- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Selam canim hoşgeldin inan bugun etiket yapcaktim aklima geldin iyiyim sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canim hoşgeldin inan bugun etiket yapcaktim aklima geldin iyiyim sen nasılsın
İnstegramda hikaye paylasiyo surekli canim ama hic gelmiyo bir yazayim ben ona@Tostombalakanne de görünmüyor hic konustun mu filiz
Tamam canımİnstegramda hikaye paylasiyo surekli canim ama hic gelmiyo bir yazayim ben ona
Birbirinizi takip mi ediyonz bak seeeeennnİnstegramda hikaye paylasiyo surekli canim ama hic gelmiyo bir yazayim ben ona
Senide takip edeyim kimleri kimleri takip ediyorum onlarda beniBirbirinizi takip mi ediyonz bak seeeeennn
ben varım elif yetmiyor muEee kimse yok mu bu aksam
Sen kahve ictinmi bugunben varım elif yetmiyor mu
Instagram acasim geldi ama oraya girince çıkamıyorumSenide takip edeyim kimleri kimleri takip ediyorum onlarda beni
Sana inst kullanmıyorum desem inanirmisin bana saçma geliyor çünkü sosyalikten çok uzakimSenide takip edeyim kimleri kimleri takip ediyorum onlarda beni
Yogggg içmedim çünkü gelmiyo gahve baaaSen kahve ictinmi bugun
Yeter tabi niye yetmesinben varım elif yetmiyor mu
Pühhhh sanaSana inst kullanmıyorum desem inanirmisin bana saçma geliyor çünkü sosyalikten çok uzakim
Sende mi kullanmıyon internet dayanmıyor zaten en iyisi uzak olmakInstagram acasim geldi ama oraya girince çıkamıyorum
Aman icme zaten kahve güzel bisey degilYogggg içmedim çünkü gelmiyo gahve baaa
Burdaki nickimle actim yoksa bende kullanmıyordum onuda kapattim :))Sende mi kullanmıyon internet dayanmıyor zaten en iyisi uzak olmak
Aaa antalyaya mi gitmis sende selam söyle canimElhan Ablanin selami var kizlar antalyadaymis ev islerini hallediyomus
Kac bardak ictin bugunAman icme zaten kahve güzel bisey degil