- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Amin inşallah canımAllah kabul etsin
Slm kızlar iyi günler herkese
Herkese hayırlı günler
Günaydın kızlarGünaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canımAllah kabul etsin
Slm kızlar iyi günler herkese
Herkese hayırlı günler
Günaydın kızlarGünaydın kızlar
Kız bu saat oldu yurumedin mi sen yurumusundurGidip bende yürüyeyim
Tatilden ne zaman dönüyor canim
Allah bereket verdin bol kazançlar canimHosbuldum canim Allah bereket versin 27tl açıldı fiyat
Valla bu gidisle tatilden tarti fotosuda atmicakTatilden ne zaman dönüyor canim
Allah bereket verdin bol kazançlar canim
Şimdi ne kadar ayni mi hedefe ulaştı mı@I-cell_84 bak ne buldum canım biraz geçmişe gidince önüme cikti bende foto aldım sana göstermek için
Eki Görüntüle 2906125
73.8 kiloydu cuma günü canim yanlis hatirlamiyorsamŞimdi ne kadar ayni mi hedefe ulaştı mı
Ulaşmadı canımŞimdi ne kadar ayni mi hedefe ulaştı mı
Insallah zip zipimmmmmMinik minik eskiler büyür devam et canim
Degilmi en azindan motive edercanım olsun eksin olsunda yeter ki minik olsun
burdayimmmm geldimm
nalet bir düzen tutturamadi bir oyle bir boyle ahanda ayak gitti derken ... nereye gidecek burda o hep kalbi burda kac gundur menu yazmiyorum ha bugun ha yarin derken hemen simdi paylasiyorumIsteee nerdeyse nalet
Ne revani misali menusu
10.30 1 tereyagda yumurta 1 dilim cavdar 3 zeytin ,1 dlm peynir ,domates salatalik
15.30 1 dilim revani(bir gun oncesi misafire yapmistim onunla yemedim sonra bir gun sonra yerken): ...
18.30 1 kase yayla corbasi ,1 kase kuru fasulye ,ayran
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip-
su 2.lt
adim
8850 adim attım ama gelince kas gevsetici aldim ayagim agridi ...hoş.. tatlı yedin simay agrinla uyu iyi oldu sana ...
Afiyet olsun canim revani olmamis da spor icin yorma kendinisali menusu
10.30 1 tereyagda yumurta 1 dilim cavdar 3 zeytin ,1 dlm peynir ,domates salatalik
15.30 1 dilim revani(bir gun oncesi misafire yapmistim onunla yemedim sonra bir gun sonra yerken): ...
18.30 1 kase yayla corbasi ,1 kase kuru fasulye ,ayran
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip-
su 2.lt
adim
8850 adim attım ama gelince kas gevsetici aldim ayagim agridi ...hoş.. tatlı yedin simay agrinla uyu iyi oldu sana ...
evetNe revani mi
tamam kaptanimAfiyet olsun canim revani olmamis da spor icin yorma kendini
Etiketim cikmadi ama
Bildirim de görünmüyor