- 21 Nisan 2010
- 3.474
- 22.869
Çok geçmiş olsun canım, zaten yapılan kötülükleri rabbim cezalandırmadan canlarını almazmış kim kimin hakkına girdiyse Allah cezalarını versin amin. İnşaAllah adalet yerini bulur aminAhh cnm yeni bakabildim senin nezdinde gelişmeleri yazayım.
Bizim tayin işi karışık bir hal aldı. Eşime illa ilişiğini kes demişler. Olaylar şöyle başlamıştı. Koronanın en alevli dönemi geçen yaz maske takmayana ceza yazma görevi verilmiş. Neyse mecbur parkta gezip yazıyor. Sivil maskesiz birine de yazıyor. Ben albayım sen bana ceza yaramazsın sen kimsin diye dalga geçiyor. Sonra da gece atamadığı ulaşmadığı kimse kalmıyor. Eşimin yerini değiştiriyorlar. O da susmaz boyun eğmez haksızlığa bunun üzerine 9 kere yerini değiştiler moralsizlşkten ekip aracıyla kaza yaptı. Bu sene de sürdüler!
O da benim tayinimi beklediğini öne sürerek durdurdu ve dava açtık. Tabi ben tayinin çıktığı ile gittim kadroma uygun boş yer yok. Ünvanımdan feragat edip alt kadroya geçersem var yer ama 1500 lira civarı kaybım olacak kabul etmedim.
Eşim de dayanamadı twit attı yüksek mercileri etiketleyerek. Baro başkanı ve basın ulaştı yardımcı olalım diye. Bunlarla uğraşıyoruz. Üst zekalı amiri eşin istifa etsin onun maaşına mı ihtiyacınız var diye de muhteşem teklifte bulunmuş baya sinirimiz bozuldu gelemedim o nedenle. Umarım herkesler iyidir. Dua edin lütfen hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Tebrik ederim canım eksin çok güzel mezuniyetin hayırlı olsunKiKilo bildirimim 13 Ağustos
Geçen hafta cuma 60,85
Bu cuma 59,85
Fark 1 kg.
Oran 1,643
Zipzip- E Elif_Eylul
Kaptanlarım beni mezun eder misiniz?