğimBu ne kız savaşa mı gidiyoruz.şöyle sporla birşeyşer yolla bakim keyfimiz geldi
Azıcık kahvaltı ile nasil tüm gün duruyorsunuz ben şokMenüm
9.00
1 kepekli galeta
1 yk peynir
Domates biber
Çeyrek şeftali
15.00
Activia
16.30
5 köfte
1 kase yoğurt
Domates salatalık biber
Su 2 lt
SporCordelia
Eki Görüntüle 2910188 Eki Görüntüle 2910189
Salça da mı yohNeyse kızlar benim kalem bulmam lazım bir yerden şimdi aklıma geldi kalemim yokyarın nasıl bildirim yapacağım
MecburAzıcık kahvaltı ile nasil tüm gün duruyorsunuz ben şok