- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
Tek sorun yediğimde 3-4 tane birden yerdim. Diyetisyenler kaç tane öneriyorlar acabaBildiğin renkli buz işte
Neyse ben bayılırım bunlara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek sorun yediğimde 3-4 tane birden yerdim. Diyetisyenler kaç tane öneriyorlar acabaBildiğin renkli buz işte
Evet diyetisyenler bunu tavsiye ediyorBildiğin renkli buz işte
Evet diyetisyenler bunu tavsiye ediyor
Ama obur dondurmalar daha güzel
Sağol canım evet adımım eva dışında.Asure yemis bu sene yapamadim ben bebekle ugrasma dedi esim kimsede yapmadi binada
Afiyet olsjn canim bu 20000 adim disinda mi eva vs masallah
afiyet olsun
Gunaydin canim kolay gelsin simdiden
Gunaydin kapatanim
Gunaydin canim
YemicenCanımız dondurma cekince napcaz
Bu sondurmadan yiyebilirsinCanımız dondurma cekince napcaz
Super olurYardıma geliyimmi
Gel canim gel sabah 9 dan beri ugrasiyorumBende geleyim çok severim. Böyle işleri. Zipzip- sende benim yerime yürürsün
Fasulyeyi kirmiyoruz ki bicakla kesiyoruzFasulyeyi çıtçıt kıran stres atmak için iyi
Kanka sana tavsiye ederim
Kolay gelsin canımSuper olur
Gel canim gel sabah 9 dan beri ugrasiyorum
Yurume daha kolay
Fasulyeyi kirmiyoruz ki bicakla kesiyoruz
Bu sene kuru fasulyede ekti annem onu cikarmak zevkli oluyor kuru kabugundan cikartiyorsun
O gazla evi temizledim derinlemesine iyi olduSagol canim
Gunaydin canim
1 kac kisi ayin 1 inde acilacak deyince bende pazartesi olarak düşünmüştüm basta cok normal
Mutlu pazarlar :)Herkese günaydınlar mutlu pazarlar
gunaydin canimGünaydın kızlar
Allah kabul etsin canimSagol canım Dün aşure pişirip dağıttım
Yakın olsan sanada getirirdim canım
GunaydinlarGunaydin kizlar
Minik sade yada 2 top sade yiyebilirsin canim 60g 1 bardak sut 1 meyve gerine geciyorCanımız dondurma cekince napcaz
Minikleri var 135 calMagnumun kalorisi çok yüksek 1 tanesi 250 kl civarı ama bir öğün yerine yenir mi bilmiyom
Kız 4 buçukta bildiri atmisin çokmu erken kalkıyorsunuz
incirden mi geldin bol bol ye bağırsakları çalıştırır
O nasil is ya cok cikinca fiyati dusuruyorlar ama biz kurusunu dunyanin parasinq aliyoruz1top dondurma yesin iste ben kendim magnum yiyim
5bucuktu yanlisin var
Erken gitmek zorundayiz canim sıcak bugun cok çıkti incir fiyati düsürduler
Top dondurma daha iyi ama diyetisyenler su ile yapılan dondurmayı tavsiye ediyor
Orda 5 buçukta burda 4 buçukta ondan dedim kolay gelsin ne zamana kadar sürecek toplama canım
Bunlar su ve gida boyasi seker hangi diyetisyej oneriyorsa tekrar okusun o okuluOlur suyla en düşük kalori biz ona eskiden eskimo diyorduk
Kendimiz suyla yapar dolaba koyardik
Burda marketlerdede satılıyor waterijs diyorlar aha bundan
Eki Görüntüle 2907981
Olmuyor canim kuru fasulyenin tohumu ayriKolay gelsin canım
Kürü fasulyeyle yeşil aynı degilmi yeşim fasulyenin içindeki bakla kuruyunca kuru fasulye olmuyor mu kuru ayrı mi
Cok zevkli helede barbunyanin ki rengarenk cumbus gibiSuper olur
Gel canim gel sabah 9 dan beri ugrasiyorum
Yurume daha kolay
Fasulyeyi kirmiyoruz ki bicakla kesiyoruz
Bu sene kuru fasulyede ekti annem onu cikarmak zevkli oluyor kuru kabugundan cikartiyorsun
Ay bende yeşil fasulyeden çıkarıyorlar sandıydımOlmuyor canim kuru fasulyenin tohumu ayri
Tohumlari farkli canimKolay gelsin canım
Kuru fasulyeyle yeşil aynı degilmi yeşim fasulyenin içindeki bakla kuruyunca kuru fasulye olmuyor mu kuru ayrı mi
Aynen canim arada iclerinden çıkıyor cok tatli renkleri :)Cok zevkli helede barbunyanin ki rengarenk cumbus gibi
Sağol canım amin inşallahO gazla evi temizledim derinlemesine iyi oldu
Mutlu pazarlar :)
gunaydin canim
Allah kabul etsin canim
Gunaydinlar
Minik sade yada 2 top sade yiyebilirsin canim 60g 1 bardak sut 1 meyve gerine geciyor
Minikleri var 135 cal
O nasil is ya cok cikinca fiyati dusuruyorlar ama biz kurusunu dunyanin parasinq aliyoruz
Bunlar su ve gida boyasi seker hangi diyetisyej oneriyorsa tekrar okusun o okulu
Kucuk degil mi senin oglun canim kac yasindaydi ay bebekken ugras yesinler diye buyuyunce ayri ugras versinler diyeSağol canım amin inşallah
Buz dondurmalarının kalorisi düşük olduğu için dedim canım
Benim oğlanın biraz kilo fazlalığı var diye diyetisyene sevk etti doktor
Diyetisyen buzlu dondurma yiyebilir demişti. Buz dondurma bencede sağlıksız Tabi benim oğlan istediği dondurmayı yiyor
Tmm canım ay çok zevkli olur çıkarması elinle cirptimi çıkar zatenTohumlari farkli canim
Kuru fasulye yesil fasulye gibi ekiliyor ama sadece 1 kere fasulye olup dalinda kurumaya basliyor
Sonra kuruyan fasulyeleri kabugundan cikartiyoruz zaten kuru çıkıyor annem az daha balkonda bekletiyor iyice kurusun diye ozelden atarim fotograf
:)
Burasi bile cok sicak bugunCok sicak ya simdiden 2 lt su ictim aksama kadar likir likir gezerim
Eki Görüntüle 2908011 bizde bilirdik dondurma yemesini lakin arti idik yedik dondurma hakkini
Aynen canim onu cikartmayi seviyorum guzel stres attiriyorTmm canım ay çok zevkli olur çıkarması elinle cirptimi çıkar zaten
7 buçuk yaşında boy 135 kilosu 40 canımKucuk degil mi senin oglun canim kac yasindaydi ay bebekken ugras yesinler diye buyuyunce ayri ugras versinler diye
Oglum havuz derdinde ama hafta sonu cok kalabaliktir yarin gidelim diyorum icerde triplerde kuvette oyna dedim oysa kiBurasi bile cok sicak bugun
Aynen canim onu cikartmayi seviyorum guzel stres attiriyor