- 21 Kasım 2013
- 23.040
- 72.906
Usengecte ondan menü sayfasına gitmek istememiştirAfiyet olsunda burda neden paylastınki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Usengecte ondan menü sayfasına gitmek istememiştirAfiyet olsunda burda neden paylastınki
Kolay gelsin canimGün ortası raporu veriyim 2 makine çamaşırı yikadim 3 attım .Annemlere gidecem birazdan bi kaç saat durur gelirim iş çok çünkübugün sürekli ağzıma bişey atasim var oyuzden yulaf yapıp yiycem şimdi
Geçmiş olsun canım.Merhaba kızlar pazar akşamı annemlere geçtim dün yoğun bir nöbeti daha bitirdim. Sabah büyük oğluşu hastaneye götürdüm gece ishal karın ağrısı mahvoldu. Alerji testine gideceğimiz için ilaç da almadık patates pirinç lapası durumu kurtarmaya çalışıyoruz
Sana şapur şupur bize yarabbi şükür
Çok geçmiş olsun biran önce iyileşir inşallah.Merhaba kızlar pazar akşamı annemlere geçtim dün yoğun bir nöbeti daha bitirdim. Sabah büyük oğluşu hastaneye götürdüm gece ishal karın ağrısı mahvoldu. Alerji testine gideceğimiz için ilaç da almadık patates pirinç lapası durumu kurtarmaya çalışıyoruz
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar pazar akşamı annemlere geçtim dün yoğun bir nöbeti daha bitirdim. Sabah büyük oğluşu hastaneye götürdüm gece ishal karın ağrısı mahvoldu. Alerji testine gideceğimiz için ilaç da almadık patates pirinç lapası durumu kurtarmaya çalışıyoruz
Cok gecmis olsun canimMerhaba kızlar pazar akşamı annemlere geçtim dün yoğun bir nöbeti daha bitirdim. Sabah büyük oğluşu hastaneye götürdüm gece ishal karın ağrısı mahvoldu. Alerji testine gideceğimiz için ilaç da almadık patates pirinç lapası durumu kurtarmaya çalışıyoruz
Bizde seni cok seviyoruz
Canım tebrik ederim Cordelia muhteşem bir fiziğe sahip oldun maşallah bir daha kilo alma ve hayatına gibi devam et inşallahEki Görüntüle 2902451
Cordelia 'ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (636. Etap) : 91,00
Bitiş Kilosu (739. Etap) : 59,85
Verilen Toplam Kilo : 31,15
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 34,23%
Toplam Süre : 50 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,68%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 623
Sevgili MiraPham 21 Ağustos 2019 (636. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 638. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 13 Ağustos 2021 (739. etap) tarihinde toplamda 31,15 kilo vermiş olarak ve 59,8 kilo olan hedefini 99,9% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız 651-708. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
- Yarışmacımız 714. etapta tartı değiştirmiştir. Tartı değişimi kaynaklı 200 gramlık azalış; başlangıç kilosunu 91,2 den 91 kiloya indirmiştir. Hedef kilosu da aynı şekilde güncellenmiştir.
Cordelia karnen hazir canim tekrar tebrik ediyorum
Teşekkürler tatlım.Canım tebrik ederim Cordelia muhteşem bir fiziğe sahip oldun maşallah bir daha kilo alma ve hayatına gibi devam et inşallah
Canım spor yapabildin mi? Salidan sonra sporun yok. Bacağın nasıl oldu? Listeyi paylaşacağım bugünmira spor listesini paylasti mi
En azindan yağ değil. Geçmiş olsun.Eki Görüntüle 2902283
an itibariyle .. nasıl elimden düstü .. resmen düsmek istedi simdi bu isten nefret ediyorum
Nazar değdi kuzuma. Senden haber bekliyorum spor için.ah sorma kuzum sabah bide banyoda dustum tartildim ama gelemedim m
malesef +400 gr kuzum bir faydam olmadi da sana
gecen hafta 76.4
bu hafta 76.8
Eki Görüntüle 2900891
E Elif_Eylul
Zipzip-
Cordelia
bu hafta cok guzel baslamisti rekorumu kiraacktim bu hafta brnim haftamdi sporda ama pes etmeyecegim biraz duzeleyim yine kirarim menunyazip dikkat etmeye dewam
Iyi yapmissin benimde uykum var da is cokManti ağırlık yapti uyumusum
Isyan baslattim kaptana karsi ne biliyim ki ben nerde paylasmisim basim döndu ordan buraya gir cikAfiyet olsunda burda neden paylastınki
sonundaoldu 'nun Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (731. Etap) : 76,80
Bitiş Kilosu (738. Etap) : 69,50
Verilen Toplam Kilo : 7,30
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 9,51%
Toplam Süre : 8 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,19%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 913
Sevgili sonundaoldu 14 Haziran 2021 (731. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 732. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 6 Ağustos 2021 (738. etap) tarihinde toplamda 7,3 kilo vermiş olarak ve 69 kilo olan hedefini 94% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
- Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
- Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
sonundaoldu Karnen hazir tekrar tebrik ediyorum canim mezuniyetini
Teşekkür ederim kızlarcım.sonundaoldu Mezuniyetin hayırlı olsun cnım