- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canımDunku menum
11.00
2 tane sosis
Peynir
Zeytin
2 dilim tam bugday ekmek
2 cay kasigi visne receli
----
15.00
5 yemek kasigi asure
------
19.00
120 gr et döner
Tam bugday emegi 2 dilim
2 lt su
2902 adım
Gule gule kullan canimEvet dun gece 5i siparis verdim bugun elime gecer insallah
Kolay gelsin canimGünaydın kizlar nasılsınız etiket yapılmışim ama fırsat bulup giremedim ev taşıma yerleşme temizlik derken çok yoruldum
Benide yaz birineHerkese günaydinnn
onumuzdeki hafta kelebeklerle
cicekleri yaristiralim mi
Toplanacak o kadar cok sey var ki az yardima gelingunaydin kaptan bugun ne toplanacak koyde is bitmez gerci
O kadar yagmamis yaaOo erken gelmis yagmur varsa bahceye girilmez bizde bugun annene soyle paydos versin
2013 de mezun oldum dedigin gibi kanka sayilir eskiden ayni fakültenin içindeymis bizim okulda sonrada ayrilmisNeyse kanka sayilir meslekler 2008 mezunuyum ben sen daha eski olamazsin dimi
Ben de hep alacağım diyorum alamiyorum ben alana kadar 1500 u cikacak6 cikmis mi bak simdi bilekligimin bozulma hissi uyaniyor
Dune gore daha iyi az serinledi canimYağsın yağsın serinlesin biraz memleket
1200 muHarikasın canım. Bacaklar ne alemde bugün ayaklarım yorgun uyandım. Dün yaptığım evada baya yorucuydu. 1200 yapalımmı bugün?
Pampalari secin dedik ama secen olmadiBu hafta ne var
Cuma kactin canim sonra ekledin hatirlamiyorum kilonuZipzip-
Kızlar valla hergun farklı çıkıyorum sabahta böyleydi ama diyorum ya hormon ilaçları kullandım bu ay etkisi vardır tabi ilacım bitti bol su yürüyüşle buda geçecek inşallah
O kadar konusmadik yaa200 sayfa nedir ya 2 günde yemediniz icmediniz konuştunuz mu
Secen bir kac kisi başka yokVayyy kankalar panpalar seçilmiş
Afiyet olsun canimPazartesi menüsü.
1 haşlanmış yumurta bir dilim ekmek 1 domates biraz peynir bir bardak çay.
Öğlen bir tür kahvesi 5 fındık 3 badem.
Akşam
1 tabak zeytinyağlı börülce yemeği bir tabak salata.
Su 2 litre. Dün temizlikten fazla zaman bulamadım ogleni atladım
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia 696pEki Görüntüle 2908807
Kilo verme uzerine olur canimBeni boş olan yere yerleştirirsiniz kelebek yada çiçek fark etmez. Bu arada herkese merhabalar.
Bu grup kilo verme mi spor yapma mı olacaktı ?
Hepinizi öptüm ben kaçar
Artin cok degil cumaya eksiler gelir canimMerhaba tartı bildirimi.
Dün toplam 1300 kalori aldım ama yediklerim hamur olduğu için Maalesef artiyim.
59.50 kg.
+400 gram.
Gecmis olsun canimDun tartildim butun gun kosusturma sonra sarj bitmesi migren derken yazamadim.
65.4 dunku bildirimim.
