- 5 Haziran 2021
- 4.521
- 19.545
İcmissindir afiyet olsunSence ben çift köfteli hamburger ve cola icmisimmidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İcmissindir afiyet olsunSence ben çift köfteli hamburger ve cola icmisimmidir
Ben bu saatte yemem diyetteyimBende şimdi 1 tabak kısır ve limonata içmişmiyimdir
Bu takıma hiç yaramıyorum anca diyet bozdururumBu iş kötü yere gitmeye başladı ben gideyim en iyisi. Baklavalr hamvurgerler havada uçuşuyor
Eee ama yaniiii nebicim mide var sizde hepinizdeYaaaaaaaa
İyi geceler Sen
İyi geceler Chi
Ahhhh Ahhhh ne olacak bu halimizBen bu saatte yemem diyetteyim
Git kahve icmeye eniyisi senBu takıma hiç yaramıyorum anca diyet bozdururum
Bir ileri 2 geri dicem de ben hep 3/2,5 gidiyomAhhhh Ahhhh ne olacak bu halimiz
Evet o kiloyuda gördüm şuan 60 tatil ne indim ne çıktım hep böyle. Gidiyor peki sen kaç kilo oldun de heleGörmemişmdir kuzum nasılsın bakim alttaki tartı doğrumu
Bende ki mide değil çöp kovasıEee ama yaniiii nebicim mide var sizde hepinizde
Kız ne yolu o yoldan sular geçtiYa gülme krizine soktunuz beni lavinya sena Zeynep kumsal.hande .
İcmismiyimdir yemismiyimdir diye diye yolmu yapiyonuz
Sen yesende yakmissindirBen bu saatte yemem diyetteyim
İnan ki hiç tartılmıyorum canım ama yakında yüzleşeceğimEvet o kiloyuda gördüm şuan 60 tatil ne indim ne çıktım hep böyle. Gidiyor peki sen kaç kilo oldun de hele
Kız Cordelia 5/kere geldin dedin de sen naptın en son beyaz ekmek yiyodunBende ki mide değil çöp kovası
Hala yiyiomKız Cordelia 5/kere geldin dedin de sen naptın en son beyaz ekmek yiyodun
Vala ben bilmemmm kötü örnek olmayın bize hazır akşam yemegimide erken kapatmışimKız ne yolu o yoldan sular geçti
65 olmadan buna bir son verHala yiyiom
Bende erken kapattım 4 de yedimVala ben bilmemmm kötü örnek olmayın bize hazır akşam yemegimide erken kapatmışim
İnşallah olmam65 olmadan buna bir son ver