- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin canimGünaydın gününüz güzel geçsin
Günaydın canimGünaydın
Günaydın canim hosgeldinkızlar selammm internet paketim yok, sosyal medya paketim var giremedim evde. 2 gün izinliydim bugün işe geldim canlarım, beni düşünmüşsünüz ben yokken çok mutlu oldumm
Mezun olanlara rozet veriliyorZipzip- kaptanım diyet grubu mezun rozeti almışım, sen mi verdin çok mutlu oldum
Allah kabul etsin canimBu arada evdeyken aşure yapayım dedim. Dün akşam ani bir kararla azıcık yapayım dedim ama yine de 2 yemek tenceresi çıktı. büyük kazanım yok , az az herşeyden ekleyince de 1 tencere almadı ikiye böldüm. hemen komşulara dağıttım yoksa 2 tencereyi de ben tek başıma gömebilirdim
Günaydın canimGünaydın bebekler
Hediyen geldi mi,
Etikete erken baslamissin
Günaydın canimGünaydın gençlik
Birincilik sirrini paylaşması lazim dahas i d e l y a heyyy mezun olamadin gel buraya
Eee kimse yok bir gelip günaydin dememislerGunaydin canim
Günaydın canim
Günaydın canim hosgeldin
Mezun olanlara rozet veriliyor
Bir ara takim icinde isteyeyim kazenden
Allah kabul etsin canim
Anneme yapalim dedim ugrasamam diyor
Günaydın canim
Etikete erken baslamissin
Günaydın canim
Iste onun icin etiket yaptim ama gelmez o napcazBirincilik sirrini paylaşması lazim daha
Bahcedeyiz bizde daha bir bakayim dedimEee kimse yok bir gelip günaydin dememisler
Paylasimda yazarim persembe gunuIste onun icin etiket yaptim ama gelmez o napcaz
Kolay gelsin canımBahcedeyiz bizde daha bir bakayim dedim
Gitti tatile heraldePaylasimda yazarim persembe gunu
Sagol canim az kaldı eve gececegizKolay gelsin canım
Günaydın baby.
GünaydınGünaydın baby.
bana kim verdi o zaman, kazen galiba acıdı bana da verdi rozeti. baktı ki bu kızın profili bomboş bari bi rozet takayım dedi galibaMezun olanlara rozet veriliyor
Bir ara takim icinde isteyeyim kazenden
sağol canım, yoruluyor insan cidden ben 1 çay bardağı ölçü ile yapayım dedim azcık olsun dedim yine de çok çıktı uğraştırdı beni.Allah kabul etsin canim
Anneme yapalim dedim ugrasamam diyor
günaydın güzellikHerkese günaydın. Yeni uyandı uyuyan güzel.
Kiz rozet isi kazendebana kim verdi o zaman, kazen galiba acıdı bana da verdi rozeti. baktı ki bu kızın profili bomboş bari bi rozet takayım dedi galiba
sağol canım, yoruluyor insan cidden ben 1 çay bardağı ölçü ile yapayım dedim azcık olsun dedim yine de çok çıktı uğraştırdı beni.
günaydın güzellik