Bugunden itibaren de menulerimi duzenli yazmaya calisacagim
Tamam canım olurKaptanım dün evde yoktum gece geç geldim yarın tartılsam olur mu
Afiyet olsun canimDunku menum
11.00
2 tane sosis
Peynir
Zeytin
2 dilim tam bugday ekmek
2 cay kasigi visne receli
----
15.00
5 yemek kasigi asure
------
19.00
120 gr et döner
Tam bugday emegi 2 dilim
2 lt su
2902 adım
Günlük artırmicakmıydık? tamamdır canım akşam ne kadar yapabilirsen yaparsın bende akşam yapıcam . 1200 yaparım herhaldeGule gule kullan canim
Kolay gelsin canim
Benide yaz birine
Toplanacak o kadar cok sey var ki az yardima gelin
O kadar yagmamis yaa
Hatta biz bahceye gittik yagmur atti topragi zor isladi sonra yagis felan kalmadi
2013 de mezun oldum dedigin gibi kanka sayilir eskiden ayni fakültenin içindeymis bizim okulda sonrada ayrilmis
Hatta gida bolumunden bile ders aldik
Ben de hep alacağım diyorum alamiyorum ben alana kadar 1500 u cikacak
Dune gore daha iyi az serinledi canim
1200 mu
200 yapabilirsem iyi
Bacaklarim da hic agri yok canim ama bugun yogun olacak ama yinede aksam 9 dan sonra yapmaya çalışırım
Pampalari secin dedik ama secen olmadi
Cuma kactin canim sonra ekledin hatirlamiyorum kilonu
Artik eksilmeye baslarsin
O kadar konusmadik yaa
Secen bir kac kisi başka yok
Afiyet olsun canim
Kilo verme uzerine olur canim
Artin cok degil cumaya eksiler gelir canim
Gecmis olsun canim
Tamam canım olur
Afiyet olsun canim
Artıracagiz da bari 1001 yapsaydıkGünlük artırmicakmıydık? tamamdır canım akşam ne kadar yapabilirsen yaparsın bende akşam yapıcam . 1200 yaparım herhalde
KOlAy gelsin canım. Yoğunsun yoruluyorsun. Ne kadar yapabilirsin yap 1 tane fazla değilmi yarım yapalımArtıracagiz da bari 1001 yapsaydık
Saka bir tarafa sabah 7 den beri birseyler topluyoruz sonra aksamda devam edecek vakit bulursam yapacağım canim
1000.5 olur bana uyarKOlAy gelsin canım. Yoğunsun yoruluyorsun. Ne kadar yapabilirsin yap 1 tane fazla değilmi yarım yapalım
1000.5 olur bana uyar
Sagol kaptancimGule gule kullan canim
Selam canim hayirlisi olsun anakolu neden olmadi kiSelam. Sabahtan bir odami temizledim. Yeme icme fasillari vs. Sonra da oglen okullara gittik anaokulu için görüşmeye olmadi maalesef. İbb nin kresine ön kayit yaptirdik ama o da belirsiz. Hic keyfim yok
Havada mi kalacaksınız.1000.5 olur bana uyar
Devletinki olmadi. 4 yaş icin sinif açılmamış. Galiba ozele göndermem gerekecekSelam canim hayirlisi olsun anakolu neden olmadi ki
Havada mi kalacaksınız.
Afiyet olsun canim29 agustos pazar menü
09.30
Domates salatalık
1 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
2 kaşık kadar omlet
1 erik
13.30
2 kaşık mantı
3 kaşık barbunya pilaki
Çay
19.00
Yarım kase çorba
Izgara tavuk köfte azar azar
Salata
21.30
Yarım avuç çekirdek
2 litre su
2 saat yüzdüm
30 Ağustos pazartesi menü
08.30
Domates salatalık
5 zeytin
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
13.30
5 kaşık et döner
6 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
15.30
3 mürdüm erik
19.30
5 kaşık soğuk çorba
3 kaşık et kavurma
2 kaşık pilav
1 tane çiğköfte
3 litre su
11000 adım
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Anladim canim hayirlisi olsunDevletinki olmadi. 4 yaş icin sinif açılmamış. Galiba ozele göndermem gerekecek
1,1 vermedim tabiki 74,6 ymış cuma şimdi 73,5 ama oynak bakalım bu cuma kaç olacak :)Gule gule kullan canim
Kolay gelsin canim
Benide yaz birine
Toplanacak o kadar cok sey var ki az yardima gelin
O kadar yagmamis yaa
Hatta biz bahceye gittik yagmur atti topragi zor isladi sonra yagis felan kalmadi
2013 de mezun oldum dedigin gibi kanka sayilir eskiden ayni fakültenin içindeymis bizim okulda sonrada ayrilmis
Hatta gida bolumunden bile ders aldik
Ben de hep alacağım diyorum alamiyorum ben alana kadar 1500 u cikacak
Dune gore daha iyi az serinledi canim
1200 mu
200 yapabilirsem iyi
Bacaklarim da hic agri yok canim ama bugun yogun olacak ama yinede aksam 9 dan sonra yapmaya çalışırım
Pampalari secin dedik ama secen olmadi
Cuma kactin canim sonra ekledin hatirlamiyorum kilonu
Artik eksilmeye baslarsin
O kadar konusmadik yaa
Secen bir kac kisi başka yok
Afiyet olsun canim
Kilo verme uzerine olur canim
Artin cok degil cumaya eksiler gelir canim
Gecmis olsun canim
Tamam canım olur
Afiyet olsun canim
Eksi ile gelmissin yinede guzel canim1,1 vermedim tabiki 74,6 ymış cuma şimdi 73,5 ama oynak bakalım bu cuma kaç olacak :)