- 8 Eylül 2016
- 103.190
- 437.770
- 35
Yarin daha kalabalik olur 30 agustos tatilOglum havuz derdinde ama hafta sonu cok kalabaliktir yarin gidelim diyorum icerde triplerde kuvette oyna dedim oysa ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin daha kalabalik olur 30 agustos tatilOglum havuz derdinde ama hafta sonu cok kalabaliktir yarin gidelim diyorum icerde triplerde kuvette oyna dedim oysa ki
Ben o zaman her çıktığımda dondurma yiyeyim. Ben bilmiyordum yenildiğini iyi oldu öğrendiğim bugünde dışarda dondurma yenilecekti yiyeyim bari 1 top
Kuzey 6.5 minyon 120 boy kilo 20 eltimin kizi 6 yas 125 boy 32 kg ama gorunurde gayet iyi bazi seyler genetik .7 buçuk yaşında boy 135 kilosu 40 canım
Doğduğundan beri iriydi zaten
Yapısı iri gözle görülür bir kilo problemi yok ama gelde burdakilere anlat
Abur çukurdan uzak tutmaya çalışıyorum
Evevabur cubur almıyorum bende çocuklara örnek olmak için yemiyorum
Kızımda zayıf oğlanı zayıflatmaya kıza kilo aldırmaya uğraşıyorum
Listedekiler yiyemezBen o zaman her çıktığımda dondurma yiyeyim. Ben bilmiyordum yenildiğini iyi oldu öğrendiğim bugünde dışarda dondurma yenilecekti yiyeyim bari 1 top
Abooo sali gitsin o zaman tuhh hic aklima gelmediYarin daha kalabalik olur 30 agustos tatil
Listedekilere kirbaçListedekiler yiyemez
Afiyet olsun canım O sıcaklardan birazda buraya gonder bir tişört giymeye hasret kaldıkCok sicak ya simdiden 2 lt su ictim aksama kadar likir likir gezerim
Eki Görüntüle 2908011 bizde bilirdik dondurma yemesini lakin arti idik yedik dondurma hakkini
Al kiz senin olsun bizde biktik sicaktan surekli dusa gir cik burustukAfiyet olsun canım O sıcaklardan birazda buraya günde bir tişört giymeye hasret kaldık
Çocukların yazdıklarını kaldırdım çoğunu doğru düzgün giyemediler hep yep yeni seneye de üzerlerine olur mu bilmiyom
Sağlık olsun
Afiyet olsunListedekilere kirbaç
Çok şekerli değil mi? Birtek adını bile unuttum yaa heee double çikolata olanı çikolata niyetine yiyordum. Bu sene hiç yemedim. Yesem mi?Magnum yesem
2 makina camasir attim simdi kendimi atsam makinaya çevire cevire yikasa keske beniAl kiz senin olsun bizde biktik sicaktan surekli dusa gir cik burustuk
Ben çok yoruldum tarladan geldim yedimÇok şekerli değil mi? Birtek adını bile unuttum yaa heee double çikolata olanı çikolata niyetine yiyordum. Bu sene hiç yemedim. Yesem mi?
Ay şuan dışarıyı görsen kaçarsın sonbahar havasi varAl kiz senin olsun bizde biktik sicaktan surekli dusa gir cik burustuk
Afiyet olsun.Cok sicak ya simdiden 2 lt su ictim aksama kadar likir likir gezerim
Eki Görüntüle 2908011 bizde bilirdik dondurma yemesini lakin arti idik yedik dondurma hakkini
Elbiseyle duşun altına gir2 makina camasir attim simdi kendimi atsam makinaya çevire cevire yikasa keske beni
Afiyet olsun tatlım.Ben çok yoruldum tarlada geldim yedim
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun tatlım.
Bitmiyor vallahiAman bu işler niye bitmiyor