- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Pehhhh tartı yalan söylüyomus
Gecmis olsun canim ne zaman asi oldun. Doktoru arasaydin.Kızlar bana dua edin lütfen aşı fena etti beni . Her yerim ağrıyor üşüyorum. Başım çatlıyor.
Sağol canım, Dün ani bir kararla aşı oldum. Zaten dr dedi 3 gün kötü edebilirGecmis olsun canim ne zaman asi oldun. Doktoru arasaydin.
Ateş yapmış olabilir
Her Asinin yan etkileri oluyor.
Sağol canım
sukru canim ama morluklar falan var fena oldum ya bildigin tır gecmis sanki ustumde yapistim.yereTekrar geçmiş olsun inşallah sabaha hep rahatlarsın
2 dozunun mu canim ben 2 dozumda kotu olmustum allahim sen sifa ver rabbimKızlar bana dua edin lütfen aşı fena etti beni . Her yerim ağrıyor üşüyorum. Başım çatlıyor.
hımm burda aciklamsssin kuzumm gecmis olsun insa cok yormaz senide gecerİngiliz tek doz aşı yaptırdım canım . Bir defalık. Dün bizim eyalet başkanımız sağolsun yeni yasa çıkardı.artık marketlere bile aşısız almayacaklar eşimde iş yerinden geldi hemen , çabuk hazırlan aşı olmaya gidiyoruz. Çok istemememe rağmen gönülsüz gittik alman arkadaş karı koca birde biz . Onlar alman aşısı oldu tek doz korona geçirdikleri için. Adamlarda birşey yok bizlere vurdu arkadaşta bende yatıyorum .
Geçmiş olsun canım .
Teşekkür ederim canım iyim çok şükür sen nasılsınKızlar neler yapıyor sunuz nasıl gidiyor diyet ozlediklerimi etiket yapayım.
@Cedarice @Kmsl Hnd @kackaloribu M MissHayaLet E Elif_EylulZipzip- Cordelia C Chikolata_gozlum Poni Bon @Elhan @T u t a s t e @Brzhuzur @Mucizemsn sardunya1038
Düģundeyim benCuma öncesi yine cok sessiz takım
Halay cekiyon muDüģundeyim ben
Iyi aksamlar canim iyiyim sen nasilsinSelam kızlar naber iyi aksamlar
Yaz bitsin yine gelirsinTeşekkür ederim canım iyim çok şükür sen nasılsın
İslerin yoğunluğundan fazla takip edemiyorum♀ Eve yorgun Gidiyorum tabi gidebilirsem is çıkısı kızlarla takılmayınca
Diyet yok ama dikkat ediyorum yada etmeye çalışıyorum
Yeni üyeler vardi onlarda gelmiyorFazlasıyla sessiz.
Soldaki favorim
Selam canım anca kucugu uyuttum bendeSelam kızlar naber iyi aksamlar