Gecmis olsun canim ilk dozunu mu oldunKızlar bana dua edin lütfen aşı fena etti beni . Her yerim ağrıyor üşüyorum. Başım çatlıyor.
Gecmis olsun canimBugun regl şişkinliğim var eksilerim hep gitmişkanal tedavisi icin hastaneye gideceğim ordan bahçeye gidecegiz agaclari sulamaya aksam gorusuruz kızlar
Sen troidlerine yumurtaliklarına filan baktırdın mı canm o kadar spora garip yaniBir bok olmadı bende canim ayaklarim şisti sadece
Hepsi temizSen troidlerine yumurtaliklarına filan baktırdın mı canm o kadar spora garip yani
Hemen geçer inşaallah canmKızlar bana dua edin lütfen aşı fena etti beni . Her yerim ağrıyor üşüyorum. Başım çatlıyor.
Çok yiyosn o zamanHepsi temiz
Heee hersey yiyorumÇok yiyosn o zaman
İngiliz tek doz aşı yaptırdım canım . Bir defalık. Dün bizim eyalet başkanımız sağolsun yeni yasa çıkardı.artık marketlere bile aşısız almayacaklar eşimde iş yerinden geldi hemen , çabuk hazırlan aşı olmaya gidiyoruz. Çok istemememe rağmen gönülsüz gittik alman arkadaş karı koca birde biz . Onlar alman aşısı oldu tek doz korona geçirdikleri için. Adamlarda birşey yok bizlere vurdu arkadaşta bende yatıyorum .Gecmis olsun canim ilk dozunu mu oldun
Geçmiş olsun canım .Bugun regl şişkinliğim var eksilerim hep gitmişkanal tedavisi icin hastaneye gideceğim ordan bahçeye gidecegiz agaclari sulamaya aksam gorusuruz kızlar
Çok yese bile spor yapıyor hiç mi gram oynamaz bence yememe si gerekenleri yiyor. O yiyeceklerden kilo veremiyor. Vücud çok garip birşey canım ya istemeyince istemiyor işteÇok yiyosn o zaman
Bugunde dinlen canim yorma kendini benide ikinci doz kötü etkilemiştiİngiliz tek doz aşı yaptırdım canım . Bir defalık. Dün bizim eyalet başkanımız sağolsun yeni yasa çıkardı.artık marketlere bile aşısız almayacaklar eşimde iş yerinden geldi hemen , çabuk hazırlan aşı olmaya gidiyoruz. Çok istemememe rağmen gönülsüz gittik alman arkadaş karı koca birde biz . Onlar alman aşısı oldu tek doz korona geçirdikleri için. Adamlarda birşey yok bizlere vurdu arkadaşta bende yatıyorum .
Geçmiş olsun canım .
Amin canım sağolHemen geçer inşaallah canm
3 gün iş yapma yat demişti doktor. Spor yok 3 lt su iç . Allahım hasta olanlara acil şifalar versin amin .Bugunde dinlen canim yorma kendini benide ikinci doz kötü etkilemişti
Geçmiş olsun canım.Kızlar bana dua edin lütfen aşı fena etti beni . Her yerim ağrıyor üşüyorum. Başım çatlıyor.
Geçmiş olsun canımBugun regl şişkinliğim var eksilerim hep gitmişkanal tedavisi icin hastaneye gideceğim ordan bahçeye gidecegiz agaclari sulamaya aksam gorusuruz kızlar
Sağol kuzumGeçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun canım
Alman asisi oldum ilk dozda hafif agri varken ikinci doz halsiz bıraktı yerimden zor kalktım ama uzun surmedi o gun aksamina duzeldim insallah seninde cabuk gecerAmin canım sağol
3 gün iş yapma yat demişti doktor. Spor yok 3 lt su iç . Allahım hasta olanlara acil şifalar versin amin .
2. Doz ne yaptı sana yatırdı mı seni ?
Dr Now tartı yalan söylemez diyorÇok yese bile spor yapıyor hiç mi gram oynamaz bence yememe si gerekenleri yiyor. O yiyeceklerden kilo veremiyor. Vücud çok garip birşey canım ya istemeyince istemiyor işte
Benim tarti yalan söylüyor ama
Amin canım sağol .Alman asisi oldum ilk dozda hafif agri varken ikinci doz halsiz bıraktı yerimden zor kalktım ama uzun surmedi o gun aksamina duzeldim insallah seninde cabuk gecer
Geçmiş olsun canımKızlar bana dua edin lütfen aşı fena etti beni . Her yerim ağrıyor üşüyorum. Başım çatlıyor.