- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Hala bu kilo ile mi diyor kız kaç oldun soyle de kurtulBu kiloyla mı kaptanım nasıl olacak ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala bu kilo ile mi diyor kız kaç oldun soyle de kurtulBu kiloyla mı kaptanım nasıl olacak ki
Bende reglim bugün sabah tartıldım 74.2 deyim hala sabit ne yapacağım ben yarın gram veremezsem yiyecek o zaman beni kaptanKiz iki haftadir 300_500 veeiyorsun ses etmemis filiz E Elif_Eylul daha nasil kaynayacaksin bi kere 400g verdim regl olmustum o sabah hemde beni buralarda cok fena ezikledi
Ben sana diyorum hâlaaa ısrarla menün hep ayniBende reglim bugün sabah tartıldım 74.2 deyim hala sabit ne yapacağım ben yarın gram veremezsem yiyecek o zaman beni kaptan
Dur bakayımBen sana diyorum hâlaaa ısrarla menün hep ayni
Kaptana bırakmam seni. Hemen birşeyler yap. bak gözlerime. Çok sinirliyim.Bende reglim bugün sabah tartıldım 74.2 deyim hala sabit ne yapacağım ben yarın gram veremezsem yiyecek o zaman beni kaptan
Kac kilosun bilmiyoruz ama kural geregi girebiliyorsunBu kiloyla mı kaptanım nasıl olacak ki
Geç kalkıyorum geç yiyorum 7 den sonra yememeye özen gösteriyorum . Kaptanım 3 öğün yersem veremem diye korkuyorumBen sana diyorum hâlaaa ısrarla menün hep ayni
Bugün hayvanat bahçesindeyiz . Sabah yedim şimdi yedim akşama yine yerim bol bol da su içiyorum . Yeşil çay almış benimki ama tatlı midem kalktı . Ne yiyeyim bu hafta sadece 2 gün Eva yapabildim . Yürüyüş ve spor yok. Ondan olabilir zannımca . Çok yemek yersem korkuyorum hiç veremem diyeNehir6161 canım bence sen az yiyorsun senin kilona göre yediklerin az ve spor yapıyorsun.
6 ay dolmasi gerekiyor canimBen neden kilo alınca listeye giremiyorum???
Yanlis düşünüyosun ozaman 3öğünle kimse kilo almaz,gec kalkmicaksin ozaman düzene sokman lazim menünü boyle gidersin ben diyim bu kacinci deyişim sana ama kâle almiyosun sabah kalk 8 9 da kahvaltini yap sporunu aksam yaparsin oglen ve aksam yemegini yeee birdaha demicem karismicamdaGeç kalkıyorum geç yiyorum 7 den sonra yememeye özen gösteriyorum . Kaptanım 3 öğün yersem veremem diye korkuyorum
Bugün hayvanat bahçesindeyiz . Sabah yedim şimdi yedim akşama yine yerim bol bol da su içiyorum . Yeşil çay almış benimki ama tatlı midem kalktı . Ne yiyeyim bu hafta sadece 2 gün Eva yapabildim . Yürüyüş ve spor yok. Ondan olabilir zannımca . Çok yemek yersem korkuyorum hiç veremem diye
Akşamları tavuklu balıklı salata yiyebilirsin canım salata her zaman daha iyidir. Ogunlerinde balık, bakliyat hafta içi (pazartesi,salı ) olabilir sebze ve salata yoğurt ayran bunları tüketebilirsin. Fındık ceviz bunları sayılı tuket. Bu kiloya az yemek az kilo verdirir sana.Geç kalkıyorum geç yiyorum 7 den sonra yememeye özen gösteriyorum . Kaptanım 3 öğün yersem veremem diye korkuyorum
Bugün hayvanat bahçesindeyiz . Sabah yedim şimdi yedim akşama yine yerim bol bol da su içiyorum . Yeşil çay almış benimki ama tatlı midem kalktı . Ne yiyeyim bu hafta sadece 2 gün Eva yapabildim . Yürüyüş ve spor yok. Ondan olabilir zannımca . Çok yemek yersem korkuyorum hiç veremem diye
Afiyet olsunn canım. YarasınBende sütlü yeşil çay deneyim bugün birşey yemem demledim bakalım C Chikolata_gozlum
Eki Görüntüle 2903357
Verirsin canım merak etme stress yapma yeterli. En kötü sabit gelirsin.Bende reglim bugün sabah tartıldım 74.2 deyim hala sabit ne yapacağım ben yarın gram veremezsem yiyecek o zaman beni kaptan
Canım ortağım nasılsa düşünür ortağınıAfiyet olsunn canım. Yarasın
ay evet yanlislik olmusSena zeynebi yanlış etiketlemişsin canim
sukur iyiyim kaptanim bugun biraz spor yapmaya calisicam insa spor yapmayinca menude yamiyorum bu sefer kotu oluyoValla daha once kmsl i bu sekilde izne ayirmistim sorun olmamisti
Ama kurallarda yazmıyor
Iyiyiz canim sen nasilsin
iyiyim canim harikasin masallah yaa
Müthiş
İyiyim canım sen ne yapıyorsun,
Eline sağlık canım
İyiyim canım teşekkür ederim
İyiyim canım sen nasılsın bebeyle
uğraşıyoruz
s i d e l y a tebrik ederim canimm benim mukemmel bir basariEki Görüntüle 2903039
6. Takımdan s i d e l y a 43 haftada 16,35 kilo vererek ikinci kez mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @sardunya1038 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (720. Etap) : 80,40 Bitiş Kilosu (733. Etap) : 65,00 Verilen Toplam Kilo : 15,40 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 19,15% Toplam Süre : 14 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp...www.kadinlarkulubu.com
s i d e l y a mezun oldun sonunda