Çok geçmiş olsunah kuzum cok sukur iyi demi yavrucagin
bende bisikletten düstum dengemi kaybettim omzumm dizim morardi ayagimda baya incindi basarken agriyor
Süpersin kanka kendini tutman takdire şayanKarnım ı doyursam da gözüm aç . Bugün doğum gününe gittim. Orda ayıp olur diye salatamı yiyip gittim. İyiki yiyip gitmişim akşam yemeği onlarda 7 30 gibiydi . 5 te pasta yemişler . 7 de akşam yemeği. Ben oturdum baktım Su içip durdum işte . Aslında karnım tok ama gözüm aç . Diyet yapmasaydım yerdim hepsiniaz yemek istiyorum ama olmuyor dünyayı yiyesim geliyor
Harika eksi tebriklerİlk tartıldığımda 72.9 gelmiştim bi lavabo sonrası son durum bu kaptanım
Fark
-1.7
Gunaydin canim kolay gelsinGünaydın kizlar bugün kızımın okulunun pikniği var poğaça yapıyorum şuan öğleden sonra gidecez .Menümü yazip kaçayım aklıniz bende kalmasın diyeti delmek yok çünkü bugün perşembe
Günaydın canimGünaydın kızlaaarr
Günaydın kaptan :)
Çok güzel eksi tebrikler
Günaydın canım
Günaydın ponibon :)
Teşekkürler kızlar darısı yarın hepimize inşallahÇok geçmiş olsun
Süpersin kanka kendini tutman takdire şayan
Harika eksi tebrikler
NiyekiKiz buneee neyedin sen
Bisey yememissindeNiyeki
Aksam cok aciktim bol bol suya dayandimBisey yememissinde
Yemezsen öyle bağrırsinAksam cok aciktim bol bol suya dayandim
Bide su videoyu izledim paylasacakrim vazgectim
Biri uyanmış
Ya biraz dengesiz beslendim bugunde tarti oncesi daha iyi dikkat etmem lazimYemezsen öyle bağrırsin
Bayaaa dengesiz hemdeBiri uyanmış
Ya biraz dengesiz beslendim bugunde tarti oncesi daha iyi dikkat etmem lazim
Tarti oncesi ciko gosterme şu kiza hepten kapatip gidecez bir gun
Günaydın kızlar
Günaydın canım ,
herkese günaydın kızlar
Bana tatlı rüyalar.
Günaydın kizlar
Günaydın
Günaydın güzeller
Gunaydinnnnn
Günaydın kizlar bugün kızımın okulunun pikniği var poğaça yapıyorum şuan öğleden sonra gidecez .Menümü yazip kaçayım aklıniz bende kalmasın diyeti delmek yok çünkü bugün perşembe
Günaydın kızlaaarr
Günaydın tatlişlarGünaydın
Gunaydin canim
Gunaydin canimGünaydın
Günaydın canimGünaydın tatlişlar