- 7 Ağustos 2016
- 4.177
- 15.189
Kaptanım dün evde yoktum gece geç geldim yarın tartılsam olur mu
Gelip benimkileride katlarmısın sana zahmet .Bugün bol bol çamaşır katlicam
Ben katladim yorgun yorgu gene attim 1 makinaGelip benimkileride katlarmısın sana zahmet .
Dünnakşam topladım yaa tembelliğim üstümde bugün hiçbişey yapasım yokBen katladim yorgun yorgu gene attim 1 makina
Keske bende tembel olsamDünnakşam topladım yaa tembelliğim üstümde bugün hiçbişey yapasım yok
Benim tembelliğimde fazla süremiyoki canım. Hiç tavsiye etmemKeske bende tembel olsam
BendendeEve geçiyoruz ilerleyen saatlerde geleceğim cok yoruldum
Bendende
Kışında afiyetle yiceksiniz
Dinleniriz dicemde bizim asıl is simdi basliyor
Fasulye topladik onlari dilecegiz, armut topladik onlari kesip kurutacagiz
Sonra aksam ya da yarin sabah diger bahceye gidip biber ,fasulye toplayacagiz
Bizde is bitmez
Normalde armut olmuyordu canim bu sene ne olduyysa her yer erik ve armutKışında afiyetle yiceksiniz
Armuttami kurutuyosunuz neguzel
Bu sene incirler yerde erik ve armutlar ağactaNormalde armut olmuyordu canim bu sene ne olduyysa her yer erik ve armut
Ilk defa kurutacagzi
Keske incirler olsaydi bizde incir yokBu sene incirler yerde erik ve armutlar ağacta
Allah bereket versin
Vıyyyyyy kız siz kendinizmi yiyonuz bunlarin hepsiniKeske incirler olsaydi bizde incir yok
Daha 6 agac var toplanacak
Yok canim yaa annem gelene gidene veriyorVıyyyyyy kız siz kendinizmi yiyonuz bunlarin hepsini
Heee iyi dedim yoksa sizmi yiyonuzYok canim yaa annem gelene gidene veriyor
Ben meyve sevmem biliyorsun ya yersem bi tane yada hic yememHeee iyi dedim yoksa sizmi yiyonuz
Sen zaten aman yeee amanBen meyve sevmem biliyorsun ya yersem bi tane yada hic yemem
Sagol canim. Uzun zamandir migrenler azalmisti. Bilgisayar basi ise baslayinca yine geldiGeçmiş olsun canım