- 7 Ocak 2018
- 27.373
- 79.557
- 35
Sağol kuzum
İyi tatiller canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzum
İyi tatiller canım
Arada göster kendini kuzum merak ediyoruz seni , nasılsın iyi misin ilk ortim kurtarıcı meleğimYatıyorum oğlanı çıkardım aksm dışarıya ağladı durmadı arka sokak park derken eve geldik banyo yaptrdim, alt kata babaanneye indik ağladı inmek istedi demin çıktık eve şimdi girdim yatağa yanına .
Yemek masasini bile demin topladım
Afiyet olsun canımBugünün menüsü kahvaltı saat 09.00
1 haşlama yumurta
5 zeytin
1 dilim beyaz peynir
Domates salata
1.5 dilim tam tahıllı ekmek
Ara 12.00
Nescafe
3 kuru erik
Akşam 17.30
5 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık yoğurt
4 cin biberi
Ara 5 dilim kavun
1.5 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul
Yokyaaaa sen yememissindirSizce ben bugün 4 baklava yemismiyim dir
Fazlasını yemişsindirSizce ben bugün 4 baklava yemismiyim dir
Üffff uyuma be erkendenTamam herkes bugece erken yatsin az kudurmadik 1 2 3 tıp
Sence ben çift köfteli hamburger ve cola icmisimmidirSizce ben bugün 4 baklava yemismiyim dir
Etiket yaptım kizz görmedin o zaman 3 gün önce ydiLavinia_98 cağğğnımmmmmm burdayım mm kız ne zaman mesaj attınnnn
Bende şimdi 1 tabak kısır ve limonata içmişmiyimdirSence ben çift köfteli hamburger ve cola icmisimmidir
Çüşşş artik beSence ben çift köfteli hamburger ve cola icmisimmidir
KusacamFazlasını yemişsindir
Tamam herkes bugece erken yatsin az kudurmadik 1 2 3 tıp
İyi geceler Chiİyi geceler kızlar
Bok yiyin tövbe gece gece beBende şimdi 1 tabak kısır ve limonata içmişmiyimdir
Görmemişmdir kuzum nasılsın bakim alttaki tartı doğrumuEtiket yaptım kizz görmedin o zaman 3 gün önce ydi
CanımsınArada göster kendini kuzum merak ediyoruz seni , nasılsın iyi misin ilk ortim kurtarıcı meleğim
Sizce ben bugün 4 baklava yemismiyim dir
Bu iş kötü yere gitmeye başladı ben gideyim en iyisi. Baklavalr hamvurgerler havada uçuşuyorSence ben çift köfteli hamburger ve cola icmisimmidir
YaaaaaaaaBok yiyin tövbe gece gece be