- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
Ödemlerin gidince görürsün o zamanBu hafta ne var
Canım senin tartı git gide yukarı çıkıyor
İnşallah canım 4. Gün hala ilk gün gibi yoğun sabah ellerim çok sis uyandım
Benim saatim real ne memnunum denize bile girdim su çekmedi
Günaydın kızlar akşam 21 de yatmisim bir uyandım saat 12,30kocam kapıyı çalmış kaç kere açan olmamış en son gitmiş kayınvalidemden yedek anahtari alıp kapıyı açmış artık nasıl uyuduysam 2 gündür uykusuzdum iyi oldu
Açığı kapatmissin iyi olmuşBu hafta ne var
Canım senin tartı git gide yukarı çıkıyor
İnşallah canım 4. Gün hala ilk gün gibi yoğun sabah ellerim çok sis uyandım
Benim saatim real ne memnunum denize bile girdim su çekmedi
Günaydın kızlar akşam 21 de yatmisim bir uyandım saat 12,30kocam kapıyı çalmış kaç kere açan olmamış en son gitmiş kayınvalidemden yedek anahtari alıp kapıyı açmış artık nasıl uyuduysam 2 gündür uykusuzdum iyi oldu
Kelebek ve ari olsaydiHerkese günaydinnn
onumuzdeki hafta kelebeklerle
cicekleri yaristiralim mi
Günaydın pampamGünaydın kızlar
Günaydın pampa iyi uyudun muGünaydın pampam
Günaydın kızlar
Günaydın kızlarGünaydın kızlar
Uyumuşum valla ilk defa bu kadar uyudumOhhh baya derin uyumussun
İnşallahÖdemlerin gidince görürsün o zamaniyice dinlenmişsindir
200 sayfa nedir ya 2 günde yemediniz icmediniz konuştunuz mu
Yok ya birsey demedi telefon titresimdeydi ufaklık uyuyunca telefonu sessize alıyorum bildirimler ses yapıyor diyeAçığı kapatmissin iyi olmuşee kocan ne dedi iyi kizmistir bizimki pek paniktir tel acmadigim zaman bile gerilir
Günaydın canımGünaydın kızlar
Geçer canım ilaç kaynaklı o zaman.Zipzip-
Kızlar valla hergun farklı çıkıyorum sabahta böyleydi ama diyorum ya hormon ilaçları kullandım bu ay etkisi vardır tabi ilacım bitti bol su yürüyüşle buda geçecek inşallah
Hem yedik hem konuştukGünaydın kızlar
Uyumuşum valla ilk defa bu kadar uyudum
İnşallah
200 sayfa nedir ya 2 günde yemediniz icmediniz konuştunuz mu
Yok ya birsey demedi telefon titresimdeydi ufaklık uyuyunca telefonu sessize alıyorum bildirimler ses yapıyor diye
Günaydın canım
Geçer canım ilaç kaynaklı o zaman.
6 da kalktık bugünGünaydın pampa iyi uyudun mu
Belli belliHem yedik hem konuştuk
İnşallah hadi hadi 6 lı rakamıarı görelimmmZipzip-
Kızlar valla hergun farklı çıkıyorum sabahta böyleydi ama diyorum ya hormon ilaçları kullandım bu ay etkisi vardır tabi ilacım bitti bol su yürüyüşle buda geçecek inşallah
Bende kızım 4 te wc ye uyanıyor geri yatınca uykum kaçıyor 7 de tekrar uyanıyorum çocukları okula hazırlıyorum Bugün kas ağrıları var ya bu kas ağrıları ödem yapar mi nasıl gecer6 da kalktık bugüngecede bölük bölük uyudum nedense. Ama iyiyim
Bende artik çokkkk yorgunum6 da kalktık bugüngecede bölük bölük uyudum nedense. Ama iyiyim
Bende 2-3 gün sürüyor ağrı spora ara verip tekrar başladığımda. Herkesde farklı canım ödem yapanda var yapmayanda bende sorun olmuyor. Ağrın var diye sporu bırakma sakınBende kızım 4 te wc ye uyanıyor geri yatınca uykum kaçıyor 7 de tekrar uyanıyorum çocukları okula hazırlıyorum Bugün kas ağrıları var ya bu kas ağrıları ödem yapar mi nasıl gecer
Yardım falan alsan keşke sen yapmasan olmamı?Bende artik çokkkk yorgunum
Canim eskiden isci tutuyoduk,busene döktü diye tutmadik yani tutsak harcı bokunu geccek yani yögmiyeci 150tl istiyo biz zaten 400 500 tl incir topluyoruz eee mazot parasi falan derken bize kalmazYardım falan alsan keşke sen yapmasan olmamı?
Bacak kaslarımdan karin kaslarına doğru ağrı var bacağımı oynatsam karin kasları ağrıyorBende 2-3 gün sürüyor ağrı spora ara verip tekrar başladığımda. Herkesde farklı canım ödem yapanda var yapmayanda bende sorun olmuyor. Ağrın var diye sporu bırakma sakın
Ee oda var haklısın tabi. Kolay gelsin o zamanCanim eskiden isci tutuyoduk,busene döktü diye tutmadik yani tutsak harcı bokunu geccek yani yögmiyeci 150tl istiyo biz zaten 400 500 tl incir topluyoruz eee mazot parasi falan derken bize kalmaz