- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
@Tostombalakanne canim toparlarsin bende ayni durumdayim üzme kendini lütfen burdan ayrilma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söylemesem cidden rezaletNasil yani ne duruma geldinki canim
Canım hem o hem de köy de rahatlık geldi ye iç yat modunda oluncagruptan uzaklaşman kötü oldu desene. tekrar motivasyonunu toplamamız lazımm
Ben gunaydina muhtesem attimArtiyla gelebilirim dedim. Muhteşem emojisi geldi.
Canim sabit gelsende senin icin iyi kilonu korursan yeter benceBundan sonra böyle karambole getireyim.
Artı gelmem merak etme.
Bi başlasam ardı gelecek ama o noktaya gelemiyorum bir de ayaklarımın altıda inanılmaz ağrıyor hiç sebepsiz hem de hiç durmadan günlerce yürümüşüm gibi çiviler batırıyorlar sanki sporu nasıl çözeceğimGünaydın canım
Bende yoğurtlu kabak yapicam
Kaçsın acaba aman hepimizin alıp verdiği dönemler oluyor canım ödemi at gerisi gelir
Günaydın canım -500 ün hazırmı ?Opera yükle canım
Başıniz sağ olsun canım
Oooo kimler gelmiş hoşgeldin
Günaydın kızlar
Hayır daha değil -200 gelsem göbek atarımGünaydın canım -500 ün hazırmı ?
Hoşbuldum canım@Tostombalakanne hoşgeldin canım
Bende bi daha arada kaynatiyimArada kaynamis olmasin
Kiz iki haftadir 300_500 veeiyorsun ses etmemis filiz E Elif_Eylul daha nasil kaynayacaksin bi kere 400g verdim regl olmustum o sabah hemde beni buralarda cok fena eziklediBende bi daha arada kaynatiyim
Keske herkes -500 verse cogu kiside bazen arti geliyorKiz iki haftadir 300_500 veeiyorsun ses etmemis filiz E Elif_Eylul daha nasil kaynayacaksin bi kere 400g verdim regl olmustum o sabah hemde beni buralarda cok fena ezikledi
Dua edin hap iciyorum sakinim yoksa mıçmıçtımKiz iki haftadir 300_500 veeiyorsun ses etmemis filiz E Elif_Eylul daha nasil kaynayacaksin bi kere 400g verdim regl olmustum o sabah hemde beni buralarda cok fena ezikledi
Iyiyim bende canimHoşbuldum kaptanım iyiyim çok şükür sen nasılsın
Yaa olur mu öyle sey niye atalim canimGelmek istiyorum ama kilomu görseniz vallahi beni gruptan değil kk den atarsınız rezalet bi haldeyim
Afiyet olsun canımBende sütlü yeşil çay deneyim bugün birşey yemem demledim bakalım C Chikolata_gozlum
Eki Görüntüle 2903357
Bu kiloyla mı kaptanım nasıl olacak kiIyiyim bende canim
Yaa olur mu öyle sey niye atalim canim
Suren dolduysa listeye bile ekleyebiliriz