- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Halay cekiyon mu
Iyi aksamlar canim iyiyim sen nasilsin
Göremiyorum
Internet cekmiyo sanirimGöremiyorum
Belkide. Neyse ben kaçayım. Eva yapıp gelicem inşallah.Internet cekmiyo sanirim
Haksız bi karşılaştırma olmuş
Yememen iyi de persembe öncesi agrisi kotu olmus canimKızlar kanal tedavisi bi de dolgu yaptırdım diş etim çok ağrıyo YİYEMİYORUMM
Evet saka olsun diye attım. Bakarım, Kore dizisi mi?Haksız bi karşılaştırma olmuş
The Game: Towards Zero yu izlemediysen oneririm şu an izliyorum duygu akışı güzel
Geçmiş olsun canım nazar değdi grubumuzaKızlar kanal tedavisi bi de dolgu yaptırdım diş etim çok ağrıyo YİYEMİYORUMM
Senin vucudda sen gibi ters demekkiHiç birbok olmuyo kıçımdan ter aktı genede bisey yok
Evet cnm koreEvet saka olsun diye attım. Bakarım, Kore dizisi mi?
Geçmiş olsun canım.Kızlar kanal tedavisi bi de dolgu yaptırdım diş etim çok ağrıyo YİYEMİYORUMM
Ben hiç usengeC değilimdir canım istesin gece 2de tost yapar yerimBir yemeye usenmiyoz
Zaten bu üşengeçlik olmasaydi
Boyle kilolarla ugrasirmiydik pampa
DenedinmiYarin bende deneyim
Gecmis olsun canimKızlar kanal tedavisi bi de dolgu yaptırdım diş etim çok ağrıyo YİYEMİYORUMM
Senin hic veremedim dediğin hafta bile 7oo Gr verdiğini hatırlıyorum oyuzden sen daha tehlikelisin canımKuzum bugün 17 de emanet çocukları babalarına teslim ettikten sonra ordan doğum günü var oraya geçecem . Geldiğimde çocuklarımı yatırıp sabaha kadar kalan evalarımı yaparım inşaAllah yorgunluktan ölmezsem üzülme sen .
Beni yenebilirsiniz ama kankimi yenebilir misiniz bilemem . Bu hafta hiç keyfim yok. Adapte olamadım bu hafta.
Doğum günün kutlu olsun canım .Kaç yaşına girdin?
Kankam olmamış ya öğün atlamasaydın keşke12 00
Tavada 2 yumurta 2 dilim tb ekmek domates salatalık marul zeytin peynir
3.5 lt su
1 lt detoks su
791 adım 79p.
Cordelia Zipzip- E Elif_Eylul Poni Bon
DilekkKahvaltı 11.oo
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
Domates salatalık
Zeytin 3,5 tane
1 tk tahin pekmez
16.oo
1 servis kaşığı kısır 1 servis kaşığı makarna salatası 1 tane çiğ köfte 1 tane tuzlu kurabiye (ipimi cekerken piknege gittiğimi unutmayalım lütfen)
2o.oo
1 bardak ayran
Suyu sayamadim
13.3oo adimZipzip- E Elif_Eylul Cordelia