- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
Bende ruhen uyuyorum şuanYedi buçukta uyandim ama sadece bedenen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ruhen uyuyorum şuanYedi buçukta uyandim ama sadece bedenen
Fikrini değiştirmiş ♀Eve gidiyorum diye çıktı demedi bile ayşeye gitcem anca eve giderim namazimi kilarim haticeye giderim dedi
Vallaaa ben şokFikrini değiştirmiş ♀
Yaaaaa sen mükemmel bir fit kadınsın dilerim hep fit mutlu kalırsın tebrik ederim efsoEki Görüntüle 2902451
Cordelia 'ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (636. Etap) : 91,00
Bitiş Kilosu (739. Etap) : 59,85
Verilen Toplam Kilo : 31,15
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 34,23%
Toplam Süre : 50 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,68%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 623
Sevgili MiraPham 21 Ağustos 2019 (636. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 638. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 13 Ağustos 2021 (739. etap) tarihinde toplamda 31,15 kilo vermiş olarak ve 59,8 kilo olan hedefini 99,9% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız 651-708. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
- Yarışmacımız 714. etapta tartı değiştirmiştir. Tartı değişimi kaynaklı 200 gramlık azalış; başlangıç kilosunu 91,2 den 91 kiloya indirmiştir. Hedef kilosu da aynı şekilde güncellenmiştir.
Cordelia karnen hazir canim tekrar tebrik ediyorum
Bende mantı yedim gecti vakitAyy vakit geçmiyor yaa bugün cok sıkıldım
Afiyet olsun canimBende mantı yedim gecti vakit
Sagol canimAfiyet olsun canim
Sana şapur şupur bize yarabbi şükürBende mantı yedim gecti vakit
Nasıl geçti boğazındanBende mantı yedim gecti vakit
Ben bir tabak yiyosam sen 3kasikSana şapur şupur bize yarabbi şükür
Valla yogurtlu tereyagli indi aşayaNasıl geçti boğazından
Ohh afiyet olsunValla yogurtlu tereyagli indi aşaya
SagolOhh afiyet olsun
Ben yediigm miktarlari yazmıyorum neyse kiBen bir tabak yiyosam sen 3kasik
Yaa bende 2ögun yiyorum simdi aksama yemicem mesela yada meyve kahve falan geciştircem 1 kase yedim sen 2kase yesende kilo almazsinBen yediigm miktarlari yazmıyorum neyse ki
Bende 2 ogun yiyorum canim aksam 5 den sonra yemiyorumYaa bende 2ögun yiyorum simdi aksama yemicem mesela yada meyve kahve falan geciştircem 1 kase yedim sen 2kase yesende kilo almazsin
Bak dedim 2tabak yersin masallah sanaBende 2 ogun yiyorum canim aksam 5 den sonra yemiyorum
Ablam geldiginde yaptik 2 tabak yedim
Koye geldigimde 56.5 felandim sabah 54.9 geldim
Eskiden yedigimde kilo alirdim ama hareket etmezdim yer yatardimBak dedim 2tabak yersin masallah sana