- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Ben 10 da uyurum galibaOzaman bizde gidek uyuyak
Inanki 30bin adim atmisimdir sabah 5bucuktan beri ama saatim yok
6500 adim atabildim bugun ev musait değil artik yarın acigi kapatirim :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 10 da uyurum galibaOzaman bizde gidek uyuyak
Inanki 30bin adim atmisimdir sabah 5bucuktan beri ama saatim yok
Bende birazdanBen 10 da uyurum galiba
6500 adim atabildim bugun ev musait değil artik yarın acigi kapatirim :))
Erken kalkıyorsun yat dinlen canimBende birazdan
Artik eylulde 9buçukta yatiyo bereket ozaman iyi oluyoErken kalkıyorsun yat dinlen canim
Oo cok iyi canim seninde uykun duzene girerArtik eylulde 9buçukta yatiyo bereket ozaman iyi oluyo
Kışa hazirlikOo cok iyi canim seninde uykun duzene girer
Iyi geceler canim
Maşaallah çok güzeller çiçeklerin .Ahaaa çiçeklerimEki Görüntüle 2906390
Sagol canimMaşaallah çok güzeller çiçeklerin .
Bu arada incirde kolay gelsin rabbim bereket versin. Bereketinizi artırsın amin
Incirler satildimi canimBende birazdan
Canim bizim köyde mesela 50 tane firma açar 1 ay boyunca hergun,topladiklarimizi oralara veririz yani alicılari var bugun 2kasa yarin 4kasa git gide olur incirler dış ülkeye ihracat olmamis incir ayri,olgun pazarlara ayri, bide recellik ayri toplanip veriliyor,simdi 1ay boyunca incir toplucaz bizIncirler satildimi canim
En güzelleri ihraç ediliyor de mi? Kolay gelsn canim cocukla zor olmuyo muCanim bizim köyde mesela 50 tane firma açar 1 ay boyunca hergun,topladiklarimizi oralara veririz yani alicılari var bugun 2kasa yarin 4kasa git gide olur incirler dış ülkeye ihracat olmamis incir ayri,olgun pazarlara ayri, bide recellik ayri toplanip veriliyor,simdi 1ay boyunca incir toplucaz biz
Bol bol foto paylasiyor tartiyida paylasir artikTatilden ne zaman dönüyor canim
Allah bereket verdin bol kazançlar canim
Soylemisler zaten hem makarna hem ekmek olmamis doymuyorsan fasulyeden biraz daha yiyebilirdin yada yaninda ayran salata vs1de
4 ymk kasigi melemen
2 dilim tam b ekmegi
Biraz peynir
Su
------------
18de
1 tahta kasik taze fasulye
Firinda makarna yarim
3 ymk kasigi yogurt
1 dilim tam b. Ekmek
Su
Bide turk kahvesi
3000 adim ama yukselir daha
2lt su
Bende de yok sadece kaktus var olduremedigim tek bitkiBizim evde cicek yok kedi var diye
Millet saksıda cicek yetiştirir bende biber domatesAhaaa çiçeklerimEki Görüntüle 2906390
Nere atmış fotoyu merak ettimBol bol foto paylasiyor tartiyida paylasir artik
Kaktusler susuzluğa dayanıklı olur uzun sure su vermesen solmaz bende de var iki tane esimin bazen su vermedin diye kızıyor banaBende de yok sadece kaktus var olduremedigim tek bitki