- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Menü carsamba
Sabah(11:00)
1/4 simit
1kk peynir
Domates salatalık
İkindi gibi
1dlm tam buğday
2kk peynir
4dlm karpuz
10tane fındık
Üç gündür menüler saatler düzensiz sabah hastane vs
Şu : 3lt
Afiyet olsun kizlarSelam kızlar iki günün menüsünü yazayım kahvaltı saat 9 civarı
Peynir zeytin domates salata 2 ser dilim tahıllı ekmek
Öğlen 14.00
Ayran corbasi 1 kepçe
Taze fasulye 5 kaşık
Ara Nescafe
Aksam 19.00
Semiz otu salatası yoğurtlu
2 ser litre su
Salı 10 .000 adım
Çarşamba yok yürüyüş
Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
Banada zor geliyor ya yukari tikla gir son sayfayi ac bir suru işKaptanım ya menüyü oraya yazmal bir tek bana mı zor geliyorben buraya yazsam olmaz mı
Kral sen bu işi biliyorsunİyi akşamlar kizlar 3gundur eşim oğlana iki Teker bisiklet sürme dersi veriyor sonuç fiyasko çocuktan çok kendi korkuyor sürekli tutarak ne öğretecekse bugün ise el attım saldım gitti iki kere yere yapıştı sonuç başarılıgidiyimde menü yazayım iki gündür yazmadım zaten
Tecrübe konuşuyor. Ben de liseye giderken anneme bisiklet sürmeyi öğretirken gitti çukurun içine edüştü. O gün bugündür bisiklet sürer. Çukur ona ders oldu.Kral sen bu işi biliyorsunAraba bir kere çarpmadan bisiklet düşmeden öğrenilmez
Sağol canimAfiyet olsun kizlar
Sağol canimGeçmiş olsun canım.
Menün çok güzel , keşke bende az yemeği becerebilsem
Sen her iyi geceler dediğin mesajda gözüm direk saatte gidiyorIyi geceler kizlar
Sorma sormaBanada zor geliyor ya yukari tikla gir son sayfayi ac bir suru iş
Ben çok az yemeyi doğru bulmuyorum sağlıklı kalorisi düşük tok tutan yiyeceklerden dolu dolu yenilmeli .Mesala koca bir kase salata yada bir tabak sebze yemeği gibi .Doymuş bir mide İle diyet yapmak insanı yormuyor diyetten biktirmiyorda ..En azından benim için oyleMenün çok güzel , keşke bende az yemeği becerebilsem
Karnım ı doyursam da gözüm aç . Bugün doğum gününe gittim. Orda ayıp olur diye salatamı yiyip gittim. İyiki yiyip gitmişim akşam yemeği onlarda 7 30 gibiydi . 5 te pasta yemişler . 7 de akşam yemeği. Ben oturdum baktım Su içip durdum işte . Aslında karnım tok ama gözüm aç . Diyet yapmasaydım yerdim hepsiniBen çok az yemeyi doğru bulmuyorum sağlıklı kalorisi düşük tok tutan yiyeceklerden dolu dolu yenilmeli .Mesala koca bir kase salata yada bir tabak sebze yemeği gibi .Doymuş bir mide İle diyet yapmak insanı yormuyor diyetten biktirmiyorda ..En azından benim için oyle
Hala tatilde
Kesinlikle tamponu indirmeden her dubanin plastik olduğunu düşünürdüm ben indirince anladım bazıları metalmisKral sen bu işi biliyorsunAraba bir kere çarpmadan bisiklet düşmeden öğrenilmez
Aynı kafalar hep aynı kafalar hep aciz acccKarnım ı doyursam da gözüm aç . Bugün doğum gününe gittim. Orda ayıp olur diye salatamı yiyip gittim. İyiki yiyip gitmişim akşam yemeği onlarda 7 30 gibiydi . 5 te pasta yemişler . 7 de akşam yemeği. Ben oturdum baktım Su içip durdum işte . Aslında karnım tok ama gözüm aç . Diyet yapmasaydım yerdim hepsiniaz yemek istiyorum ama olmuyor dünyayı yiyesim geliyor
Yalniz olmadığımı biliyordum ama veto yedik paşa paşa tıklamaya devamBanada zor geliyor ya yukari tikla gir son sayfayi ac bir suru iş
Yarin bende deneyim
Yalniz olmadığımı biliyordum ama veto yedik paşa paşa tıklamaya devampatron kalleş iscileer kardeşş
Bir yemeye usenmiyozSorma sormaBı sır veriyim menü yazmakta bana zor geliyor
Tekrar geçmiş olsun inşallah sabaha hep rahatlarsınsimdi ilac aldim bide buz koydum aay inlemem gecti en azindan sizısi gectii su an buz var
insa gecer