- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.806
Bugün çok şasķınım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün çok şasķınım ya
Ah çok teşekkür ederimVerdim gitti hayirli olsun
Yok bu hafta mantı yapayım benKalkayım yaa yatıyordum. Bu hafta çok çalışmam gerek. Sen bişey yapma önümüzdeki perşembe bi çiğbörek yersin geçersin zaten beni
Bugün diyorsun. Peki.Bugün çok şasķınım ya
Böyle eli boş geldim ama kusuruma bakmayınVerdim gitti hayirli olsun
İyi ne güzel kız işte. Derdine ortak oluyor kadınBende bugun terapime gideceğim azcık salya sümük ağlayıp geleyim işin garibi psikoloğumda ağlak
Niye canımBugün çok şasķınım ya
Bu kizi etiketleyip duruyorlar bir gun takima gelip firca cekecek
Yüzde 4 yapcan demekYok bu hafta mantı yapayım ben
Yok kız ne %4 bu hafta yapamadımYüzde 4 yapcan demek
Bunhafta rakip olmuyormuyuz kankaydık rakipliye geçtikRakip degil kanka kiz karıştırma
Baska kanka bul canim
Kız başka ne şaşkınlığımı gördünBugün diyorsun. Peki.
Kendin geliyosun ya yeter kilon kadar cikolataBöyle eli boş geldim ama kusuruma bakmayın
Yok kuzum ondan sonraki hedefim 65 ondan sonraki hedefim 57 bendeki hedefler bitmez kolay kolay gitmiyorum takımdan buralardayım nisana kadar2.5 aya mezunsun demek.
Sağlık olsun canim kilo vermeye devam et sen en önemli kısmı bu
Çiğ börek hafif kalmış herhalde mantıyla olur bu hafta üzülmeYok kız ne %4 bu hafta yapamadım
Bence de araya bir iki pişi koyduk mu tamamdırÇiğ börek hafif kalmış herhalde mantıyla olur bu hafta üzülme
Neyse ki uzun zamandır yok. Tek sidelya benim ama boşlukluyum haaBu kizi etiketleyip duruyorlar bir takima gelip firca cekecek