- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Eltime iletirim file badem cilekli fildisi cikolata olmaz mi? Sonucta cikolatq odaDoğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu senelerin olsun çikolatalı olsaydı ben yerdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eltime iletirim file badem cilekli fildisi cikolata olmaz mi? Sonucta cikolatq odaDoğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu senelerin olsun çikolatalı olsaydı ben yerdim
Hijyen konusunda birsey diyemicem ki heryerde oluyor en ünlü caddesinde pastenelerde bile vardi eskidenEsim yaparsa ancak yerim diger turlu cok imalat gordum mesela ankarada cok unlu bir baklava firmasi h.i.o anladin mi kaptan tezgahlarinda hamam boceklwri fareler cirit atiyordu
Yalnış anlamışım. Kimse görmeden sileyim dedim gördülerDoğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu senelerin olsun çikolatalı olsaydı ben yerdim
İnsanın mis gibi tertemiz evindede fare olunca öyle yerlerdemi olmicak tabi olucak fare bu ağzının tadını biliyorHijyen konusunda birsey diyemicem ki heryerde oluyor en ünlü caddesinde pastenelerde bile vardi eskiden
Üşengeçliğin yine üstünde maşallahAnam Cordelia kurban olam 1 hafta ayaklarini yikarim zaten az kisi kaldik buraya yazsak ya menuleri
Sporları oraya yazip menüleri buraya yazsanız olur mu,?Anam Cordelia kurban olam 1 hafta ayaklarini yikarim zaten az kisi kaldik buraya yazsak ya menuleri
Yok canim ya eskidendi o heryerde oluyor gida varsa bocekte farede pek sever ama sonucta caresi var ayda iki kere ilaclama yapilir birsey kalmaz. Simdi hijyen belgesi aliyorlar bosa mi ama soyle bir durum var denetlemeye gelen muhendisler haber verip geliyor patronla oturup imalata bakmiyor neden tamamen duygusal o halde icinden ben bile cikarim :)Hijyen konusunda birsey diyemicem ki heryerde oluyor en ünlü caddesinde pastenelerde bile vardi eskiden
Olmaz kuzum yorulma sen.Menuleri buraya yazalim ben sizin menuleri oraya tasiyayim belki oyle yapabiliriz Cordelia ne dersin
Yok canım bu üşengeç sporu bırakır oraya Yazmamak içinSporları oraya yazip menüleri buraya yazsanız olur mu,?
Ayagima tas koyma kiz cok onemli anlasmalar baglamak uzereyimÜşengeçliğin yine üstünde maşallah
Saka canim ya sana orasi kolaysa oraya yazmaya devam ederizSporları oraya yazip menüleri buraya yazsanız olur mu,?
Bugün ben de onu düşündüm. Kimse menülere yorum yapmıyor burada olsa daha iyi diyeYok canım bu üşengeç sporu bırakır oraya Yazmamak için
Yok kaptanim bi daha bi daha is saka takiliyorum bak muhabbet aciliyor :)Menuleri buraya yazalim ben sizin menuleri oraya tasiyayim belki oyle yapabiliriz Cordelia ne dersin
Orda olunca yazilip cikiyoruz ama nasil kolayina geliyorsa canim . Oraya git gel gecmis yapmiyoruz herkes farkli xamanda yazdigi icin kayniyor. Burda gecmis yapinca goruyoruz illa kiBugün ben de onu düşündüm. Kimse menülere yorum yapmıyor burada olsa daha iyi diye
Valla oyle canim dun aksam muhabbet olsun diye sag bastan sayi bile saydikYok kaptanim bi daha bi daha is saka takiliyorum bak muhabbet aciliyor :)
SorryAyagima tas koyma kiz cok onemli anlasmalar baglamak uzereyim
Hoşbulduk kaptancımSelam canim hosgeldin yeniden
Bu iş bitmez ki. Ömür boyu diyete devam.
Saol cnm ben de seni tebrik ederim. Evet tüm şişmandaşlarımla kaderimiz
Haha tatildeyim takımı kötü etkilemeyim diye mezun olmuştum. Asıl hedef 64 bakalımYeni mezun olmamissiydin ne cabuk geldin
Iyi aksamlar canim hosgeldin