- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Kim yemisBiri mantı mı yemiş
1tanemi oda nebe kedi bile begenmez onu1 tanesini gonder o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim yemisBiri mantı mı yemiş
1tanemi oda nebe kedi bile begenmez onu1 tanesini gonder o zaman
Ne koparirisam kârKim yemis
1tanemi oda nebe kedi bile begenmez onu
Ay doğru köydesin geldin sandım köy demek iş demek kolay gelsin cnmKöydeyim ya canim is bitmiyor ki sürekli bahce isi çıkıyor, yemek hazirla ,cay hazirla derken bir bakmışsın gün bitiyor
Sabah 7 de uyandim düşün cocuk yok birsry yok
Liste dışı kişilere yollarimNe koparirisam kâr
Kimse birşey yememiş ne yemesi nerden çıkardınKim yemis
1tanemi oda nebe kedi bile begenmez onu
Sagol canim 10 gun once geldim sonra tekrar koye geldik ,eylul basinda döneceğim okullar acilirsaAy doğru köydesin geldin sandım köy demek iş demek kolay gelsin cnm
Gelmeyenlere tabak tabak gonder sisko olup gelsinlerListe dışı kişilere yollarim
Takimda 6 kisiyiz simdi sayımı yarin yaparizSayım yokmu ?? Bende sayım var diye şey etdim. 3 benim numaram haa kimseye kaptırmam
Bugunku mesaiyide bitirdikZipzip- son 15 dakkan
Numaralari degistiririz yarinBende buydayım 4 numara hiç te sevmem 4 ya .
Bende 3 sevmem denk gelmiş öyle kısmetBende buydayım 4 numara hiç te sevmem 4 ya .
Erken gelen 1 kapar bana 5 te olurNumaralari degistiririz yarin
1 ya benim ya filizin olur aksama kadar burdayizErken gelen 1 kapar bana 5 te olur
O zaman biraz geç geleyim. 5 i kapayım yarın1 ya benim ya filizin olur aksama kadar burdayiz
Biz sizden almayalım birinciliği ikinciliği1 ya benim ya filizin olur aksama kadar burdayiz