- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
5 yokSevdiğim numaralar 1 2 3 6 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 yokSevdiğim numaralar 1 2 3 6 10
5 sen kaptin ya ondan yok
Amanın kızlar bana azcık motive verin bakam . Eva yapayım hiç halim yok yapmaya acayip yoruldum
Kız bugün 4 video yapmadın mi nerene yapcan yat uyu bundan güzel motive mi olurAmanın kızlar bana azcık motive verin bakam . Eva yapayım hiç halim yok yapmaya acayip yoruldum
Filizim canım ciğerim, bu taktik sönmedi ya
O dündü hakikaten ben kaçıncı da kaldım dur bakim kıyafetlerden hareketlerden anlarım kahve mi içeyim de gidip 3 video yapayım da çatlaması göbüşümüKız bugün 4 video yapmadın mi nerene yapcan yat uyu bundan güzel motive mi olur
Cuma 2 kilo vermiş olO dündü hakikaten ben kaçıncı da kaldım dur bakim kıyafetlerden hareketlerden anlarım kahve mi içeyim de gidip 3 video yapayım da çatlaması göbüşümü
Cumaya gram verebilirsem mutlu olacağım. Sen 2 kilo diyorsun cuma günün ekadar hiç birşey yemezsem bile veremem 2 kilo ne ettin haciiiiCuma 2 kilo vermiş ol
Verirsin kız bir sürü spor yaptın maşallahCumaya gram verebilirsem mutlu olacağım. Sen 2 kilo diyorsun cuma günün ekadar hiç birşey yemezsem bile veremem 2 kilo ne ettin haciiii
Beni kankinle mi karıştırdın acaba .chiesenleVerirsin kız bir sürü spor yaptın maşallah
Üzüm üzüme baka baka spor yaparBeni kankinle mi karıştırdın acaba .chiesenle
Miram sağolsun enerji kaynağım .Üzüm üzüme baka baka spor yapar
Hoşgeldin canım nasılsın
İyi geceler canımHaydi kızlar size iyi muhabbetler ben kaçar Eva yapmaya
Evet onun maşallahı varMiram sağolsun enerji kaynağım .
Kaptanlar afiyeT olsun demiş sağa ne oluyor anerjik seni
Ne etiket yapıp durupdurunuz