- 5 Haziran 2021
- 4.521
- 19.545
Var canım her 1 dk da dinlenme veriyor 30 dk ama ben hep 20 dk yaptım yinede çok iyi geliyor du dur atayımTavsiye ettiğin video var mı hit cardioda arkadaşım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var canım her 1 dk da dinlenme veriyor 30 dk ama ben hep 20 dk yaptım yinede çok iyi geliyor du dur atayımTavsiye ettiğin video var mı hit cardioda arkadaşım
Ama dondurmayı çok iyi düşünmüşsün baklava İle güzel bı ikiliBerbat abartınca ama ilk iki tane dondurma ula nasıl gitti anlamıyorum o kadarda hızlı yemişim
Esim her soylediginde aksam yemiyorum diyorum tekrar söylemiyor"Akşam yemiyorum"nekadar da havalı bir cümle
Kiz sende iyice batiracan kizi yeme deseneAma dondurmayı çok iyi düşünmüşsün baklava İle güzel bı ikili
Yarın da rica etsem ekler yada Browni kek yermisin sonra gel bana anlat
O kilolari vermek zor ama dikkat et amanYedim diyettede değilim sozde koruyorum
Len boğazımda kalır anlatmam sende 58, leri gör sonra kendine bu bakla valari yeme şerefi ver gerçi ben diyetteykende yerdimAma dondurmayı çok iyi düşünmüşsün baklava İle güzel bı ikili
Yarın da rica etsem ekler yada Browni kek yermisin sonra gel bana anlat
3 ay olck yalnıs değilsem 60 tan yukarı gitmedim hiçO kilolari vermek zor ama dikkat et aman
Aşkoo sen beni ama Hiç ciddiye almıyorsun ben ne dedim küllerimden doğdum artık geri adım atmak yok açlık krizleri pis bogazlik yok hanımefendi gibi beslenicem bundan sonraKız izne mi çıkacaksın devam mı edeceksin kaç günlük:)
58 mi benim bı bacağımın kilosu oLen boğazımda kalır anlatmam sende 58, leri gör sonra kendine bu bakla valari yeme şerefi ver gerçi ben diyetteykende yerdim
Olmuşsun sen ben 1 ayda çıkmıştım eski kiloma3 ay olck yalnıs değilsem 60 tan yukarı gitmedim hiç
Fitt_anne ve diğer kankikolar bu videoyu buraya bırakıyor um kilonuza göre yapın 15 /20 yi geçmeyin derim sagliginiz için ama çok güzel ödem atırıyor zayıflatıyor
Senin meto iyi calisiyor ozaman bende su icsem yariyor3 ay olck yalnıs değilsem 60 tan yukarı gitmedim hiç
Aman kaptanım evdekilerden gelemedim
2lak lak edicektikAman kaptanım evdekilerden gelemedim
Ne karambole gidecek midem de duruyor şuanİyi tatiller canim açık büfe mi
Aaaa tavşan karambole gitti yazık
Düğün telaşı var canim birde işe gidip geliyor vakti olmuyor galiba
Gidelim be tatlımPerşembe tatile gidecem cnm inşallah. ama gelince olalım kesin beraber Elele gidelim 60lara
Kaynanam yaparsa yine yerim . Eli çok lezzetli maşaAllahGuzelmiydi tadı yine olsa yine yerim diyormusun
Aferin kuzum , doğru bildiğinden şaşmaDaha benim için gece yeni başlıyor evimin direği işten gelip hizmet edicem ayaklarini yikiycam
Durten durttu isteHerkesi deli durtmus gene ben yatıyorum yeterince gıybet ettim bugün iyi geceler kaptan zaten çoktan gitmiştir ışıkları kapatın mutfağı kilitleyin
iyi geceler canimİyi geceler bende kaçar